- 26 Eylül 2012
- 118.765
- 66.988
- 4.818
Maç o dakikadan itibaren yeniden oynatılmalı. Göz göre göre 2 puanımızı çaldı şerefsizler.
Nasil yani?
Penalti 90.dakika da calinmadi mi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç o dakikadan itibaren yeniden oynatılmalı. Göz göre göre 2 puanımızı çaldı şerefsizler.
Nasil yani?
86 da çalındı.
Livescore'un yalancisiyim. 90 diye yazmislar onlar.
Olsun isterse 1 dk oynansın. 2 puanı göz göre göre çalıyorlarNasil yani?
Livescore'un yalancisiyim. 90 diye yazmislar onlar.
Çok önemli değil de olsa olsa Kayserispor' dur o dediğin. İBB nin de mi Hasan Ali' si vardı, hatırlayamadım doğrusu?Gocek in bizi gerdigi ikinci mactir bu , 2009-2010 sezonunda eski ali samiyende 1-0 onde iken , son dakikalarda ibb nin hasan ali ile attigi bir gol oncesi faulu vermemis , maci luzumsuz uzatip 1-1 olmasina sebebiyet vermisti
Net aklimda gol , ceza yayindan soluna vurmustu kalecinin , kritik bir 3 puan gitmisti
Çok önemli değil de olsa olsa Kayserispor' dur o dediğin. İBB nin de mi Hasan Ali' si vardı, hatırlayamadım doğrusu?![]()
İBB nin Hasan Ali' sini anlamadım ben de?!...Kayseri demeni anlamadim
Hatırlayamadığım için sormuştum zaten. Hatta önceki bir mesajımda bahsettiğim, Hüseyin Göcek' in ''Neredeyse topa burnu değecek kadar pozisyona yakınken verdiği olmadık yanlış kararlar'' dan bahsederken tam da gözümde canlanan pozisyondan bahsediyorsun muhtemelen. Samimiyetle tebriklerimi sunarım Sinan
Bakamiyor yahu . Dogrusu nedir baska sey , yururlukteki kural baska sey
Monitore kendi kendine gidemiyor iste