Tüpcünün Gazetesinden TFF Açıklaması!

Birilerinin twitlerini ekran görüntüsü alarak paylaşın. Adamlar siliyor. Az önce paylaşılan iki linkte de twitler silinmiş.

5 Dakika boyunca VAR odasi ile konustuguna göre Belli ki pozisyonda bi sikinti var,VAR’a gitmemesi art niyettir bunun tartisilacak bir tarafi yok

Alayiniz gitmeden rahat yok artik size
Hakemi feda edip kendini akliyacak güya serefsiz oglu serefsiz ama yetmez alayiniz gideceksiniz

Halis'i kurban edip bu işten sıyrılmalarına izin vermemeli yönetim.Bu iş artık iki taraftan birini götürecek.Tüpçü o koltukta otururmaya devam ederse bizim yönetim gider.Geri dönüşü yok bunun.

5 Dakika boyunca VAR odasi ile konustuguna göre Belli ki pozisyonda bi sikinti var,VAR’a gitmemesi art niyettir bunun tartisilacak bir tarafi yok

Göçek Serdar topu bana attı kırmızı ondan dedi. Muhtemelen VAR da penaltı doğru kırmızı yanlış dediler, o da penaltıdan değil topu atmasından verdim dedi.

Haluk ulusoy cikip adayligini aciklamali

Veya saffet sancakli kayyum atansin diyordu,aciklama yapmanin tam zamani ciksin konussun

Federasyon baskani Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi olmalidir.

var penalti yok dediyse, hüseyin vara gitmediyse, hüseyinden yüklü tazminat talep edilmelidir!

Bana ve bize ne kim ayrilirsa ayrilsin. Sorun hakemlerde mi hakemlerin eline gorev verenlerde mi? Tupcu istifa etsin hakemleri suclayip kukla gibi kullanmayin yeter artik!

Tupcu istifa + mac tekrarlanmasi lazim
Baska turlusu kesmez!

Bu olayin international boyuta ulasmasi cok iyi hemde - international basinlar surekli yazip dursun bu olay hakkinda. TFFye citroen saxo cektirmeliyiz.

Bana ve bize ne kim ayrilirsa ayrilsin. Sorun hakemlerde mi hakemlerin eline gorev verenlerde mi? Tupcu istifa etsin hakemleri suclayip kukla gibi kullanmayin yeter artik!

Tupcu istifa + mac tekrarlanmasi lazim
Baska turlusu kesmez!
bencede bu bir suc kural hatasi gibi birsey, öyle haksiz yere herkesin gözü önünde bir kulübün hakkini göz göre göre yemek mümkün olamaz, macin tekrari olmak zorunda!

bencede bu bir suc kural hatasi gibi birsey, öyle haksiz yere herkesin gözü önünde bir kulübün hakkini göz göre göre yemek mümkün olamaz, macin tekrari olmak zorunda!
Aynen oyle. Magdur olan biziz. Halis veya Huseyin defolursa bize ne verecek sanki? Bize ne bundan.
Hem ben inanmiyorum hakemlerin hatasi oldugunu - onlar zaten TFFnin kuklasi oldugu icin onlarda ne dogru ne yanlis oldugunu biliyor.

Halis%100 gitmeli. Orasi ayri konu fakat yetmez. Tum kanallara acik acik " xxx hakemlerin yorumcu oldugu hic bir basin kurulusu tesislere filan giremeyecek" diye aciklama yapilmali. Hakikaten camia olarak hep sessiz kaldigimizdan iyice abarttilar. Her kanal, her gazete tek tek uyarilmali. Hem de en ust duzeyden gerekirse her hafta dillendirilmeli. Mesela " taraftarimiz su xx gazeteye veya kanala itibar gostermesin, bu yayinlarin kulubumuzle iliskisi yoktur" gibi.
Camia olarak, taraftar olarak her eve girmeliyiz. Bu is oyle baskanla olacak bir is degil.
Protestolar aynen devam etmeli.

Eger huseyini yakarlarsa buyuk adaletsizlik olur , burada suclu halistir ! Daha 3 hafta evvel marianoyu cezali yapmak icin olmayan sariyi gosterdi , ertesi hafta bjk li 2-3 oyuncuyu es gecti basaksehir macinda

Dunkune benzer penaltiyi gecen sene kasimpasa macinda da vermisti .

Bu adam kariyerine 5-3 luk sivas macimizla baslamisti 2008 de . Harika yonetmisti

Meireless in tukurdugu mactan sonra felegi sasti , berbat etti herseyi

Ali palabiyik cok iyi cikis yakalamisti , 4 fb liyi attigi ibb fener macindan sonra o da degisti ..

Bu adamlarin sacmaliklarina basladiklari maclarda hep fb var , ali aydin da boyle olmustu meshur 4 kirmizili mac

Muhittin bosatin luciano el pozisyonu , ozgur turkalp in anelkanin eli

Cem papilanin fb ts maci ..

Daha dusunsem gelir aklima .
+ fıratta tam düzelmeye yonelmişti bir aralar herkes cucuden onde görüp onu istiyordu. Fener maçından sonra evini falan bastilar o dakikada sapıttı

Maç o dakikadan itibaren yeniden oynatılmalı. Göz göre göre 2 puanımızı çaldı şerefsizler.

Geri
Üst Alt