Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.533
- 39.392
- 3.293
Düpedüz bilerek yediler 2 puanımızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vara gitme zorunlugu yokmu belirli bir zamandan sonra?Ne gibi ? Yani kural hatasi hangi acidan ?
Peki maçın tekrarı olmaz mı???
Peki maçın tekrarı olmaz mı???
vara gitme zorunlugu yokmu belirli bir zamandan sonra?
vara gitme zorunlugu yokmu belirli bir zamandan sonra?
Camianın tepkisi işe yaramış belli ki yoksa böyle gaz almaya çalışmazlardı. Daha da üzerine gidilmeli ve TFF tüm kişi ve kurumlarıyla beraber istifa ettirilmelidir. Nedir lan bu şerefsizlik? VAR geldi dedik daha ilk maçtan kupamızı çaldı o çocukları! Müzemizden kupayı alıp alenen Akhisar'a verdiler yetmedi her maç zırt penaltı.
Ulan bu ligde hakeme sen böylesin diye delik hareketi yapan, tüküren, küfür eden Meireless'e önce 14 maç ceza verildi sonra Aziz federasyonu basınca 4 maça indirildi. Şenol geçen sene hakeme ana avrat düz gitti 1 maç ceza verildi. Bizim hocaya ve topçulara ise acımadan beşer onar ceza veriyor şerefsizin evlatları!! Adil olacaksan her zaman olacaksın. Galatasaray deneme tahtası veya kobay değil. Ortalığı karıştıran tahrik eden, olayların başlamasına sebep Jailson denen şerefsize 8 maç ceza verirken hocaya 10 maç ceza verildi ayıptır ya.
Bunların alayının kökü kazınmalı. VAR denen sistemi, maçların daha adil yönetilmesi için mi getirdiler yoksa Galatasaray'ın önünü kesmek için mi belli değil. Madem bir sistem getirdiniz adam gibi uygulayın. Onu bile yapamadınız. Mevcut TFF'nin ipi ivedilikle çekilmeli ve gözünün yaşına bakılmamalıdır. Yeter lan!
Var hakemi tek iki şey söyleme yetkisinde bu posisyonda. Video ile tekrar bak veya bakmana gerek yok.Tekrar yaziyorum , protokol su
Bir orta hakem kendi iradesi ile "verdim ama ben bir bakayim emin olamadim" diyemiyor
Fakat orta hakem ayni zamanda , ekran basindakilerin monitore gitme talebine karsi "gitmeme gerek yok ben net gordum" de diyemiyor
Monitore gitmedigine gore demek ki halis "gitmene gerek yok penalti dogru" demis
Baska bir olasilik yok . Eger gitmen lazim dedi de huseyin gitmedi ise , bu olasiligi dusunmek istemiyorum , kurallardaki karsiligini bilmiyorum
Kural hatası futbolun saha içindeki kurallarıyla ilgili bir şey. Kırmızı kart gösterdiğin bir adamı oyunda tutmak gibi(Fener-Rize maçında olmuştu zamanında)
VAR, FIFA kural kitapçığına giren bir şey değil sanırım henüz, dünyada sayılı yerde uygulanan bir teknoloji yardımı.
altına imzamı atarım.Camianın tepkisi işe yaramış belli ki yoksa böyle gaz almaya çalışmazlardı. Daha da üzerine gidilmeli ve TFF tüm kişi ve kurumlarıyla beraber istifa ettirilmelidir. Nedir lan bu şerefsizlik? VAR geldi dedik daha ilk maçtan kupamızı çaldı o çocukları! Müzemizden kupayı alıp alenen Akhisar'a verdiler yetmedi her maç zırt penaltı.
Ulan bu ligde hakeme sen böylesin diye delik hareketi yapan, tüküren, küfür eden Meireless'e önce 14 maç ceza verildi sonra Aziz federasyonu basınca 4 maça indirildi. Şenol geçen sene hakeme ana avrat düz gitti 1 maç ceza verildi. Bizim hocaya ve topçulara ise acımadan beşer onar ceza veriyor şerefsizin evlatları!! Adil olacaksan her zaman olacaksın. Galatasaray deneme tahtası veya kobay değil. Ortalığı karıştıran tahrik eden, olayların başlamasına sebep Jailson denen şerefsize 8 maç ceza verirken hocaya 10 maç ceza verildi ayıptır ya.
Bunların alayının kökü kazınmalı. VAR denen sistemi, maçların daha adil yönetilmesi için mi getirdiler yoksa Galatasaray'ın önünü kesmek için mi belli değil. Madem bir sistem getirdiniz adam gibi uygulayın. Onu bile yapamadınız. Mevcut TFF'nin ipi ivedilikle çekilmeli ve gözünün yaşına bakılmamalıdır. Yeter lan!
eger halis git bu ortam cocugu gitmedi ise faciadir .Tekrar yaziyorum , protokol su
Bir orta hakem kendi iradesi ile "verdim ama ben bir bakayim emin olamadim" diyemiyor
Fakat orta hakem ayni zamanda , ekran basindakilerin monitore gitme talebine karsi "gitmeme gerek yok ben net gordum" de diyemiyor
Monitore gitmedigine gore demek ki halis "gitmene gerek yok penalti dogru" demis
Baska bir olasilik yok . Eger gitmen lazim dedi de huseyin gitmedi ise , bu olasiligi dusunmek istemiyorum , kurallardaki karsiligini bilmiyorum