Tüpraş Stadında Mehmet Büyükekşi'den Ahmet Nur Çebi'ye Fırça

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Beşiktaş taraftarı, Mehmet Büyükekşi'yi Galatasaray'a yardım etmekle itham eden, küfürlü bir tezahürat yaptı.

Tribünleri Lugona maçında; "Or*spu Ç*cuğu Mehmet Büyükekşi" şeklinde küfür etti.

TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’den BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye fırça!

20231005_200036.jpg

Büyükekşi, kendisine edilen küfürlü tezahüratlar sonrası Ahmet Nur Çebi’ye doğru parmak salladı ve "Bana bu küfürleri siz ettiriyorsunuz" diyerek sert tepki gösterdi.

Mehmet Büyükekşi, Ahmet Nur Çebi’ye fırça kaydıktan sonra stadyumu terk etti.

20231005_200038.jpg

billong yardım ederken hiç sesiniz çıkmıyordu kara kargalar

Mehmet büyükekşi olmasa beşiktaş şampiyon olurdu zaten şaptığımın gerizekalıları

Onun bunun evlatları kendi başkanlarının mallıklarını adama yüklüyorlar. O ettiğiniz küfürdeki kişiliksizler sizlersiniz...

Yarin ligde en ufak şeyde artık misliyle ceza yiyeceklerini dusunemiyorlar tabi. Iyi oldu şimdi Büyükekşi bunu yanlarına bırakmaz.
Bu olaylar bunların maçına çıkacak hakemlerin bile görüşlerini çok net etkilenir. Uzun bir süre bir şey beklemesinler derim.

İyi olmuş. Bir tane şımarık genç yöneticileri var adı aklıma gelmiyor. BJK taraftarının sabrı ile oynamasınlar şeklinde açıklamalar yapıyordu. Bu şımarıklara hak ettikleri şekilde davranılmış.

Yarin ligde en ufak şeyde artık misliyle ceza yiyeceklerini dusunemiyorlar tabi. Iyi oldu şimdi Büyükekşi bunu yanlarına bırakmaz.
Sen olsan bırakır mısın? Valla Galatasaray tribünlerinden bile gelse neyin varsa saldırırsın...

buyukeksi bunlari fena bilencrk ahhahah

Sen olsan bırakır mısın? Valla Galatasaray tribünlerinden bile gelse neyin varsa saldırırsın...
Emsalsiz bir olay başardılar daha önce 20-30 saniye sürelerle yine küfürler oluyord ama tek fark onlarda yetkililer maçlarda olmuyorlardı zaten lig maçlarında oluyordu ama bu kadar ağırı ilk defa oldu bir Avrupa maçında 10 dakika filan aralıksız bağırdılar.

cbaşkanımız böyle ahlaksızlığın bedelini elbet ödetecektir

Söylüyorum bu güne kadar bu eziklere federasyon kılını kıpırdatmadı. Ne yaşıyorlarsa kendi ezklklerinden küçüklüklerinden yaşıyorlardı. Bu saatten sonra göz göre göre küme düşürseler şu adileri, göz göre göre adaletsiz davransalar tek laf etmem...

Bizim bjk ile derbi macinda yani bjk diyebilir miyiz? :D Gerci o macta hakem hatasina gerek kalmadan da yeneriz rahatca. O da ayri tabii.

Ali Koc'un aciklamalari sonrasi besiktas taraftari da buyukeksiye kufur etmistir. Buyukeksi gerekeni yapacaktir. REzillik baska bir sey degil.

Geri
Üst Alt