- 3 Temmuz 2012
- 133.871
- 80.752
- 5.198

s.A
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru yolu bulmuş
A.s allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin üsye de neymiş???
sen de nasıl bir türkçüsün anlamadım..A.s allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin üsye de neymiş???
yağmur atsız kumda oynarkenne biçim komünistsin sen yağmur atsızı tanımayan solcu mu olur bence sen beni kafalıyorsun milliyetçilere daha hakimsin misakoryim
Ünsal kaç yaşındasın sen abicim yağmur atsız komünist olduğunda sen vitamin bile değildinyağmur atsız kumda oynarken
biz duvarlara mahir çayan yazıyorduk..
Niye devlet bey Gavurdağlı bir Türkmen Beyidir...sen de nasıl bir türkçüsün anlamadım..
Ne kemik ugruna köpek olduk ne de menfaat ugruna cakal. Biz hayatımız boyunca hep dik durdukA.s allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin üsye de neymiş???
abicim mi?Ünsal kaç yaşındasın sen abicim yağmur atsız komünist olduğunda sen vitamin bile değildin![]()
tayyip erdoğan nerelidir?Niye devlet bey Gavurdağlı bir Türkmen Beyidir...
Küçüğümsün öyle hitap ederim gözlerinden de öperim yeğenimabicim mi?
hayırdır
BAKATA. Ciddiyimtayyip erdoğan nerelidir?
eğer bir daha bana yeğenim ve gözlerinden öperim dersenKüçüğümsün öyle hitap ederim gözlerinden de öperim yeğenim
Mekanınız valhala olsun ıyı geceler
p???? cidden benimle bu seviyede konuşma ciddiyim her geçen gün seviyeyi düşürüyorsun. Madem öyle siz bizli takılalım.eğer bir daha bana yeğenim ve gözlerinden öperim dersen
seni banlıcam
sen benim anca p mi öpersin
iyi forumlar
sen alpaya nasıl konuşuyorsan öyle konuşuyorump???? cidden benimle bu seviyede konuşma ciddiyim her geçen gün seviyeyi düşürüyorsun. Madem öyle siz bizli takılalım.
13th Warrior-Ahmed Ibn Fakhlan... Antonio Banderas canlandırıyor... Bu arap seyyahın seyahatnamesini bulup yayınlayan da büyük Turancı Zeki Velidi Togan Hocamızdır... TURAN HER YERDE HOLLYWOODDA BİLE 20 SENE ÖNCESİNDE... hürmetler üstat...
Evet bakatalıdır gerçek memleketi soner yalçın da ikrar etmiştigerçekleri konuşalım
nerelidir