Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

Hayırlısı olsun ,

Denizli olursa bunu sadece TD seçimi yada seneyi kurtaracak " 4. yıldız " muhabbeti olarak düşünmeyin derim ben ...

Bye kişilere göre takımı destekliyceksen bye biz her türlü arkasındayız takımımız Denizlİ veya baskası farketmez her zaman heryerde cimbom

Denizlinin turşusunu kurun vizyonsuz herifler.

Senin sosyal medyada kestiğin ahkam kadar benim maça gitmişliğim ürün almışlığım vardır , sen merak etme ben takımımı sessiz sedasız desteklerim ama taraftar platformunda olmayacağım zira burda ne dersek diyelim bir halta yaramadığı ortada, başkanın etrafı futboldan anlamayan adamlar tarafından sarılmış sizin gibi taraftarlar da buna çanak tutuyor..

Daha iki üç mesaj üstte herifin biri şamp ligi önemli değil varsa yoksa 4.yıldız demiş.

Tuchela niye bok atmis lan bu?

realist olun tek elde tutulur denizli var yerlilerin alayı leş yabancı şu şartlarda başarılı olması imkansız bende denizliyi istemiyorum ama kötünün iyisi gibi duruyor

açık söyleyeyim mevzu çıkarırım

hatta kombine alır ve her maç yuhalarım bu çapsızı

Baksana adam ruh haline kadar biliyormus meger :D

Adamlar araştırmış bro biliyorlar işi. :asd:

Edit: bu arada geçen seneyi komple taraftar sabote etmiştir, hainliği kendini taraftar zannedenler yapmıştır ve hala hainlik yapacaklarını, takımı satacaklarını hiç çekinmeden söyleyebiliyorlar. Bu takımın kösteğe değil desteğe ihtiyacı var. Git hainliğini ve satışını başka platformda yap.

Buyuk teknik direktorumuz Mustafa Denizli'nin son takimi Hazar Lenkeran'daki efsane istatistikleri. Lenkeran'in Azeri liginde sampiyon olmus bir takim oldugunu da burada not duselim.

36 macta 11 galibiyet, 13 beraberlik, 12 maglubiyet. -7 averaj. Ligi 6. bitirmis. Bu arada ligi 6. bitiren bir takimla -7 averaj yakalamak da kendi icinde ozel bir basari, tebrik etmek lazim.

Ama tabii ki Tuchel gibi bir manyaktan ucuz kurtulduk. Ne de olsa bir ani bir anini tutmayan, arada kizip da oyuncularina bagirabilen biri. Bizim primadonnalarimiza kizip bagirir da Selcuk'un sinirlerini bozar, kustururse ne olur sonra?

Mustafa Denizli gibi halim selim, efendi, hem de Hitzfeld gibi bunayip yasi kemale ermemis, kariyerinin tam dorugunda olan (Hazar istatistikleri de bunu gosteriyor zaten) bir adami buldugumuz icin ne kadar sansli oldugumuzun farkinda olup, yatip kalkip dua edelim hep birlikte.

Denizli'nin son istatistikleri inanılmazmış gerçekten. Mutlaka gelmeli.

Denizli'yi fenere geldikten sonra izleme firsati buldum ilk. Sunu diyebilirim: eline iyi bir kadro veririsen hoplatir bu ligi. Ornegin fener o sezon cok iyi yabancilar almisti: kenneth andersson, revivo, rapaic vs. Bunlarin yanina cok iyi yerliler serpistirdiler: serhat akin, ogün, abdullah. Bunlar zaten denizlinin milli takimdan da tanidigi isimlerdi. O donem cl playoff'larinda glasgow rangers gibi takimi eze eze yenmislerdi. Ligde de cok basailiydi. İlk sezonunda gittigi her takimi sampiyon yapar. 2. Sezonunda cokus baslar genelde. Kisa vade icin denizli ideal bir hocadir, 1 sezonluk. Ligi ve oyuncularimizi cok iyi taniyor. Seneye de artik luce veya tuchel ya da baska bir alternatif ile dhaa uzun bir kontrat dusunulebilir.

Denizlinin su olumlu yani da var: ligi ve ligdeki oyunculari iyi tanidigi icin ligin kaliteli adamlarini takima kazandirmak isteyecektir: olcan, tore, camdal vs

Denizli'nin oyun formati cok nettir:

1. İyi bir santror/forvet --> burak

2. Ust duzey bir 10 numara --> sneijder

3. İki iyi kanat --> olcan, hamit, tore vs

4. Sistemi 4-5-1 veya 4-4-2 (baklava)

Kisa vadede ve lig sampiyonlugu icin en ideal adaylar senol gunes/ musatafa denizli'dir. Senol gunes olmadigina gore denizli gelmelidir. Seneye de allah kerim.

Unutmayalim ki, turk takimlari kulup bazinda en buyuk basariyi denizli yonetimindeki galatasaray almistir: sampiyon kulupler kupasinda yari final! Neden bir daha olmasin?!

Geri
Üst Alt