Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

Lan Spaletti, Juande Ramos gibi adamlar boştayken ne Denizli'si? Başkan Türk gelmeyecek dedi, tükürdüğünü yalamasın.

Ne 4.yıldızmış arkadaş. 3.yıldızı ilk alan takım bizdik. Ekstradan ne getirisi oldu? Şikecilerle sidik yarıştırırken bile bahsini edemiyoruz sizden önce 3.yıldızı taktık diye. :asd: Sırf 4.yıldız ayağına Denizli gelecekse yazıklar olsun.

Denizli'ye lafım yok ama cidden bıktım bu belirsizlikten.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Denizli nin Hollanda yada Alman pasaportu var dimi ? keza yanlis hatirlamiyorsam, hocayi Alman yada Hollandali seciceklerdi ...

Biri gelsinde artık dedirtti yönetim helal olsun.. Şimdi kim gelmiş önemli değil

İlk günden beri ya luce ya denizli diyodum zaten.

Denizli olursa ligde başarı gelir avrupa belirsiz olur herhalde.

Kısa vadeli düşünülüyordur Denizli. Uzun vadeli planlar yapıldığını veya yapılacağını düşünmüyorum.

Evet , Denizli gelsin her şey çok güzel net ve ligi çok iyi tanıyor şampiyon yapabilir o da güzel ama kardeşim bizim geleceğe bakmamız lazım ve aynı zamanda vizyona! Ben Denizli 'de vizyon göremiyorum ne yani takıma sınıf mı atlatacak ? Hayır sadece nokta transferler yapacak ve Fenerle şampiyonluk yarışında kafa kafaya gidip şampiyon olacak ya da olmayacak.

-Galatasaray 'a ekol gelmesi lazım yani Simeone olabilecek biri gelmesi lazım!

Ne 4.yıldızmış arkadaş. 3.yıldızı ilk alan takım bizdik. Ekstradan ne getirisi oldu? Şikecilerle sidik yarıştırırken bile bahsini edemiyoruz sizden önce 3.yıldızı taktık diye. :asd: Sırf 4.yıldız ayağına Denizli gelecekse yazıklar olsun.

Mesele 4. yıldızdan öte 2 yıl üst üste ezeli rakibe kaptırılacak olan şampiyonluktur. Ekstra olarak da 4. yıldız gelecek. Daha ne olsun. Vakit daraldı iyice, sanmıyorum gelecek planları içerisinde bir teknik direktör gelsin.

Önümüzdeki seneyi kurtaracak bi hoca gelir gelirse.

Mesele 4. yıldızdan öte 2 yıl üst üste ezeli rakibe kaptırılacak olan şampiyonluktur. Ekstra olarak da 4. yıldız gelecek. Daha ne olsun. Vakit daraldı iyice, sanmıyorum gelecek planları içerisinde bir teknik direktör gelsin.

Önümüzdeki seneyi kurtaracak bi hoca gelir gelirse.

2 yıl üst üste şampiyon olmanında bir hükmü yok. Bizde iki sene üst üste şampiyon olduk, noldu? Zamanında şikecilerde olmuştu, hatta üst üste 3.şampiyonluğu da son maçta kaçırmışlardı. Ligi zirvede bitirmek her açıdan çok önemli ama Denizli gibi modası geçmiş, Türk olmasına rağmen herhangi bir takıma aidiyet hissi olmayan ve de heyecanını yitirmiş bir hocayla olmaz. Benim nazarımda Denizli'nin hoca olarak bir saygınlığı yok. Bir gün İran'da, başka bir gün Azerbaycan'da. Buralara kadar düşmüş bir adamı hoca diye başımıza getirmeleri içime sinmiyor.

Evet , Denizli gelsin her şey çok güzel net ve ligi çok iyi tanıyor şampiyon yapabilir o da güzel ama kardeşim bizim geleceğe bakmamız lazım ve aynı zamanda vizyona! Ben Denizli 'de vizyon göremiyorum ne yani takıma sınıf mı atlatacak ? Hayır sadece nokta transferler yapacak ve Fenerle şampiyonluk yarışında kafa kafaya gidip şampiyon olacak ya da olmayacak.

-Galatasaray 'a ekol gelmesi lazım yani Simeone olabilecek biri gelmesi lazım!

Sen o ekolu yaratacak, teknik direktöre sabır gösterecek bir taraftar görüyor musun ortada? :) Bizim için o işler hikaye. Simeone'nin bizzat kendisi gelsin, bu futbol ortamında adamı rezil eder göndeririz. Bizim sorunumuz biraz daha genel, spor sevgisi ile alakalı. Taraftar her sene şampiyon olamayacağını, takımının düşüşler gösterebileceğini kavrayana kadar bir şey olmaz..

Denizli gelirse çağ dışı oyun anlayışıyla çoğu maça 4 bek oyuncusuyla çıkacaktır muhtemelen. Sol kanadı Balta-Telles, sağ kanadı Eboue-Sabri tarzı ikililerden oluşturması muhtemeldir. Özellikle derbilerde bu uygulamaları daha sık görürüz.

İlk günden beri ya luce ya denizli diyodum zaten.

Denizli olursa ligde başarı gelir avrupa belirsiz olur herhalde.

Kısa vadeli düşünülüyordur Denizli. Uzun vadeli planlar yapıldığını veya yapılacağını düşünmüyorum.

Türkiyede hiçbir kulüp veya kulüp başkanı uzun vadeli planlar yapamazlar. Sistem buna izin vermez. Kaldı ki Ünal Aysalın bir planının olmadığı, bu ve benzeri krizleri yönetemediği çok açık.

Son olarak, Bu sene Fatih Terim geri gelse o bile şampiyon yapamaz bizi. Denizlinin başarılı olacağını da sanmıyorum. Galatasaray 2 yıllık performanstan sonra yavaş yavaş dip yapmaya başladı. Böyle giderse Başkan 2016yı da göremez zaten.

4. Yıldızı takmak ve cl direk gitmek için ligde 1. Olmalıyız bizim ligimizde futbol futbolcu sistemler taktikler değil tek şey konuşur nufuz ve çevre buda denizlide var yayıncı kuruluşla bile iyi arası oyuzden kimse denizli geliyor diye kızmasın doğru olan bu sene 1. Olan takımın tdsine bakın yeter

açıkçası yabancı sınırı sorunu ve federasyonla olan sıkıntılarımızı çözmeden risk alıp yüksek maliyetli hoca ve futbolcu almak akıllıca olmaz bu yüzden hagi, denizli gibi türk futbolunu galatasarayı iyi tanıyan bir hoca bu geçiş dönemi için uygun olur mustafa hoca benim yaştakiler için bir Galatasaray efsanesidir xamax zaferi ile tarihe ismi kazınmıştır derwall efsanesinin yardımcısıdır Beşiktaşlı olduğunu açıklaması bende burukluk yaratmıştı çok üzülmüştüm ama yine de mustafa hocaya saygımız sonsuz önyargılı olmayalım eğer yönetim onu seçecekse yada kim gelirse gelsin bu sene başkanın her ne olursun arkasında olmak zorundayız üzerimizde oynanan tiyatroyu ancak böyle bozabiliriz

denizli'nin azerbaycan'daki istatistiklerini baz almayin, türkiye'de yaptigi islere bakin!

ona bakarsan fatih terim'de italya da bir is basaramadi ama türkiye'de imparator ilan edenler var

4. Yıldızı takmak ve cl direk gitmek için ligde 1. Olmalıyız bizim ligimizde futbol futbolcu sistemler taktikler değil tek şey konuşur nufuz ve çevre buda denizlide var yayıncı kuruluşla bile iyi arası oyuzden kimse denizli geliyor diye kızmasın doğru olan bu sene 1. Olan takımın tdsine bakın yeter

Bende bunu demeye çalışıyorum , Başkanın Gstv deki açıklamalarını iyi irdelemek lazım , eğer Denizli gelir ise tamda bu sebeblerden gelecek , yani Denizli sadece bir TD titri ile getirilmeyecek .

Bu mantığa göre İtalya ile Azerbaycan ligi bir. Milan ile de Hazer Lakeren takımı eşdeğer.

nasil anlamak istedigine bagli. benim demek istedigim yurt icindeki performanslarina bakin, yurt disindaki degil.

hadi italya futbolunu az cok bilirsin, ama azerbaycan'dan 1 takim say bana desem, herkes höt zöt kalir.

Geri
Üst Alt