Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.822
- 274
- 1.523
sponsor neden anlaşılamıyor anlamadım ya offff
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf 4.yıldız ayağına Denizli gelecekse yazıklar olsun.Ne 4.yıldızmış arkadaş. 3.yıldızı ilk alan takım bizdik. Ekstradan ne getirisi oldu? Şikecilerle sidik yarıştırırken bile bahsini edemiyoruz sizden önce 3.yıldızı taktık diye.Sırf 4.yıldız ayağına Denizli gelecekse yazıklar olsun.
Mesele 4. yıldızdan öte 2 yıl üst üste ezeli rakibe kaptırılacak olan şampiyonluktur. Ekstra olarak da 4. yıldız gelecek. Daha ne olsun. Vakit daraldı iyice, sanmıyorum gelecek planları içerisinde bir teknik direktör gelsin.
Önümüzdeki seneyi kurtaracak bi hoca gelir gelirse.
Evet , Denizli gelsin her şey çok güzel net ve ligi çok iyi tanıyor şampiyon yapabilir o da güzel ama kardeşim bizim geleceğe bakmamız lazım ve aynı zamanda vizyona! Ben Denizli 'de vizyon göremiyorum ne yani takıma sınıf mı atlatacak ? Hayır sadece nokta transferler yapacak ve Fenerle şampiyonluk yarışında kafa kafaya gidip şampiyon olacak ya da olmayacak.
-Galatasaray 'a ekol gelmesi lazım yani Simeone olabilecek biri gelmesi lazım!
İlk günden beri ya luce ya denizli diyodum zaten.
Denizli olursa ligde başarı gelir avrupa belirsiz olur herhalde.
Kısa vadeli düşünülüyordur Denizli. Uzun vadeli planlar yapıldığını veya yapılacağını düşünmüyorum.
:2_thumbs_up_-_animated::ka19::005:denizli'nin azerbaycan'daki istatistiklerini baz almayin, türkiye'de yaptigi islere bakin!
ona bakarsan fatih terim'de italya da bir is basaramadi ama türkiye'de imparator ilan edenler var
denizli'nin azerbaycan'daki istatistiklerini baz almayin, türkiye'de yaptigi islere bakin!
ona bakarsan fatih terim'de italya da bir is basaramadi ama türkiye'de imparator ilan edenler var
4. Yıldızı takmak ve cl direk gitmek için ligde 1. Olmalıyız bizim ligimizde futbol futbolcu sistemler taktikler değil tek şey konuşur nufuz ve çevre buda denizlide var yayıncı kuruluşla bile iyi arası oyuzden kimse denizli geliyor diye kızmasın doğru olan bu sene 1. Olan takımın tdsine bakın yeter
Bu mantığa göre İtalya ile Azerbaycan ligi bir. Milan ile de Hazer Lakeren takımı eşdeğer.