Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

Su asamada en iyi secenek Denizli.

Mustafa Denizli gibi saygın bir hocayıda leşe çıkardık ya helal olsun bize

Giderek artan harkulade bir başarı grafiği. Ve yaşı henüz 65. Başarıya aç, dinamik, hırslı, genç ve en önemlisi çalıştırdığı önemli takımlar neticesinde elde ettiği tecrübe. Çok zor liglerde çok zor takımlara karşı hocalık yaptı.

Daha ne düşünüyorsun yönetim.

Vizyonumuz bu olmalı = Mustafa Denizli.

Kadroyu ve baskıyı idare edebilse dahi taktiksel anlamda ciddi bir katkısının olabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca kendisiyle imzalanacak herhangi bir anlaşmanın uzun vadeli bir projeyi kapsaması çok zor.

kurumsallaşma mancini dünya yıldızları dünya klasında hoca falan filan inter milannn işte...

terim gittinde sportif açıdan istikrarında bitecek olduğunu biz o günlerden görebildik de siz bir türlü göremediniz. yalayın başkanı ünal başgannn hehühehü

Ben daha geçen sezon başlamadan ümidi kesmiştim, istikrardan, sportif başarıdan...Kadro planlaması adına atılması gereken hiçbir adım, ilk sene ara transferden itibaren atılmadığı için ki bunda Terim in yanlış tercihleri kadar yönetiminde hataları oldu...Gidişat bu doğrultuda olunca da Terim fırsatı ganimet bilip, tüpçünün şefkatli kollarına sığındı...Durumun özeti budur...''Terim kalsa sportif istikrar devam ederdi'' diyebilmek net aymazlıktır...

Mustafa Denizli gibi saygın bir hocayıda leşe çıkardık ya helal olsun bize

Aynen halbuki İran ve Azerbaycan gibi elit liglerde takım yönetmiş son 10 yılda yönettiği en iyi takım dünya devi bjk olan denizli hocamıza büyük saygısızlık yapılıyor. Halbuki bizim gibi şampiyonlar liginde oynayan takıma da böyle önemli bi kariyere sahip td yakışırdı.

Tepetaklak

Bye kişilere göre takımı destekliyceksen bye biz her türlü arkasındayız takımımız Denizlİ veya baskası farketmez her zaman heryerde cimbom

Çiğdemcigim desteklemek ne demek ?

Nasil ki tekil degilse bir takimi sevmek destekleme fikrinden feragat etmekde ayni sey

lucescu tum camia tarafından kabul gördu.tum camıanın ıçıne sındırebılecegı bırlık butunluk saglıyacak bır teknık adam gelmeli.bu isim denizli degil.

Yabancı sınırı olduğu sürece ve bizde Burak-Selçuk ikilisi gibi pışpışlanmaya ihtiyaç duyan yerliler olduğu sürece Terim-Denizli-Güneş üçlüsünden öteye gitmemeliyiz.Biz luce gibi adamı yollamış takımız inanın yabancı teknik direktörlerle bu sistemde istikrar ve başarı çok ama çok zor.Kısacası Denizli iyidir iyi..

Geri
Üst Alt