Turgay Kıran: ''Mustafa Denizli ile anlaşıldı''

Boldladığım kısmı iade ediyorum...Kişilerden bağımsız olarak okuduğun bir metnin ana fikrini anlamaya çalışacak kadar bile çapa sahip olmadığını göstermiş bulunuyorsun...Daha da uzatmak istemiyorum, gereksiz polemiklere harcayacak vaktim yok, herkes istediği objeyi ''Mit'' haline getirip onunla mutlu olma hakkına sahip sonuçta...''Görmezden gel'' listesine ilk yazdığım kişi oldun, aynısını yaparsan memnun olurum...

karı kız gibi tiriplere girmiyoruz rahat ol. yazdığın doğru şeyler olursa beğeniriz geçeriz. çap konusuna gelince haklı olabilirsin çok iyi bir eğitim almadım kültürlü biri olduğumda söylenemez ama söylediklerimiz de benim ya da senin haklı olduğun da söylenemez. ben olaya manevi yönden bakıyor iken senin ısrarla bir şeyleri mantıklı bir zemin çerçevesine oturtmaya çalışma anlayışın bizi birbirimizi anlama ve dinleme noktasın da tıkıyor. bu yüzden sen anlayamazsın deyip konuyu kapatmak istedim maalesef anlamadın.

Çok yaşlandı ve İran'da köreldi, 5 sene önceki Denizli bile olsa razı olurdum ama değil. Kaldı ki uzun vadeli bir hamle de olamaz fiziksel durumlar nedeniyle.

Uzak durulmalı.

10.5 numara futbolcu arıyordu bjk de bunun için Snejder var :D gelir hemen, şaka maka bizi rahat şampiyon yapar Denizli . bjk yi yıldo ya rağmen şampiyon yaptı. Medya ile ilişkileri iyi.

ÇARE DENİZLİ adam tecrübe ve yerli topçunun halinden anlar ve gaza getirir

Açık bölgelerimiz

Yerliler:

Sağ bek Defans Solbek

Sağ kanat sol kanat

Adaylar:

Sağ bek:Şener

Defans:Uğur Demirok

Solbek:İshak

Sağ Kanat: G.Töre

Sol Kanat: Olcan

Yabancılar:

Defans

Forvet

Adaylar:

Defans: Doria

Forvet: Traore

4.yıldızı takmak için yerli hocayla anlaşılmalı en mantıklısı da denizli gözüküyor... en önemli artısı uyum sorunu olmaz

Adın geçen bir çok adamdan daha iyidir Denizli, en azından ligi en iyi bilen adamlardan biri. 4. yıldızı istiyorsak bu sezon takımın başına geçecek olan teknik adamı sonuna kadar desteklemeliyiz!

Mancini'yi birakmayacaktik.

Ne olurdu sank 1 sene sabretseydik, eminim bu sezon cok iyi bir takim olusturacakti.

Mancini'yi birakmayacaktik.

Ne olurdu sank 1 sene sabretseydik, eminim bu sezon cok iyi bir takim olusturacakti.

Kesinlikle. Yarıda aldığı takımı şampiyonlar liginde bir üst tura çıkardı. Türkiye kupasını müzemize koydu. Ehh ligde de kötüydük ama sabredilmeliydi.

Başkan gitgide fenerinkine benzemeye başladı. Sen git o gelsin, o gitsin diğeri gelsin ...

Carsi'nin "Söylesene, bize hoca, takim niye oynamiyor?" dedigi hoca bu degil mi?

ÇARE DENİZLİ adam tecrübe ve yerli topçunun halinden anlar ve gaza getirir

Açık bölgelerimiz

Yerliler:

Sağ bek Defans Solbek

Sağ kanat sol kanat

Adaylar:

Sağ bek:Şener-3-4

Defans:Uğur Demirok

Solbek:İshak

Sağ Kanat: G.Töre

Sol Kanat: Olcan

Yabancılar:

Defans

Forvet

Adaylar:

Defans: Doria

Forvet: Traore

Bu adamlara nerden baksan 40 m euro'luk bir bütce lazım. Traore ve Olcan yeter..Fazla transfer ile takımı karıstırmanın manası yok zaten..

Carsi'nin "Söylesene, bize hoca, takim niye oynamiyor?" dedigi hoca bu degil mi?

Mustafa Denizli gittikten sonra da Beşiktaş bir şey oynayamadı ki. Lucescu'yu bile beğenmeyip göndermek istiyordu aynı taraftar. Mustafa Denizli ve Lucescu en azından başarı kazandırmıştı. Schuster ise keyif verici bir futbol kazandırmıştı ama son 3 senelerine bakarsak ne keyif verici bir futbol ne de başarı var.

Kesinlikle. Yarıda aldığı takımı şampiyonlar liginde bir üst tura çıkardı. Türkiye kupasını müzemize koydu. Ehh ligde de kötüydük ama sabredilmeliydi.

Başkan gitgide fenerinkine benzemeye başladı. Sen git o gelsin, o gitsin diğeri gelsin ...

Neyi kafası bunlar yaaa :):):)

koparttınız beni

Mancini kumar değil kaybın adresi

bir sene daha gidecekti az daha yönetim doru iş yaptı.

ÇARE DENİZLİ

Kurtarıcı olarak Denizli'yi görüyorsanız vah halimize :)

Denizli mi kaldı :happy:

espri mi yaptın sen ya?tüplü tv mi kaldı der gibi? :S

BİZE BU SENE ŞAMPİYONLUK ŞART

o yüzden terim gibi,luce gibi,denizli gibi GS kimyasına uyabilecek adamlar şart

terimi gönderdin geri aldın gene gönderdin

luceyi gönderdin geri istedin alamadın

denizliyi bari al

rijkard,mancini maceralarına gerek yok.uçan paralar ve hayallere gerek yok.

portakal soslu pekin ördeği güzel görünebilir ama kuru fasulye pilavın yerini tutmaz.

yerli malı yurdun malı

espri mi yaptın sen ya?tüplü tv mi kaldı der gibi? :S

BİZE BU SENE ŞAMPİYONLUK ŞART

o yüzden terim gibi,luce gibi,denizli gibi GS kimyasına uyabilecek adamlar şart

terimi gönderdin geri aldın gene gönderdin

luceyi gönderdin geri istedin alamadın

denizliyi bari al

rijkard,mancini maceralarına gerek yok.uçan paralar ve hayallere gerek yok.

portakal soslu pekin ördeği güzel görünebilir ama kuru fasulye pilavın yerini tutmaz.

yerli malı yurdun malı

Niye bu sene şampiyonluk şart. Öbür sene şampiyon olsak incilerimiz mi dökülür. Bu nasıl mantık anlamadım ya. Adamlar öyle abarttılar ki bu sene şampiyon olalım da bir daha olamayalım ona bile razı havaları var.

Bize her sene şampiyonluk şart bu sene değil. Bizi her sene şampiyon yapacak adam da Denizli değil.

Geri
Üst Alt