Yeni olan bir şey değil niye yeniymiş gibi söz ediyorsunuz ki yav. Ne zaman iyiydi ki mesela ben bunu sorayım?
ooo eskiden milan juve istanbula gelirdi cepte diye görürdük o maclari. trden rakipler kolay kolay cikamazdi.Yeni olan bir şey değil niye yeniymiş gibi söz ediyorsunuz ki yav. Ne zaman iyiydi ki mesela ben bunu sorayım?
her takimin bu kadar dibe vurduguna ilk defa sahit oluyorumYeni olan bir şey değil niye yeniymiş gibi söz ediyorsunuz ki yav. Ne zaman iyiydi ki mesela ben bunu sorayım?
Eyüp Aydın, hayatında Bayern A takımıyla idmana mı çıkmış.eyüp aydin zaten özetledi neyi tartisiyoruzki, orada fazla vaktimiz olmuyordu burada daha rahat calisiyoruz diyor adam. digerleri antrenmanla geciriyor vakti bizimkiler yt katil icin icerik üretiyorlar örnegin bulmaca quiz gibi. disiplin yok bu takimda.
eyüp aydının oynadıgı topuda gördükeyüp aydin zaten özetledi neyi tartisiyoruzki, orada fazla vaktimiz olmuyordu burada daha rahat calisiyoruz diyor adam. digerleri antrenmanla geciriyor vakti bizimkiler yt katil icin icerik üretiyorlar örnegin bulmaca quiz gibi. disiplin yok bu takimda.
Ligin geriye gittigi bir gerçek evet rtaş. Ama oncesinde de o kadar iyi degildik zaten avrupada genel anlamda.her takimin bu kadar dibe vurduguna ilk defa sahit oluyorum
eskiden antalyaspor gibi takimlar bile avrupa kupalarinda mac kazanabiliyordu, maclari heyecanla izliyordum, destekliyordum, simdi hepsi eleniyor
anadolu takimlarindan da iyi yerli ve yabancilar cikiyordu simdi 2-3 pas yapamaz hale gelmisler, organize atak yok neredeyse
Bizim sorunumuz %80 falan hoca kaynaklı yav.ooo eskiden milan juve istanbula gelirdi cepte diye görürdük o maclari. trden rakipler kolay kolay cikamazdi.
hoca kaynakli degil, yanlis politika izliyoruz.Ligin geriye gittigi bir gerçek evet rtaş. Ama oncesinde de o kadar iyi degildik zaten avrupada genel anlamda.
Bizim sorunumuz %80 falan hoca kaynaklı yav.
Benim ilk 24 inancım da kalmadı maalesefdinamo zagreb gibi takim 3 cakiyor, biz frankfurt'tan 5 yiyoruz... bjk st. Patricks gibi mahalle takimina karsi ecel terleri döktü tur atlamak icin... artik acinacak halimize gülüyoruz saka maka bir yana
ilk 34 inancımız kalmadı kiBenim ilk 24 inancım da kalmadı maalesef