Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.541
- 6.263
- 673
Yaw ne anlatıyosun ya git antuda poliyannacilik yap. Gelip burda takımın hocanın anasını ağlatan hakemleri. Senin futbolcularına hocana yönetiminine eşi benzeri olmayan cezaları veren TFF ve kurullarını burda savunma. Diğer takım taraftarı dediğin paralı bot hesaplar mi onları mi kast ediyorsun. Yoksa fanatik bunca kayrilmaya rağmen yetmez hakemle makemle kazanalim şampiyonluğu diyen diğer takım taraftarları mi? Neyse hangi takımı tuttuğun beni ilgilendirmez ama top yekün bize saldıran bu adamları savunanlari forumda görmek istemiyorum. Tutturmuslar yok herşey adil yok kayırma varsa biz neden şampiyon olduk. Bunları ben yemem burda yiyen varsa da kendini sorgulasin. Hiçbir Galatasaray taraftarı olanları gördükten sonra böyle konuşmaz. Maçları olanları izlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Amaç başkaysa zaten boşa uğraş verirsin..Güzel cerbeze yapıyorsun tebrikler çevir gazı. Ne ilginç ki diğer takım taraftarlarına söylesek ( senin gibi düşünenlere) onlarda aynı şeyi söylecekler ve kendilerinin bu konuda haklı olduğunu iddia edecekler.