Türk Futboluna Taraftarın Etkisi

Ulan futbola yüzde yüz adaletli diyen kim. Sen tanımadığın birini kuş diye itham edersen böye alırsın cevabını. İlk alıntıda ne dedim yüzde yüz haklı değilsin yüzde yüz haksızda değişsin. Burada sıkıntı sizin gibi her bokun altında fesatlık arayıp şampiyon olup maçı kazanınca dediğiniz lafları hiç söylememiş gibi davranmak. Git şimdi Erzurum maçı yorumlarına bak herkes hakemden bahsediyor bak bakalım kaç kişi maçtan sonra bahsedecek.
Sen şimdi cevap ver bakalım Fenerli değilsem (hatta bırak feneri tüm takımlar olabilir) kabul ediyor musun. Ne de olsa kendinden çok eminsin. Senin gibi kafalar bitmedikçe Türkiye'de futbol bok çukurunda sürünmeye mahkum.
Rhenktoş bişey sorabilir miyim

alanya maçımızı izledin ve hakemi gördünmü ne yapmaya çalıştığını

şimdi biz o maçta puan kaybetmedik diye boşunamı burda ortalığı velveleye verdik

sana 2+2 verilmiş ama 4 söylenmemiş.o 4üde bi zahmet siz anlayın

Rhenktoş bişey sorabilir miyim

alanya maçımızı izledin ve hakemi gördünmü ne yapmaya çalıştığını

şimdi biz o maçta puan kaybetmedik diye boşunamı burda ortalığı velveleye verdik

sana 2+2 verilmiş ama 4 söylenmemiş.o 4üde bi zahmet siz anlayın
Gördüm de her maç öncesi konuşuluyor. Denk gelince biz demiştik hakemle ilgili birşey olmayınca veya bizim lehimize olunca ses çıkmıyor. Hadi bu seneyi anladım her yıl mı aynı şey konuşulur. Dışarıda fenerlisine beşiktaşlısına burada bizimkilere anlatmaya çalışıyoruz. Hayır biz şampiyon oluyoruz onlar başlıyor yok lobi yaptınız şunu yaptınız onlar oluyor biz başlıyoruz. Örnek istersen bir sürü veririm.
Başak şampiyon olur: Katarlılara satmak için şampiyon yaptılar.
Biz olunca: Hakemlerin sayesinde derler adımız olur hakemsaray.
Fener olamıyor ama olmaya yaklaşınca: reis fenerli, bunlar heryeri ele geçirmiş.
Bjk olunca: Ağlaya ağlaya oldular şöyle böyle.
Geçen sene Trabzon yarışa katıldı millet hemen Soyluya bağladı.
Yav hiç mi bu ülkede bileğinin hakkıyla şampiyon olan yok.

Bu konuyu okuduktan sonra , gidip Psikiyatri randevusu almaya karar verdim.

Şizofreni tanısı için kriterleri karşıladığıma karar verdim.

Teşekkürler

Gördüm de her maç öncesi konuşuluyor. Denk gelince biz demiştik hakemle ilgili birşey olmayınca veya bizim lehimize olunca ses çıkmıyor. Hadi bu seneyi anladım her yıl mı aynı şey konuşulur. Dışarıda fenerlisine beşiktaşlısına burada bizimkilere anlatmaya çalışıyoruz. Hayır biz şampiyon oluyoruz onlar başlıyor yok lobi yaptınız şunu yaptınız onlar oluyor biz başlıyoruz. Örnek istersen bir sürü veririm.
Başak şampiyon olur: Katarlılara satmak için şampiyon yaptılar.
Biz olunca: Hakemlerin sayesinde derler adımız olur hakemsaray.
Fener olamıyor ama olmaya yaklaşınca: reis fenerli, bunlar heryeri ele geçirmiş.
Bjk olunca: Ağlaya ağlaya oldular şöyle böyle.
Geçen sene Trabzon yarışa katıldı millet hemen Soyluya bağladı.
Yav hiç mi bu ülkede bileğinin hakkıyla şampiyon olan yok.
Başağın katarlılara satılmak istenmesini bilmiyo olamazsın,göztepedede yıllardır yabancıya satılıcak muhabbeti döner çünkü şahıs kulübü bunlar,daha geçen hisselerin bazılarını göztepe başkanının sattığıyla ilgili haber vardı,ne yani şimdi seneler sonra gerçekleşti diye önceki yıllarda söylenen göztepe satılacak söylemleri boşamı çıkmış yalanmı olmuş oldu,karagümrükte aynı yolu izlemeye başladı oda hurmanın kulübü

Ts-soylu demişsin ,alın bakın soylu şampiyon yapamadı tsyi geçen sene ,tayyip fbyi şampiyon yapamıyo vs yahu bu adamlar çıkıp basın toplantısında “üleynn bu sene biz şöyle şöyle yaptık,kimse ligi izlemesin,şampiyonu belirledik”diyeceğini falanmı zannediyosunuz yaw

17-25 aralıkta ihale fetöye yıkıldı üstü kapandı,ses kayıtları bilmemnr çıktı ama malum kesim inanmadı çünkü içlerinden birinin evet arkadaşlar yaptık demesini beklemesi gibi bu durum,yaz kızım 200 kilo çimentoda basılan adamın evet karıcım seni aldattım demesini falanmı brkliyosunuz arkadaş siz

soylu ts demişken ,gsye gelecek berat özdemirle,serbest kalma bedeli 5 m gibi komik bi rakam olan ligin yıldızlarından bakasetasın tsye 3 milyona transfer olmasını bana bi açıklarmısın mantık çerçevesinde ki bu ts ve alanya yönetimi daha birkaç ay önceki maçta tribünlerde birbirine saldırıp ana avrat düz gitmiş adamlar,sen alanyanın yerinde olsan bakasetası hem 3m na hemde sana ana avrat sövüp saldıran tsye verirmisin adamı,veririm diyosan logout yapıp üyeliğini sildir

senle hüseyin ısrarla anlamıyosunuz bazı şeyleri,ya gerçekten anlamıyosunuz durum vahim yada fblisiniz burayı trollüyosunuz başka bi açıklama bulamıyorum

değilsende kb

Şimdi kadrolarının göklere çıkardıkları kadar iyi olmadığını, sezon başından beri iyi oynamadıkları için bu durumda olduklarını ve bu "dış mihraklar" yaklaşımlarının sadece futbolcu ve teknik heyete bir can simidi olduğunu kabul ve itiraf ediyorlar.

Bu dogru degil Hüseyin Kulaksiz. Erol ve futbolculari yerler, ama buna ragmen ragmen dis mihraklardan dolayi basarisiz olduklarini düsünürler. Onlar (Bizden bahsediyor) daha da kötü, ama hakem kolluyor, lobi mobi diye avutuyorlar kendilerini... Yarin da yeni gelen futbolcu ve hocalari ilk basta ayni sekilde gazlarlar.

Başağın katarlılara satılmak istenmesini bilmiyo olamazsın,göztepedede yıllardır yabancıya satılıcak muhabbeti döner çünkü şahıs kulübü bunlar,daha geçen hisselerin bazılarını göztepe başkanının sattığıyla ilgili haber vardı,ne yani şimdi seneler sonra gerçekleşti diye önceki yıllarda söylenen göztepe satılacak söylemleri boşamı çıkmış yalanmı olmuş oldu,karagümrükte aynı yolu izlemeye başladı oda hurmanın kulübü

Ts-soylu demişsin ,alın bakın soylu şampiyon yapamadı tsyi geçen sene ,tayyip fbyi şampiyon yapamıyo vs yahu bu adamlar çıkıp basın toplantısında “üleynn bu sene biz şöyle şöyle yaptık,kimse ligi izlemesin,şampiyonu belirledik”diyeceğini falanmı zannediyosunuz yaw

17-25 aralıkta ihale fetöye yıkıldı üstü kapandı,ses kayıtları bilmemnr çıktı ama malum kesim inanmadı çünkü içlerinden birinin evet arkadaşlar yaptık demesini beklemesi gibi bu durum,yaz kızım 200 kilo çimentoda basılan adamın evet karıcım seni aldattım demesini falanmı brkliyosunuz arkadaş siz

soylu ts demişken ,gsye gelecek berat özdemirle,serbest kalma bedeli 5 m gibi komik bi rakam olan ligin yıldızlarından bakasetasın tsye 3 milyona transfer olmasını bana bi açıklarmısın mantık çerçevesinde ki bu ts ve alanya yönetimi daha birkaç ay önceki maçta tribünlerde birbirine saldırıp ana avrat düz gitmiş adamlar,sen alanyanın yerinde olsan bakasetası hem 3m na hemde sana ana avrat sövüp saldıran tsye verirmisin adamı,veririm diyosan logout yapıp üyeliğini sildir

senle hüseyin ısrarla anlamıyosunuz bazı şeyleri,ya gerçekten anlamıyosunuz durum vahim yada fblisiniz burayı trollüyosunuz başka bi açıklama bulamıyorum

değilsende kb
Peki o zaman niye bu dediklerinin çoğu olmadı. Göztepeyi nereden karıştırdın. Onu bilmiyor olamazsın bunu bilmiyor olamazssın diyorsun ama yine biz şampiyon oluyoruz. Ne oldu başak şampiyon oldu hani Katarlılar nerede yoksa millet çakmasın diye 2-3 sene sonra mı alacaklar. Yoksa bu sene alt lige düşsünde ucuza kapatalım diye mi bekliyorlar. Soylu ts yi şampiyon yapmak istiyor reis başak ve fb yi şampiyon yapmak istiyor nasıl bu adamlar bir arada o zaman. Olmayan şeyler aslında olacaktı ama hepsini biz engelledik demekle gerçeklik kazandırmaya çalışıyorsun. Sene sonu inşallah yine şampiyon olacağız ve bu dedikleriniz gene havada kalacak.
Ayrıca son uyarım bir daha bana fenerli yakıştırması yapma yoksa ağzımı bozacağız. Ha benle muhatap olmak istemşyorsan benden alıntı yapmadan konuya istediğini yaz. Bana fenerli imasında bulunacaksan alıntı yapma.

türkiye futbolunda taraftar kalmamıştır
bazı gruplar hariç

Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler

Anlatın dinliyorum.

ts-fb
ankaragücü - gs
fb - antalya

not düşelimde daha sonra yokmuş olmamış gibi davranılmasın yine.
gerçi dün arda ve fatih terim güzel özet geçtiler

Zamanında msjlarla haşırt dı bilekbord yaptığım konu ve içerik sahibi/savunucusu üyeleri başlığa,açıklama yapmaya davet ediyorum

Nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsunuz?
Bu işten ekmeğini kazanan insanların bu dediklerinizi yapması için ne gibi bir gerekçeleri ve motivasyonu olabilir.
Efendim x takımın teknik direktörü y takımının eski oyuncusuymuş, aralarında oynana maçta takım yatarmış. Birisi bana açıklayabilir mi bu nasıl olacak. Teknik direktör oyunculara arkadaşlar bu rakip benim eski takımım o yüzden bu maçta yenileceğiz mi diyor? Bir de bunu tercüman ile yabancı oyunculara tercüme ettiriyor. Gerçi galip gelseler kulüp 3milyon TL prim alacak ama olsun, ne gerek var.
Ya da bir hakem gönlünde x takım taraftarı bile olsa tüm Türkiye'nin gözünün önünde taraf olur mu? Evet olur diyorsanız, o diyene soruyorum.
Sen aynı durumda olsan ve maç başı güzel paralar kazandığın mesleğini riske eder misin kendi tuttuğun takımı kayırmak için? Buna da evet diyebiliyorsan başka bir şey diyemeyeceğim.
:)

antuda bu başliğın tam tersi açılıyor.

Taraftara Türk Futbolunun Etkisi
bkz. kanser
bkz. sigara başlama nedeni
bkz.yüksek tansiyon

Sevgili arkadaşlar,
yaşlarınızı, hayata bakışınızı ve olaylara yaklaşımınızı bilemem.
Ben kendimce bir görüş belirttim. Kimseyi ismen hedef almadım. Konunun devamında da kimseye seviyesiz veya kırıcı mesaj yazmamaya gayret ettim.
Konuya katılırsınız veya katılmazsınız ancak sizin gibi düşünmeyen insanları kuş olmakla itham edecekseniz, konuyu tartışırken mesajlarınızla "haşırt dı bilekbord" yaptığınızı yazacak sevideyseniz ben konuyu devam ettirmeyeceğimi belirtiyorum.

Ben yanılmışım, sizler haklısınız.
Konuyu kapatalım.

"haşırt dı bilekbord" yaptığınızı yazacak sevideyseniz ben konuyu devam ettirmeyeceğimi belirtiyorum.
Siz haklıymışsınız ben yanıldım derken bile seviyeden bahsedip mesajını bulandırmaya çalışmışsın

Survivor hasanla bozoğun boğaz boğazayken hasanın bozoğu üsluptan uyarması kadar saçma bir konu ve içerikti

konuyu devam ettirmeyeceğim demişsin ama doğrusu ettiremeyeceğim olmalıydı

Geri
Üst Alt