Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.613
- 51.624
- 3.683
Hep hayalimdi Miami sahilinde takılmak gezmek reisJetski ve muz nerden geldi aklına ya , amerikanlar obez üstad - yeme içmeden git![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep hayalimdi Miami sahilinde takılmak gezmek reisJetski ve muz nerden geldi aklına ya , amerikanlar obez üstad - yeme içmeden git![]()
Beinsports maç spikeri murat yenersoy
Böğürmesinden kusasım geliyor
Sesini duyduğum an maçı ya kapatıyotum ya sessize alıyorum
Ses ve tip şu
Keşke sesi de değişseydianaaa adam göbek olmuş iğrenç sakal yapmış Maksimum jöleli saçlar gitmiş - 50 yaş gibi olmuş.
1) Tüm Fener yöneticileri ve başkanları
2) çok fazla fenerli yerli futbolcu - sıraya koyamayacağım şimdi ama Tanjudan tiksindim hep, sonlara doğruda stoperleri Bekir İrtegün - irfancan ve mert hakan
3) Yorumcu camialarından - Ahmet Çakar / Emre Bol / bizim taraftan Evren Turhan. Ama denk geldiğimde boğazlayasım gelen Güvenç Kurtar heralde.
4) Muhabirlerden Bjkli dombili ve el hareketi
5) Eskilerden Yıldırım Demirören
Buraya gelmeden once benim de hayalim asagi yukari oyle bir seydi. Arizona collerinin ortasindan gecen bir yolda tek basina kucuk bir benzin istasyonu isletip, butun gun sallanan sandalyede oturup oyle aval aval gelmeyen musterileri beklemekti.Çok var sayamam da keşke Amerika'da yaşan 1 Türk olsaydım.Küçük 1 sahil kasabasında yaşayıp plajın 1'inde muz ve jetski kiralayarak geçinseydim.Türk Futbolu'nu daha uzaktan takip ederdim..

Demirören yavşağını unutmuşsun.Mahmut uslu
Selahattin baki
Ahmet nur cebi
Fikret orman
Aziz yildirim
Ali koc
Hasan kartal
Tahir kiran
Galatasaray düsmani olan insanlar
Unuttugum varsa listeye sonradan dahil edilebilir
Beinsports maç spikeri murat yenersoy
Böğürmesinden kusasım geliyor