türk futbolunda en nefret ettiğiniz figür

Fenerbahçe ile ilgisi, bağlantısı olan her cisim/obje/canlı.

Beinsports maç spikeri murat yenersoy
Böğürmesinden kusasım geliyor
Sesini duyduğum an maçı ya kapatıyotum ya sessize alıyorum
Ses ve tip şu

Beinsports maç spikeri murat yenersoy
Böğürmesinden kusasım geliyor
Sesini duyduğum an maçı ya kapatıyotum ya sessize alıyorum
Ses ve tip şu

anaaa adam göbek olmuş iğrenç sakal yapmış Maksimum jöleli saçlar gitmiş - 50 yaş gibi olmuş.

1) Tüm Fener yöneticileri ve başkanları
2) çok fazla fenerli yerli futbolcu - sıraya koyamayacağım şimdi ama Tanjudan tiksindim hep, sonlara doğruda stoperleri Bekir İrtegün - irfancan ve mert hakan
3) Yorumcu camialarından - Ahmet Çakar / Emre Bol / bizim taraftan Evren Turhan. Ama denk geldiğimde boğazlayasım gelen Güvenç Kurtar heralde.
4) Muhabirlerden Bjkli dombili ve el hareketi
5) Eskilerden Yıldırım Demirören

Bunlara imzamı atarım, üstüne
2’ye kesinlikle emre belöz, ayı volki, crespo ve sürekli kendini yere atan şarlatanlar
3’e şeytan rıdvan, abdülkerim durmaz, mehmet demirkol
Bunları da ilave ediyorum

Çok var sayamam da keşke Amerika'da yaşan 1 Türk olsaydım.Küçük 1 sahil kasabasında yaşayıp plajın 1'inde muz ve jetski kiralayarak geçinseydim.Türk Futbolu'nu daha uzaktan takip ederdim..
Buraya gelmeden once benim de hayalim asagi yukari oyle bir seydi. Arizona collerinin ortasindan gecen bir yolda tek basina kucuk bir benzin istasyonu isletip, butun gun sallanan sandalyede oturup oyle aval aval gelmeyen musterileri beklemekti.

Fenerbahçe’ye mensup, mensup olmuş herhangi bir X kişisi.

Ama Fırıldak’a Aziz’den daha gıcığım. İlk sırada Fırıldak gelir; Mahmut Uslu, Şekip, Selahattin Baki, Aziz, Baroni, Lugano, Volkan, Serhat Akın, Ömer Onan, Melih Mahmutoğlu ilk sıralarda.

ANÇ ve AK

Samet ve Rıza Hoca'yı da hiç sevmem. İsmini anmaktan hicap ettiklerim var bir de.

Itici, agresif etrafina saldiran Fenerbahçeli oyuncular: Emre B, Volkan ve Caner gibileri.

Ha onlar kadar katki saglayamamis olsada Kahvecide çok igrenç suan.

Aklima gelenleri yazim bari:
Emre B
Volkan
Caner
Baroni

Ha 30dkdir adini aradim, bir türlü aklima gelmedi ama buldum: Yalçin Ayhan
1699468761789.webp
Her Galatasaray a karsi oynadigi maçlarda götünü yirtan çirkef.

Ama en sevmedigim belki sahtekar surati durmadan aglama modunda olan Gökhan 'derbiye belki yetisemeyecek derken hep oynayan' Gönül.

Faal olanlardan

Yonetici: Ali Koc
Kulup: Fenerbahce/Rizespor
Gazeteci/Yorumcu: Ridvan Dilmen/Ahmet Ercanlar
Futbolcu: Irfancan Kahveci
Hakem: Alper Ulusoy/Atilla Karaoglan/Ali Palabiyik
Teknik Direktor: Riza Calimbay

Bu olayların başlgıcındaki şahıs olan Ömer Çavuşoğlu en nefret ettiğim figürdür. O adam Türk futbolunu rekabetten çirkefin içerisine adım attıran ilk kişi olabilir. Daha öncesini çok fazla bilmiyorum ama bu adamın tavırları fitili ateşlemiştir.
Şu anki ortamda bu adam naif bile kalıyor ama ataları işte bu adam...

Geri
Üst Alt