Türk Konseyi

Akp nin koyunlarıni gütme konseyi diyebiliriz

yerli uçak ve arabayı satacak gardaşlarımız bunlar demek..

Türk Birliği ne sağlayacak açıklar mısın? Altyapısı neymiş, Türkiye'ye ekonomik olarak yılda ne kadar katkı verecekmiş, hangi konularda iş birliğini içeriyormuş bu Birlik Avrupa Birliği gibi mi, Asya Birliği gibi mi yoksa ABD gibi mi bir yapı olacak belli mi? Ne olur ben baştan söyleyeyim ya böyle bir birlik kurulmaz ya da kurulursa da biz diğer ülkeleri besleriz, bize bir faydası olmaz. Bize şu ana kadar faydası olan tek ülke Katar oldu, onlar da vefalı çıktıkları için diğer bir sebep de tabii onlara yatırım önceliği tanıdık bazı noktalarda.

Sözde konuşuyorsak 5 yıl sonra Ay'a insan da çıkarıcaz, bunu yapamayacağımızı cümle alem biliyor.

Sizin sıkıntınız ne biliyor musunuz, içinde yaşamadığınız ülkenin içinde yaşamayı kolay sanıyorsunuz. Burada yaşayıp, halkın sıkıntılarını yaşasanız sesiniz bile çıkmazdı, ama oradan konuşmak kolay. Onu da geçtim "sizi mutlu etmek zor." lafını etmek hakkınız bile yok bana kalırsa, ülke insanının gerek maddi gerek de manevi nasıl travmalar yaşadığına dair zerre fikriniz yok çünkü.

Yaşadığın yerlerde hiç sıkıntı çekmedin de demiyorum zira saygı da duyuyorum ırkçılık gibi şeyler yaşadığınızı tahmin de ediyorum ama şahsen ben size orada yaşamak kolay demiyorsam sizin de bana bunu dememeniz lazım.
Türk birliği dedik konuyu nereye getirdin reis...

Turani kursak kotumu olur? Mesela dusunsene istanbuldan biniyorsun arabana taaaa Kazakistana kadar veya çin sinirina kadar sinir yok. Aynisi ticaret icin gecerli. Tirlara/trene yukle mali taa cine kadar sinir yok veya oradan Istanbula. Kendi aranda (birlik icerisinde) ticaret yukselecek boylece. Avrupanin Almanyasi neyse sende o olacaksin. Ipek yolu diye anilan yol neredeyse tamamen senin kontrolun altinda olacak (Iran ve Cin haric gerisi hep Türk).
Yer alti kaynaklari ve yer ustu kaynaklarina girmedim daha, sadece karadan firsat olarak Avrupa kitasina 50 basar bu Turk birligi. Avrupa ya Afrikayi dolanacak mesela cin urunleri icin yada Türk devletleri uzerinden transit gececek. Cin/kazak siniri ve Turkiye Yunan siniri var. Gerisi transit. Taaaaa Cinden
Atiyorum kazakistanda petrol varmi bilmiyorumda gerekirse taa kazakistandan londraya kadar boru dosersin, gaz zaten var.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bi konsey. kurulsun.

ilk toplantıda herkes birbirine bakıp evet niye toplandık der

o derece boş iş

Geri
Üst Alt