- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.951
- 4.608
Akp nin koyunlarıni gütme konseyi diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk birliği dedik konuyu nereye getirdin reis...Türk Birliği ne sağlayacak açıklar mısın? Altyapısı neymiş, Türkiye'ye ekonomik olarak yılda ne kadar katkı verecekmiş, hangi konularda iş birliğini içeriyormuş bu Birlik Avrupa Birliği gibi mi, Asya Birliği gibi mi yoksa ABD gibi mi bir yapı olacak belli mi? Ne olur ben baştan söyleyeyim ya böyle bir birlik kurulmaz ya da kurulursa da biz diğer ülkeleri besleriz, bize bir faydası olmaz. Bize şu ana kadar faydası olan tek ülke Katar oldu, onlar da vefalı çıktıkları için diğer bir sebep de tabii onlara yatırım önceliği tanıdık bazı noktalarda.
Sözde konuşuyorsak 5 yıl sonra Ay'a insan da çıkarıcaz, bunu yapamayacağımızı cümle alem biliyor.
Sizin sıkıntınız ne biliyor musunuz, içinde yaşamadığınız ülkenin içinde yaşamayı kolay sanıyorsunuz. Burada yaşayıp, halkın sıkıntılarını yaşasanız sesiniz bile çıkmazdı, ama oradan konuşmak kolay. Onu da geçtim "sizi mutlu etmek zor." lafını etmek hakkınız bile yok bana kalırsa, ülke insanının gerek maddi gerek de manevi nasıl travmalar yaşadığına dair zerre fikriniz yok çünkü.
Yaşadığın yerlerde hiç sıkıntı çekmedin de demiyorum zira saygı da duyuyorum ırkçılık gibi şeyler yaşadığınızı tahmin de ediyorum ama şahsen ben size orada yaşamak kolay demiyorsam sizin de bana bunu dememeniz lazım.