Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.442
- 22
- 523
Su fuatin ne yaptigini cozebilen var mi ?her postta adi geciyor.
nasıl geçiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su fuatin ne yaptigini cozebilen var mi ?her postta adi geciyor.
Patenti bende bu şakanın fuat gardas
Patenti bende bu şakanın fuat gardas
Delerek.nasıl geçiyor
Delerek.
Güzel konu renktaş gök tengri seni kutsasın
@Ozan Tokgöz Abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Ama maalesef şu var ''tanrı değil Allah'' kavgası yıl olmuş 2016 hala yapılıyor ülkemizde
Maalesef bahsettiğin zihniyete asla gelemeyeceğiz gibi duruyor.
Tarih dersi anlatımlarımızda çok saçma bir şekilde Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti arasına sıkıştırılmış
Bu da derin bir mevzu tabii Oktay Sinanoğlu eğitim sistemimizin Fullbright anlaşması ile bir ABD komisyonuna teslim edildiğinden falan bahsediyordu
Bence kadimde büyük bir Türk medeniyeti var ama bunu açığa çıkartmak için çok büyük çaba lazım ve senin bahsettiğin zihniyete ulaşmak lazım
Gulmeyen cocugu guldurdun Fuat yakisiyor mu sana.Bu bilgiler için fuata tesekkürlerimi sunarım ama o kadar uzun ki okumaya korktum.
Gulmeyen cocugu guldurdun Fuat yakisiyor mu sana.
Güzel konu renktaş gök tengri seni kutsasın
@Ozan Tokgöz Abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Ama maalesef şu var ''tanrı değil Allah'' kavgası yıl olmuş 2016 hala yapılıyor ülkemizde
Maalesef bahsettiğin zihniyete asla gelemeyeceğiz gibi duruyor.
Tarih dersi anlatımlarımızda çok saçma bir şekilde Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti arasına sıkıştırılmış
Bu da derin bir mevzu tabii Oktay Sinanoğlu eğitim sistemimizin Fullbright anlaşması ile bir ABD komisyonuna teslim edildiğinden falan bahsediyordu
Bence kadimde büyük bir Türk medeniyeti var ama bunu açığa çıkartmak için çok büyük çaba lazım ve senin bahsettiğin zihniyete ulaşmak lazım
Bu bilgiler için fuata tesekkürlerimi sunarım ama o kadar uzun ki okumaya korktum.
Oktan Keleş :red: