- 12 Haziran 2015
- 36.140
- 31.819
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
recep bize f22 raptor cozFikri olmayıp yazanada iyice ayar oluyorum 2 tane s400 bataryası ile mı durduracaksın f35leri
rusların elinde s400 kalmadı ukrayna savaşından te allahım
patriot satmadıkları icin s400 aldık
f35in bize satılmama kararı tamamen bahane üretilmesiydi
patriot vermeyen herifler f35ide bi bahane bulup yine vermeyeceklerdi s400 meselesinden ayrı
önemli olan f35 degil suan kaan icin motor almamız biz yapana kadar yoksa 5 tane f35 i napayım
niye dostum bize kim saldıracakrecep bize f22 raptor coz
itrailniye dostum bize kim saldıracak
ırak karışacak dostum sana bu bilgiyi vereyimitrail
S-400'leri vermişiz.
rus s400leri vardı@Murat Yenilmez abi Suriye'de s400 var mıydı? Ruslar verdi mi cidden esada bu sistemleri?
Hayır Suriye rejimine ait s400 yok idi, Rus kontrolünde, Rusya'nın kullandığı hava üsleri için vardı. Ruslar istemezse çalışmıyorlardı.@Murat Yenilmez abi Suriye'de s400 var mıydı? Ruslar verdi mi cidden esada bu sistemleri?
nerden biliyon aktif etmediklerini?Hayır Suriye rejimine ait s400 yok idi, Rus kontrolünde, Rusya'nın kullandığı hava üsleri için vardı. Ruslar istemezse çalışmıyorlardı.
Nitekim İsrail saldırılarında aktif etmemişlerdi Ruslar.
İsrail uçağına kilit atıldığını görse vurmaz mı? Ruslar ile anlaşarak harekat düzenlediler, o dönem ki Rus-İsrail görüşmelerini hatırlıyorumnerden biliyon aktif etmediklerini?
düsmanın en gelismis radara yakalanmayan savaş ucagı tepende ucacak ve sen bilgi almamak icin radarı aktif etmeyeceksin :d
kilit atmaya gerek yok ki, bırak suriyedeki rus radarlarını bizdeki radarların bile izledigine eminim f35den bilgi almak icinİsrail uçağına kilit atıldığını görse vurmaz mı? Ruslar ile anlaşarak harekat düzenlediler, o dönem ki Rus-İsrail görüşmelerini hatırlıyorum
Bu ayrı ancak zaten İsrail F-35'leri stealth modunda değil ki Suriye harekatlarında, sorun olacağını sanmıyorum radarla iz yakalamanınkilit atmaya gerek yok ki, bırak suriyedeki rus radarlarını bizdeki radarların bile izledigine eminim f35den bilgi almak icin