Türk Takımlarının Formaları

Bence Nile kalite olarak hala en iyi formaları yapıyor, tabi son 3 yıldaki formaları hiç beğenmiyorum bu ayrı bir konu.

Ama en azından insanın üzerinde iyi duruyor formalar, adidas formaları çuval gibi sanki böyle üstüne giyimce kalıpları kesimleri falan değişik geliyor. (Taraftar olarak kendimden konuşuyorum burada :D)

sent via GSC

9616c2eadb8d2fd65456811f6fb4eeee.jpg

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

O kadar şaşanın altindan cikan formalara bak.

Bence tanitim da iyi degil film manasiz La Casa de Papel'le Konya'nin ne alakasi var?

Yani havali bir film cekmek icin film cekmisler gibi.

Forma rezalet zaten. Buyuktur bu forma lafi daha da rezalet neyi buyuk?

Bizde kimse Nike formalarini begenmiyor ama Allahtan biz elit kategorisindeyiz.

Yoksa iste böyle Konya gibi falan katalog formalari verirler, Trabzon icin bile özel forma yapmiyorlar onlarin formalari da katalog formasi.

Benim yillar önce futbol oynadigim amatör takimda yeni formalara bakiyorduk nike katalogunda hep Trabzon'un birebir formalari falan da oluyordu.

Böyle kücük takimlara özen göstermiyorlar iste.

Nike elit anlasmasindan asla cikmamaliyiz

Adidas'in son donem formalari rezalet

Puma fln saka gibi zaten

Yani en cok parayi verene yaptirmak lazim aslinda ama umarim en cok parayi veren Nike elit olur

Marka degerimizi de cok yukari tasiyor dunyanin dort bir yaninda satiliyor forma

Nike elit anlasmasindan asla cikmamaliyiz

Adidas'in son donem formalari rezalet

Puma fln saka gibi zaten

Yani en cok parayi verene yaptirmak lazim aslinda ama umarim en cok parayi veren Nike elit olur

Marka degerimizi de cok yukari tasiyor dunyanin dort bir yaninda satiliyor forma

Ben Adidas'i oldum olali sevmiyorum. Kaliplari falan da hic begenmiyorum, yani kendi acimdan Adidas Large forma gidyim mi cuval gibi oluyor, Nike Large forma aliyorum cuk diye üstüme oturuyor fazla kiloya ragmen.

Nike'in detaylari daha güzel bence, ben genel olarak 2011 den beri bizim Nike formalarini basarili buluyorum. 2013/14 en zirve formaydi, 2 tane almistim ondan Drogba ve Sneijder yazili.

Orta capli bir forma koleksiyonum var baktim da ezici bir Nike üstünlügü var. Adidas formalari olarak bir tek bizim 2005-2011 arasi formalar var bir tane de Real Madrid formasi var yoksa hic baska yok. Nike olarak Galatasaray, Brezilya, Barcelona, Hertha Berlin, Arsenal, Inter, Milli takim vs dolu var.

bizim formalar elit kategoride mi cidden?
bu yıl parçalı güzel olsada sanki keklenıyoruz son senelerde

Geri
Üst Alt