Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

çalışmalar süper görünüyor..

çok iyi :D

Arkadaşlar burası yeni stadımızın başlığı kişisel tartışmalara girmeyin lütfen.Yakışmıyor sizlere hele burda bu stadda oynayacağımız maçların hayalini kurmak varken :tiphat:

Arkadaşlar burası yeni stadımızın başlığı kişisel tartışmalara girmeyin lütfen.Yakışmıyor sizlere hele burda bu stadda oynayacağımız maçların hayalini kurmak varken :tiphat:

Ben kurmaya çalışıyorumda bi arkadaş yeni stadımızın kapasite artırma ile ilgili soruma çok kızmışta ona gülüyorum :D

Soruma cevap veren renktaşlara çok teşekkür ederim.

Onur bir günde bu kadar ikili tartışma bünyeye zarar.:)

Konuşmanın adı tartışma olduysa tamam o zaman :D

arkadaslar sakin olun lütfen, atesle barut gibisiniz Onur arkadas ve murat arkadas, böyle bir konu yüzünden birbirinizin kalbini kirmaya hic ama hic degmez, lütfen sagduyu ve sakinlik ;)

bu arada: Forumun yeni dizaynina bir türlü alisamadim :( acaba sadece gecici mi böyle olacak, yoksa temelli mi?insallah eski dizayna dönülür

arkadaslar sakin olun lütfen, atesle barut gibisiniz Onur arkadas ve murat arkadas, böyle bir konu yüzünden birbirinizin kalbini kirmaya hic ama hic degmez, lütfen sagduyu ve sakinlik ;)

bu arada: Forumun yeni dizaynina bir türlü alisamadim :( acaba sadece gecici mi böyle olacak, yoksa temelli mi?insallah eski dizayna dönülür

Yeri değil fakat söyleyeyim. Sol alttan eski dizaynı tekrar seçebiliyorsunuz ;) .

GS TV izlemek için para ödüyoruz ama böyle bir video daha göremedik çok şükür...Tarihimizin en önemli projesi...Kulübe çağ ağlatacak ama tık yok..Yahu size de çok enteresan gelmiyor mu?

diye bir yorum vardı altında da hakikaten doğru GSTVde pek bi habere ya da sadece aslantepe başlıklı bi programa rastlamak mümkün değil işte olursa arada denizbank reklamından dolayı bi kaç video oluyor bundan farklı da verdikleri videoları zaten biz günler öncesinden izlemiş oluyoruz ...

Belki yapiliyordur stadyum bitince satisa sunulur belgesel gibi bisey.

Haber konusuna gelince bence böyle daha iyi. Ne zaman haber yapilsa stadyum hakkinda; 2-3 gün sonra insaat hep duruyordu. :D

Adnan Baskan totem yapiyordur, haber yapmamakla. :asd:

Belki yapiliyordur stadyum bitince satisa sunulur belgesel gibi bisey.

Haber konusuna gelince bence böyle daha iyi. Ne zaman haber yapilsa stadyum hakkinda; 2-3 gün sonra insaat hep duruyordu. :D

Adnan Baskan totem yapiyordur. :asd:

bak bu açıdan hiç düşünmemiştim eyvallah içim rahatladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt