Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Stadın üstü açılır kapanır değil

Bu maketi Varyap yaptirdi onun icin kapaklar yok. Ocak 2011'de Stadimiz aynen böyle olacak, kapaklarda Mayis - Temmuz 2011 arasi eklenecektir.

Hakkaten Necati şunları çok koydugun için sana da sallandı ya helal olsun :D Bundan sonra oyunculara Rijkaard'a sallayanlara kızmayacagım, neler varmış :D

Harbiden helal olsun Necati kardeşim.Her gün bulup koyuyorsun resimleri. Bende her gün gelip takip ediyorum bakıyorum.Stad bittikten sonrada yıne buraya gelip konusucaz bu günlerı :) Emeğine sağlık renktaş aynen devam:)

Hakkaten Necati şunları çok koydugun için sana da sallandı ya helal olsun :D Bundan sonra oyunculara Rijkaard'a sallayanlara kızmayacagım, neler varmış :D

:asd:

Harbiden helal olsun Necati kardeşim.Her gün bulup koyuyorsun resimleri. Bende her gün gelip takip ediyorum bakıyorum.Stad bittikten sonrada yıne buraya gelip konusucaz bu günlerı :) Emeğine sağlık renktaş aynen devam:)

Tesekkür ederim Kardes. :)

:D

Bizim stadimiz bence cok güzel duruyor, estetik acidan mükemmel olmus.

aynen öyle stada laf yok ufoyo da benzese stat bizim stadımızdır hem belki yönetimimiz uzaylı açılımı yapmıştır :D şaka bi yana artık şu güzellik ortaya çıksın sabırsızlanıyorum

Çıkar yakında çıkar:)

Stadin bitmesine 6-7ay kalmis cok degil yani. Biraz daha sabir arkadaslar cok güzel günler bizi bekliyor. :D

2007den beri hergün takip ediyorum arkadaşlara alay konusu oldum valla ya şu inşaatı izlerken öleceksen diyorlar artık o statta maç izlemek izliyorum kamyonların tırların dansını değil :D

358opom.jpg

2007den beri hergün takip ediyorum arkadaşlara alay konusu oldum valla ya şu inşaatı izlerken öleceksen diyorlar artık o statta maç izlemek izliyorum kamyonların tırların dansını değil :D

6ay kalmis biraz daha dayan. :asd:

Sonra sen onlarla alay edersin. :D

6ay kalmis biraz daha dayan. :asd:

Sonra sen onlarla alay edersin. :D

yemin ediyorum son yüklediğin resimdeki ihtişamdan korktum :D ya kameralardan izlerken o kadar büyük görünmüyor ama bu resim ve geçenlerde ki helikopter görüntüsü muazzam yani şu prekazilerin :D :D daha çeyreği takılmamış stat boş ve ortaya çıkan görüntü allah sabır versin tüm rakiplere :D

15 Mart

ttaarena-001.jpg

ttaarena-002.jpg

ttaarena-003.jpg

yemin ediyorum son yüklediğin resimdeki ihtişamdan korktum :D ya kameralardan izlerken o kadar büyük görünmüyor ama bu resim ve geçenlerde ki helikopter görüntüsü muazzam yani şu prekazilerin :D :D daha çeyreği takılmamış stat boş ve ortaya çıkan görüntü allah sabır versin tüm rakiplere :D

:D

Bide 2.kat ve Cati yapildiktan sonra düsün. Ortaya muhtesem bir stadyum cikacak. :bgking1:

122jnlx.png

:omg:kaç kaç kaç :dogrun: :bgking1: bekliyoruz :sopa:

Ne rüzgar alır orası varya. İnşşaatta calısanlar WC den çıkmıyolardır :D O yuzden insaat yavas ilerliyordu heralde :D

WC'ye gitmesinler, o dolgu alana yapsınlar, nasıl olsa yeşillendirilcek oraları hep. Dogal gübre:yup::D

dayanamıyorum yazacam.yukarıdaki resimdeki manzara müthiş.bu stadın olduğu yer güzel yağışda alır.tamamen ormanlık alan.

Biliyorum tepki alacağım ama söylemeden geçemeyeğim.Maç saatini beklerken dağlara bakarak ne güzel içilir orada.Millet çimlere yayılmış maç saatini bekliyor elinde birası,çevresinde orman,çayır...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt