Sinan Ünsal
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2009
- 1.118
- 21
- 1.308
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
stadın belgeseli olursa müthiş olur...
stadın belgeseli olursa müthiş olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birşey değil Devrim. Necati gelmedim sadece fotoğrafları taşıdım mühim birşey değil.
![]()
Belgeseli'de çekiliyor stadın bu arada. Bizim izleyemediğimiz bir kaç hareketli kamera daha vardı, herşey kaydediliyor anlaşılan.
Bu reis kim?
Bugün çekilen fotoğraflar gerçekten beni çok mutlu etti.
Son zamanlar da birçok yerde stadla ilgili eleştirileri okurken hem üzülüyor hem de şaşırıyordum.
Birçok Galatasaraylının bu stadı benimseyememesini bir türlü alıgılayamıyor.
İnsanlar herşeyin mükemmel olmasını istiyorlar herhalde ama zaten mükemmele yakın bir stad yapıyorlar.
Mevcut ali sami yenin durumunu ve tt arenanın son halini görmezden gelip birçok kişininin aklını bulandıran yorumlar forumlarda dönmeye devam ediyor:
Stadın akustiği hakkında bilip bilmeden yapılan yorumlar, dış cepe kaplamasının çok sade olacağı ve betonarma bir görüntü olacağı, V kolonların gözükmesi, çok sayıda giriş-çıkış alanlarının olmasıyla tribün bütünlüğünün bozulacağı, stad koltuklarının en kötü ihtimalle allianz areana kadar olması gerektiği !!! (ver parasını olsun), çatı makaslarının görüntü kirliliği olduğu falan filan.
Bu şahsiyetlere lego dan ev yap desen yapamazlar ama eleştirmeye gelince hepsi inşaat mühendisi,mimar,iç mimar yada çevre mühendisi oluyorlar.
Vinç operatörünü eleştiren tipler bile türemiş piyasada.
Allah akıl versin
Beğenmeyen fb li olsun
3. kalite pavyon mimarisine sahip Sütçü paklar onları
ohhh be rahatladım valla.
Catinin trubunleri 1-2 metre ileririsini bile ortecegi dogru mu? Yoksa acilip kapanir catidan sonra mi boyle olacak?
Bugün çekilen fotoğraflar gerçekten beni çok mutlu etti.
Son zamanlar da birçok yerde stadla ilgili eleştirileri okurken hem üzülüyor hem de şaşırıyordum.
Birçok Galatasaraylının bu stadı benimseyememesini bir türlü alıgılayamıyor.
İnsanlar herşeyin mükemmel olmasını istiyorlar herhalde ama zaten mükemmele yakın bir stad yapıyorlar.
Mevcut ali sami yenin durumunu ve tt arenanın son halini görmezden gelip birçok kişininin aklını bulandıran yorumlar forumlarda dönmeye devam ediyor:
Stadın akustiği hakkında bilip bilmeden yapılan yorumlar, dış cepe kaplamasının çok sade olacağı ve betonarma bir görüntü olacağı, V kolonların gözükmesi, çok sayıda giriş-çıkış alanlarının olmasıyla tribün bütünlüğünün bozulacağı, stad koltuklarının en kötü ihtimalle allianz areana kadar olması gerektiği !!! (ver parasını olsun), çatı makaslarının görüntü kirliliği olduğu falan filan.
Bu şahsiyetlere lego dan ev yap desen yapamazlar ama eleştirmeye gelince hepsi inşaat mühendisi,mimar,iç mimar yada çevre mühendisi oluyorlar.
Vinç operatörünü eleştiren tipler bile türemiş piyasada.
Allah akıl versin
Beğenmeyen fb li olsun
3. kalite pavyon mimarisine sahip Sütçü paklar onları
ohhh be rahatladım valla.
Ne yalan yazayim, ben begeniyorum bu stadi.