Vedat Görür
Aslan Üye
- 29 Ocak 2010
- 8.832
- 0
- 1.171
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Damgacinin ne sacmaladigini bizi ilgilendirmez, resim harikulade.
Okan Damgacinin ne sacmaladigini bizi ilgilendirmez, resim harikulade.

Usta merak ediyorum herkes beğeniyor stadı, ya beğenmeyen çıkarsa ne yapacaksın![]()
Ya begenmeyen birsürü var burda. Daha dün Emir geldi, resmen stadi begenmedigini söyledi gitti.
Devrim var mesela, o da begenmiyor. yok duvarmis, yok koltukmus diyip duruyor.
"bizim yaptigimiz stad gibi stadlar yapilmiyor avrupada, orda artik böyle yapiliyor, söyle yapiliyor. Biz 20 sene geriden geliyoruz" falan diyen de cikiyor ssIkca.
Oysa yil olmus 2010 ve biz hala Alisamiyen de futbol oyniyoruz. Bir de TTarenayi begenmiyorlar. :akansular:
Ya begenmeyen birsürü var burda. Daha dün Emir geldi, resmen stadi begenmedigini söyledi gitti.
Devrim var mesela, o da begenmiyor. yok duvarmis, yok koltukmus diyip duruyor.
"bizim yaptigimiz stad gibi stadlar yapilmiyor avrupada, orda artik böyle yapiliyor, söyle yapiliyor. Biz 20 sene geriden geliyoruz" falan diyen de cikiyor ssIkca.
Oysa yil olmus 2010 ve biz hala Alisamiyen de futbol oyniyoruz. Bir de TTarenayi begenmiyorlar. :akansular:
Meseleyi anlamamışsın ki.Daha güzel yapılabilirdi diyoruz.Geçilmesin falan demiyoruz.Sadece eksiklerini belirtiyoruz..
Meseleyi anlamamışsın ki.Daha güzel yapılabilirdi diyoruz.Geçilmesin falan demiyoruz.Sadece eksiklerini belirtiyoruz..
Abi daha güzeli nasıl olabilirdi? Gerçekten meraktan soruyorum.Sadece stadın dış görünüş itibariyle mi bu söylem? Yoksa tamamen falso yapılmış bir işlem mi söz konusu?
Anlamadim, sen benim bildigim, tanidigim Devrim misin?
Devrim isen neden adini degistirdin?
Degilsin adinin altinda neden Devrim yaziyor?
Gerçek adım Akın.=)
Yani sen benim tanidigim devrim misin?
Allah Allah, olaya bakar misin?
Ne zamandan beri "Akin" olarak dolasiyorsun burda ))?
Abi mesela çoğu kişi iki kat loca olmasını istemez ama ben seviyorum mesela iki katlı olmasını.Güzel taraflarını da bir kenara atmıyoruz.Ama mesela çok fazla giriş-çıkış olması ve 2 metreye yakın duvarların atmosferi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Dış görünüşü beni ilgilendirmez isterse tahtadan yapsınlar,önemli olan atmosfer.Eksiklerini yazınca günah işlemiş gibi bir durum oluşuyor forumlarda.Olması gerekeni söylüyoruz.
4-5 gündür.
Buraya üye olduğumda daha internetle yeni tanışmıştım.Nedense gerçek adımla üye olmaktan korkmak gibi gereksiz bir kanıya girdim.=)

Stadi cok begeniyorum, tabii daha güzel olaibilirdi, daha lüks filan, ama bizde malesef o paralar yok. Ve yinede böyle mükemmel bir stadimiz olcak diye cok mutluyum, ve heycanlyiyim.