Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Okan Damgacinin ne sacmaladigini bizi ilgilendirmez, resim harikulade.

Usta merak ediyorum herkes beğeniyor stadı, ya beğenmeyen çıkarsa ne yapacaksın :D:asd:

Usta merak ediyorum herkes beğeniyor stadı, ya beğenmeyen çıkarsa ne yapacaksın :D:asd:

Ya begenmeyen birsürü var burda. Daha dün Emir geldi, resmen stadi begenmedigini söyledi gitti.

Devrim var mesela, o da begenmiyor. yok duvarmis, yok koltukmus diyip duruyor.

"bizim yaptigimiz stad gibi stadlar yapilmiyor avrupada, orda artik böyle yapiliyor, söyle yapiliyor. Biz 20 sene geriden geliyoruz" falan diyen de cikiyor ssIkca.

Oysa yil olmus 2010 ve biz hala Alisamiyen de futbol oyniyoruz. Bir de TTarenayi begenmiyorlar. :akansular:

Ya begenmeyen birsürü var burda. Daha dün Emir geldi, resmen stadi begenmedigini söyledi gitti.

"bizim yaptigimiz stad gibi stadlar yapilmiyor avrupada, orda artik böyle yapiliyor, söyle yapiliyor. Biz 20 sene geriden geliyoruz" falan diyen de cikiyor ssIkca.

Oysa yil olmus 2010 ve biz hala Alisamiyen de futbol oyniyoruz. Bir de TTarenayi begenmiyorlar. :akansular:

TT arenanın tek sorunu dış görüşünün o kadar şaşalı olmaması. Yoksa tamamen 2016 kriterlerine uygun. Dış görünüşte o kadar önemli değil akustik yerinde ise tamamdır. BCKnin 134 desibel miydi neydi o rekorunu anadolu maçında bile aşarız istenilirse. Stad tamamen birinci sınıf. Herşeyiyle. Pikniğe gider gibi gidersin maç izlersin.

Birde Ligtv şu maçları 18:00 a alırsa eğer değmeyin keyfimize.İngilteredeki gibi insanlar pikniğe gider gibi maça gider.

Meseleyi anlamamışsın ki.Daha güzel yapılabilirdi diyoruz.Geçilmesin falan demiyoruz.Sadece eksiklerini belirtiyoruz..

Hem dış görünüşü Alianz Arena gibi şaşalı yapıp parayı ota b.ka harcamaya gerek yok. O paraya kaç oyuncu gelir hesabı tutulmaz :)

TTde de millet Barışı izlerse zaten olmaz o stad. Baştan kaybeder :)

Meseleyi anlamamışsın ki.Daha güzel yapılabilirdi diyoruz.Geçilmesin falan demiyoruz.Sadece eksiklerini belirtiyoruz..

Abi daha güzeli nasıl olabilirdi? Gerçekten meraktan soruyorum.Sadece stadın dış görünüş itibariyle mi bu söylem? Yoksa tamamen falso yapılmış bir işlem mi söz konusu?

Anlamadim, sen benim bildigim, tanidigim Devrim misin?

Devrim isen neden adini degistirdin?

Degilsin adinin altinda neden Devrim yaziyor?

Abi daha güzeli nasıl olabilirdi? Gerçekten meraktan soruyorum.Sadece stadın dış görünüş itibariyle mi bu söylem? Yoksa tamamen falso yapılmış bir işlem mi söz konusu?

Abi mesela çoğu kişi iki kat loca olmasını istemez ama ben seviyorum mesela iki katlı olmasını.Güzel taraflarını da bir kenara atmıyoruz.Ama mesela çok fazla giriş-çıkış olması ve 2 metreye yakın duvarların atmosferi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Dış görünüşü beni ilgilendirmez isterse tahtadan yapsınlar,önemli olan atmosfer.Eksiklerini yazınca günah işlemiş gibi bir durum oluşuyor forumlarda.Olması gerekeni söylüyoruz.

Allah Allah, olaya bakar misin?

Ne zamandan beri "Akin" olarak dolasiyorsun burda ))?

4-5 gündür.

Buraya üye olduğumda daha internetle yeni tanışmıştım.Nedense gerçek adımla üye olmaktan korkmak gibi gereksiz bir kanıya girdim.=)

Abi mesela çoğu kişi iki kat loca olmasını istemez ama ben seviyorum mesela iki katlı olmasını.Güzel taraflarını da bir kenara atmıyoruz.Ama mesela çok fazla giriş-çıkış olması ve 2 metreye yakın duvarların atmosferi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.Dış görünüşü beni ilgilendirmez isterse tahtadan yapsınlar,önemli olan atmosfer.Eksiklerini yazınca günah işlemiş gibi bir durum oluşuyor forumlarda.Olması gerekeni söylüyoruz.

Anladım dostum demek istediğini. Ama açılır kapanır kapaklar olmadan zaten saha seviyesinde olacak olan çatı sayesinde sesimiz 50 000 kişi gibi değilde +70 000 kişi kadar çıkacak. Ayrıca İngiltere seyircisine her zaman özenmişimdir. Adam oturur, takımını destekler, pozisyon oldukça 'aaaaa!' wooowww' tarzı takımla beraber hareket eder. Eğer takım öndeyse zaten şarkılar söylemeye başlarlar, mendiller sallarlar. Bizim son dönemde yaptığımız gibi ayağa kalkıp maçı seyretmek isteyenleri engellemek yerine zevk alarak izlerler. Bizde o tarz olsak süper olur. Atmosfer dediğin zaten yan yana yüz kişi olsanda olur. Maçın tadını alırsın. Fazla giriş çıkış mevzuusu bence güzel oldu. Deplasmana gelen adamlarda insan. Onları 2 saat stadta bekletiyorlardı. Bir avrupa maçı olsa 21:45te başlıyor. 23:30 gibi bitiyor. Stad 10 dakikada boşalacak, bu sayede yarın işi olan adam 1:00 gibi evinde olabilecek. Önceleri sabaha karşı 4ü bile bulabiliyordu.Rahat olacak yani. Konfor bence herşeyden önce gelmeli. Adam oraya zevk almaya gidiyor sonuçta, rahatı yerinde olmalı.

4-5 gündür.

Buraya üye olduğumda daha internetle yeni tanışmıştım.Nedense gerçek adımla üye olmaktan korkmak gibi gereksiz bir kanıya girdim.=)

Ben de diyorum, ben emire, devrime laf soktum, bu ne karisiyor ))

Neyse Akin, sen ne dersen de, bu stad yeterince güzel. :asd:

Stadi cok begeniyorum, tabii daha güzel olaibilirdi, daha lüks filan, ama bizde malesef o paralar yok. Ve yinede böyle mükemmel bir stadimiz olcak diye cok mutluyum, ve heycanlyiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt