Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Kapasitesi, çatısı, koltukları bunlar tamam da beni asıl heyecanlandıran akustiği. Düşünsenize Signal Iduna Park'taki gibi olduğunu, yeri göğü inletiriz. Zaten çok iyi olacakmış diye duydum, hatta o kadar iyi olacakmış ki çimler zarar göreceğinden yılda 3-4 kez değiştirilecekmiş çimler. İnşaallah öyle olur da stada bir giren bir daha çıkamaz.

koltuklarda belli olsa artık. çok önemli bi detay koltuklar. umarım emirates gibi birşey yapılır

Kultuklarin kalitesi iyi olmasi isimize gelmez, millet hic kalkmaz.

okladka_sigma___big.jpg

img_39391.jpg

img_39251.jpg

img_39941.jpg

aslantepe.bizdeki adminlere göre kesinleşmiş koltuklarımız bunlar. üzerinde bikaç ufak oynama olacakmış ama :)

demir kisimlari gri olmak zorundami

goruntu kirliligi yapin full kirmizi

araya bir kaç bir yere de sarı atsaymışız iyi olurmuş, kırmızı-gri olmamış böyle.

Derbilerde 65 bin kişi falan oluruz sıkışarak.Merdiven boşlukları da dolar :D

Allianz Arena stadının koltukları çok mu pahalı acaba ?

porduct-fcb-M-threechairs.jpg

ilk ince seçilip sonra vazgeçilen koltuklar bunlar sanırım

mwqomv.jpg

en son kabul edilenlerde bunlar

Bence güzel koltuk seçimleri. Old Trafford stadının bile yakından koltukları aynı bizim gibi, fakat uzaktan olağan üstü gözüküyor gerçekten. Bizimkinin de öyle olacağından şüphem yok. Bakın resimlere daha iyi anlarsınız. Bu Old Trafford koltuklarının yakından fotoğrafı;

3809028369_27b820816d.jpg

Bunlarda uzaktan görünümleri;

old_trafford08.jpg

2127058058_f6c68d5b4e_b.jpg

(DH Forumdan alıntıdır)

400150071_94b083d8da_b.jpg

(DH Forumdan alıntıdır)

Allah'ım hayırlısıyla bi bitse şu stad. Dört gözle orda maç seyredebileceğimiz günü bekliyorum. Hergün ama hergün mutlaka inşaat ilerleme resimlerini takip ediyorum..

Bide Koltuga ellinle dokunana elektrik caprsin diye birsey yapsin lar :D

Birisi koltuklari koparmaya calisirsa ben üstüne dalarimmm

koltuklar süpermiş gerçekten. umarım bir kaç kendini bilmez çıkıp kırmaz o koltukları. bu sene madrid maçında adamın gözümün önünde koltukları kırışını görünce içim acımıştı gerçekten yazık günah harcanan paraya

Koltuk kirma olayini hic takmayin. Mesela Fenerbahce taraftari koltuklari kirarsa TFF ceza kesiyor ve stad o parayla yenileniyor benim bildigim. Öyle degilmi?

Koltuklar harika mı? Türkiye'nin en modern stadı sıfatıyla inşaatına başlanan bir stada yakışmıyorlar hiç bence. Sami Yen'den sonra sizin göze daha hoş gelmiş olması normal belki ama gayet düz ve çağdışı duruyorlar. Hani Emirates'teki gibi olacaktı? Neyse, buna da şükür alt tarafı koltuk ama projenin sürekli değiştirilip masraftan kaçınılmasından, yönetimin ise buna karşı hiç ses çıkarmamasından memnun değilim. Umarım açılır kapanır çatı konusunda herhangi bir aksilik, değişiklik çıkmaz.

Koltuklar harika mı? Türkiye'nin en modern stadı sıfatıyla inşaatına başlanan bir stada yakışmıyorlar hiç bence. Sami Yen'den sonra sizin göze daha hoş gelmiş olması normal belki ama gayet düz ve çağdışı duruyorlar. Hani Emirates'teki gibi olacaktı? Neyse, buna da şükür alt tarafı koltuk ama projenin sürekli değiştirilip masraftan kaçınılmasından, yönetimin ise buna karşı hiç ses çıkarmamasından memnun değilim. Umarım açılır kapanır çatı konusunda herhangi bir aksilik, değişiklik çıkmaz.

Maalesef tamamen bizim insiyatifimizde bir durum mevcut değil. TOKİ'ye güvenmememin nedeni bu: maliyetten kısmak için kaliteyi düşürmesi. Ama dediğim gibi sınırlı şekilde olaya müdahale edebiliyoruz.Burada da TOKİ'nin ne derece samimi olduğu tartışılacağından bekleyip görmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt