Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Yarın yapılacakmış asma işlemi.

su güzelige bakin

nacarp1020105.jpg

manyak gozukuyo:tiphat:

Stadımızın kolonları, euro 2016'yı kaybettiğimize sevinen tüm eziklere g.rs.n. :D

Gardaşlar diğer tarafa ne zaman takılacak o şey ? :D

Vay anasını be.Zamanında Tamer dostumun eklediği fotoya baktığımda bu hala geleceğinden şüphem vardı.Hiç düşünmezdim böyle olacağını.Şuan ki mutluluğum ciddi çok büyük.Bitince ki mutluluğumu hiç düşünemiyorum :D:D.

Atıyorum 6 ay sonra Cuma dostumun eklediği bu fotoya bakıp,stadın bitmiş halinin fotograflarına falan bakıp bugünleri görecekmişiz meğer diyeceğiz belki :D.İnşallahhhh:).Mutluluktan cümleyi kuramadım düşük bi cümle oldu idare edin artık :D:D.

Bana bi mail geldi . Tt arena için satılıcak kombineler için bi araştırma yapılıyomuş o formu doldurdum. Bir sürü seçenek vardı . 10 maçlık paketler vardı . Derbi paketlerı vardı avrupa kupaları paketı vardı . tüm sezon kombinesi vardı.Yaklaşık 15 çeşit kombine paketi vardı. İçlerinde çok uygunu olan da vardı. Mesela 25 maçlık tüm sezon paketı . 680 tl galiba. Maç basına 28 tl ye geliyordu. Yeri kale arkası 5. kat. Bu fıyata cok ıyı.Kale arkası 2. kat 50 tl maç başına.Korner kısmı 80 tl. Yanı 1. kat.Fiyatlar çok uygun.Santra çizgisi hizası 2. kat 150 tl galıba.

2016 olmadı ama sanırsam TTarena uefa kriterlerine göre yapılıyordu koltuk araları mesafeli falan şimdi malesef 2016yı alamadık bu yüzden belki kotuk aralarının sıklaştırıp kapasite arttırılabilirmiş. Ttarena.biz den öyle birşey okumuştuk geçenlerde. belki koltuk kapasitesi 60.000e çıkabilir. Sevinin bakalım hain kuşlar sevinin

Bugun angut.com ve fenev embesillerinin aklındakilerini şöyle anlatayım; bu salaklar bizim bu stadı sadece euro 2016 için yaptırdığımızı sanıyorlarmış. :D :D

Bunların yaş ortalaması çok düşük,hayal güçlerini inanmak istediklerine göre yönlendiriyorlar; bakmayın yani yorumlarına... Ha o yaştaki herkes bu kadar saf olmaz ama eğer fb'li ise iş değişiyor tabii :)

Allah dünyayı fb veletlerinden ve dinazorumsu yaratıklarından korusun...

2016 olmadı ama sanırsam TTarena uefa kriterlerine göre yapılıyordu koltuk araları mesafeli falan şimdi malesef 2016yı alamadık bu yüzden belki kotuk aralarının sıklaştırıp kapasite arttırılabilirmiş. Ttarena.biz den öyle birşey okumuştuk geçenlerde. belki koltuk kapasitesi 60.000e çıkabilir. Sevinin bakalım hain kuşlar sevinin

Süper olur öyle bişey olsa :tiphat:

Aşçıoğlu 2. turda 461,5 milyona işi bitirmiş bugün

İlk ihaleden 45 milyon daha fazlaymış ve Toki'ye kar payı kalıyormuş bu sefer

Allah korusun dedim ama kaybettik 2016'yı :mad: O zaman koltuk düzenini tekrar gözden geçirelim ve önceden yazdığım gibi 65.000 kapasiteye çıkaralım !!! Bu stadın hakkı 65.000 !!!!

Bana bi mail geldi . Tt arena için satılıcak kombineler için bi araştırma yapılıyomuş o formu doldurdum. Bir sürü seçenek vardı . 10 maçlık paketler vardı . Derbi paketlerı vardı avrupa kupaları paketı vardı . tüm sezon kombinesi vardı.Yaklaşık 15 çeşit kombine paketi vardı. İçlerinde çok uygunu olan da vardı. Mesela 25 maçlık tüm sezon paketı . 680 tl galiba. Maç basına 28 tl ye geliyordu. Yeri kale arkası 5. kat. Bu fıyata cok ıyı.Kale arkası 2. kat 50 tl maç başına.Korner kısmı 80 tl. Yanı 1. kat.Fiyatlar çok uygun.Santra çizgisi hizası 2. kat 150 tl galıba.

evet o paketler cok iyi olmus bence, birde imzali forma cekilisi vardi sonunda :)

Evet öyle bir fikir vardı sanırım ama konforu etkileyecekse nasıl düşünürler bilemem. Zaten seçilen koltuklar için memnuniyetsizlik tartışmalarının fazlaca olduğu bir ortamda bir de böyle bir değişim olursa sorun yaratabilir.

Şahsi fikrim en az 60000'lik bir stad benim de. Bu fikre sahip olmamın nedenleri:

-İstanbul'un devasa bir şehir olması

-Stadın gelecek yıllarda oluşacak talebe cevap verme durumu

-Stadın ASY'ye göre oldukça kaliteli ve konforlu olmasıyla futbol seyircisini kendine çekmesi

Fakat stad 50 bin küsür için yapılandırılmışsa kaliteyi zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta bizim futbol seyircisi kombine konusunda yetersiz ve 60 binlik bir stad komik gibi görünse de fazla gelebilir.

Kısacası kapasite konusunda her fikre saygılıyım yeter ki KALİTE korunsun. EURO 2016'yı alamadık diye TOKİ kalitede düşme yapmasın.

Stadın iç tasarımı çok güzel oluyor,ambians olarak çok etkili bir stadyum olacak.Bizim en büyük eksikliğimiz bu stad olayı zira kadıköydeki ortam gibi her maç oynanan bir ortamımız yok ali sami yende dolayısı ile fener kendi evinde 10 yıldır bizi yeniyor çünki fenerli oyuncular kadıköy atmosferine alışkınlar.Oyuncuların oynadığı stad gerçekten çok önemli.Bir barçalı yada madridli oyuncu oynadığı staddan zevk alarak performansını artırıyor dolayısı ile bu stadın bitmesi bizim adımıza çok büyük bir devrim olacak.Zaten futbol aş nin birleşimide gerçekleşdi geçen günlerde,şimdi stad bitiyor,ardından florya büyük çekmeceye taşınacak.Galatasarayın maddi varlıkları artacak ve çok daha fazla değerlenecek.Bundan 4-5 yıl sonra Galatasarayın mali gücü Türkiyenin en büyük ve en zengin kulübü konumuna gelecek.

Ben mali bakımdan sadece store dükkanlarının yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bir fener kadar geniş yelpaze hizmeti veremedik.Sanırım buda stad işleri bitiminden sonra el atılacak bir konu olacak.Ciddi anlamda store satışları konusu klübümüzde sıkıntı.

Ulasımla ilgili bilen birisi bilgilendirirse beni memnun olucam Stad bitti diyelim ben ümraniyeden nasıl gidicem/dönücem Anadolu yakasından Metro yokki anasını satım:mad:

Ulasımla ilgili bilen birisi bilgilendirirse beni memnun olucam Stad bitti diyelim ben ümraniyeden nasıl gidicem Anadolu yakasından Metro yokki anasını satım:mad:

Anadolu yakası problem gerçekten. İleride Marmaray hatta 3. köprüyle daha kolay olacak ama şimdilik sabahtan karşıya geçip takılacaksın :)

Anadolu yakası problem gerçekten. İleride Marmaray hatta 3. köprüyle daha kolay olacak ama şimdilik sabahtan karşıya geçip takılacaksın :)

500 T ye bin stadın önünde in. Yada Mecidiyeköy'e git metro'ya bin :) 2013'te kartal'dan bile metro ile gidilebilecek stada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt