Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

ODTÜ mezunuyum ve şenliklerde her seferinde Türk gençliğinden utanırım. Ne eğlenmesini, ne içmesini ne başka birşeyi biliriz biz. Bu konuda haklısın. Ama yine de bazı şeyler için adımlar atılmalı. Böyle şeyler olabilir diye koyulan önlem bu olmamalı. Kural çıkartırsın, yönetmelik çıkartırsın, özel güvenlik koyarsın 1000 tane.

1000 tanesi 700 liradan aylık 700 000 lira yapar sanırım. 700 000 lira sence az para mı? Bence o teller(daha kesin bile değil ama bence gerekli) şıklığını bozmuyor stadın. önünde görevliler duracak, ne güzel işte. hem 55 000 kişiye bin kişide yetmez istenmeyen bir olay çıktığında. Malum Fener şampiyon olduğu sırada(2 dakikalığına :asd:) sahaya girenleri kim durdurabildi_? Hem şampiyon olamadığını bilselerdi, Egemeni, Onuru o sahadan kim çıkartabilirdi?

dikenli tel olsun hatta elektirik versinler haha

1000 tanesi 700 liradan aylık 700 000 lira yapar sanırım. 700 000 lira sence az para mı? Bence o teller(daha kesin bile değil ama bence gerekli) şıklığını bozmuyor stadın. önünde görevliler duracak, ne güzel işte. hem 55 000 kişiye bin kişide yetmez istenmeyen bir olay çıktığında. Malum Fener şampiyon olduğu sırada(2 dakikalığına :asd:) sahaya girenleri kim durdurabildi_? Hem şampiyon olamadığını bilselerdi, Egemeni, Onuru o sahadan kim çıkartabilirdi?

Bir maçta 40.000 kişi olsa, ortalama 50 lira vermiş olsa(bilerek az tutuyorum), 2.000.000 hasılat oluyor, bir maçta. Üç maç olsa ayda, 6.000.000 lira yapar. Sadece bilet hasılatından bile 10'da birini güvenliğe ayırmak çok olmaz. Ki bilet hasılatı bundan çok daha fazla olacak ben az hesapladım :)

Fenerbahçe maçında tel vardı da ne oldu derim o zaman ben :) Hepsi atlamadılar mı üstünden?

Bir maçta 40.000 kişi olsa, ortalama 50 lira vermiş olsa(bilerek az tutuyorum), 2.000.000 hasılat oluyor, bir maçta. Üç maç olsa ayda, 6.000.000 lira yapar. Sadece bilet hasılatından bile 10'da birini güvenliğe ayırmak çok olmaz. Ki bilet hasılatı bundan çok daha fazla olacak ben az hesapladım :)

Fenerbahçe maçında tel vardı da ne oldu derim o zaman ben :) Hepsi atlamadılar mı üstünden?

Orada olan acayip bir durum. 5000 kişi girdi, bizde telsiz sahaya hepsi girerdi. Bu sene Selçuk un golü gibi bir golden sonra, 55000 kişi birden yerinde mi oturacak?

Bir düşünelim bakalım kale arkasında bizim taraftar Kaledede Ömer çatKIÇ haysiyetsizi son maçta yaptığı hareketleri gördük yada Volkan adisinin yaptıkları taraftarı kışkırtmak için elinden geleni yaparlar sonucu nolur Tel örgüsü olmadığında.

Bir düşünelim bakalım kale arkasında bizim taraftar Kaledede Ömer çatKIÇ haysiyetsizi son maçta yaptığı hareketleri gördük yada Volkan adisinin yaptıkları taraftarı kışkırtmak için elinden geleni yaparlar sonucu nolur Tel örgüsü olmadığında.

Kale arkalarına ağ gerilir büyük ihtimal..

Cam koysalar olabilir aslında.

Kapalının önüne konulandan

Resim yok mu bu arada?

Yani Avrupa ülkesi ile bir tutuyorsunuzda kendinizi , ancak bir gelişme yok fikirlerde . Kural yok , hiçbir uygulama yok tel örgü olmasın ? Neden olmasın mış olsun arkadaş . İngilterede yok çünkü orada ufacık birşey yaptığında birdaha stada giremiyorsun buradakilere veriyorsun girmeme cezası ama uygulayan kim adamların stadında Mahkeme var direk mahkemeye çıkartıp tutuklanıyor veya çok büyük para cezası yiyor. Türkiye'de yap bakayım böyle bir uygulama napıyorlar seni Başkanlar.

Bende Avrupa'da yasiyorum benim arkadas burda bir maca gitti olaylar cikti bizim arkadas sorumlu cikti.Bir daha maça degil stadin oldugu sokaga bile giremedi.Oyle bir sistemin tr'de olmasi dilegiyle

Arkadaslar, simdi Alkol konusunda hic korkmaya gerek yok. Bu tur yeni statlarda cesitli yerlerde kontrolden gecildigi icin, asiri alkolluler stada girmeyi birakin ilk kontrol yerinden gecmesi bile zor, bunun yaninda stat icinde gelir kacirmamak icin, disaridan zaten hic bir sekilde yiyecek icecek gecmesine (kolay kolay) izin vermezler ve stat icinde satilan alkolu iceceklerin alkol dozu dusuk olacaktir.

Guvenlik konusunda burda hem kulubun icinden hem polisin icinden hemde basvuru yapanlarin kontroldan gecirdikten sonra orda gorevli olarak stat kontrolcusu olacaktir ve isi maci izlemek degil tribunleri dikkate alacak.

hem birde merak ettigim bu stadimizda kac tane guvenlik kamerasi olacak diye.

stat icindeki olaylardan hic korkum yok, tek korkum kendini bilmezlerin mac gunu tribunden sahaya cikmalari.

Gelelim öğrendiklerime Galatasaray Spor Kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu şimdi yönetimimiz Toki’ye Kapakları yapmayın bize bu alanları yapın kapakları biz sonra yaparız demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş oda verilmiş şuan top tokide.

barış cenk akkaya

aslanyurekliler.com

:( :( :(

bir yandan biraz uzulsemde bu cevre duzenlemesi konusu cati'nin kapaklarindan daha onemli bir konu bence.

Ne kadar guzellestirirsen o kadar sevindirirsin gelecek insani, disaridan olan goruntu mental acidan insani gururlandirip ayni sekilde daha rahatlatir insani.

Gelelim öğrendiklerime Galatasaray Spor Kulübü bu projede bilindiği üzere vıp ve loca bölümlerinin sosyal alanlarını ve yerlerinin dekarasyonunu kendi yapacaktı ve bu meblağ yaklaşık 30 milyon dolar tutuyordu şimdi yönetimimiz Toki’ye Kapakları yapmayın bize bu alanları yapın kapakları biz sonra yaparız demiş ve toki bunun üzerine yazılı bunun iletilmesini istemiş oda verilmiş şuan top tokide.

barış cenk akkaya

aslanyurekliler.com

:( :( :(

Bu toki nasıl birşeydir böyle:mad::mad:

Bir işi hakkıyla yapmazmı insan,ihaleyi yapıyorsan tam yap bari yarım yamalak yapma.

Koltuklardan kısıyorlar,stadın üstünü yapmıyorlar,çevre düzenlemesine karışmıyorlar vs...

Yeter artık kim bilir daha neler çıkacak:mad::mad::mad:

Sercan' Alıntı:
Yönetimde olan bir agabey bana bunu 3 gün önce telefonda dedi. Takas dedi ama konuya fazla girmek istemedi

Stadın kapaklarını kulüp yapacakmış.

Ben konuya yabancı kaldım tel örgümü çekilecekmiş?

Şimdi tel örgüden daha önemli olan konu stadın çatı kapaklarının daha sonra yapılacak olması:o

Evet maalesef

Şimdi tel örgüden daha önemli olan konu stadın çatı kapaklarının daha sonra yapılacak olması:o

Neden?Nerden çıktı bu yaygara?

Maç oynandı sahaya dalanlar olduda biz mi görmedik?

Ezel'de ne cikmis stadimiz ama old trafford gibi masallah :)

Bence de... Tel örgü mevzusundan öte bu konu üzerine gitmek lazım eğer doğruysa.

Hem çit şeklindeymiş sanırım. Çit veya tel örgü öyle yada böyle daha sonra düzeltilebilesi durumlar bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt