Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Ne sitadlar gördüm ama böyle birsey ilk kez görüyorum.
Ne sitadlar gördüm ama böyle birsey ilk kez görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuncu su nie böle anlamadım![]()
Sporx'te ki haberi okudunuz mu dostlar?
Stadın dış cephesinin ışıklandırılacağı söyleniyor, Allianz Arena'da ki gibi.
Kaplamayı yapacak firmada Allianz'ı yapan firmaymış. Aslen haber Fanatik'in..
Hertürlü güzel olacağı kesin
Sosyal faydadan bi haber fb'liler bunu hiç gündeme getirmiyorlar,neden acaba?! İşlerine gelmiyor heralde; varsa yoksa "mazlum edebiyatı,çoluk çocuk yetim hakkı, benim vergilerimle stad yapıyorlar" gibi dayanaksız ve cahilce yorumları yiyecekler o kesin de, hazmedebilecekler mi merak ediyorum
Kendi kaçak yapılarından milyon dolarlar kazanan kulübün taraftarı GS adını ve bizim stadımızı ağızlarına almasınlar !
toki ev yapacak verecek hepsi extra masraf degilmi kendi ceplerinden cikiyormus yaa
500. sayfa hayırlı olsun![]()

OlmamısŞimdi hayırlı olsun
![]()
Sabah sabah koptum![]()
sosyal faydadan bi haber fb'liler bunu hiç gündeme getirmiyorlar,neden acaba?! Işlerine gelmiyor heralde; varsa yoksa "mazlum edebiyatı,çoluk çocuk yetim hakkı, benim vergilerimle stad yapıyorlar" gibi dayanaksız ve cahilce yorumları yiyecekler o kesin de, hazmedebilecekler mi merak ediyorum
kendi kaçak yapılarından milyon dolarlar kazanan kulübün taraftarı gs adını ve bizim stadımızı ağızlarına almasınlar !