Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bu arada bu stada sürekli peşkeş,beleş diyen Fenerliler sizin Ülker Arena'yı kim yapıyor.O arsayı kim kime verdi.Ne karşılığında.Biz stadı verdik,size kim ne karşılığında verdi?Bunların cevabını verebilirlerse,o zaman biz de açıklama yaparız.

Ayrıca transferler için görevlendirilen şahsın aslında iktidara ne kadar yakın olduğunu ve *****'nin o adamı bünyeye katmak ve görev verebilmek için neler yaptığını da anlatabilir misiniz ?

evet beyler o yaptıkları yeni salonu sorgulayallım adi herifler remen beleşe hiçbirşey vermeden yapıyolar salonu sanırım

Vaybe 3-4 gündür bakmıyordum neler olmuş neler değişmiş her geçen gün daha da güzelleşiyor

kamera1_00001.jpg

kamera2_00001.jpg

kamera3_00001.jpg

Çatının acelesi yok, elbet yapılacak. Önceliğin stadın kaba inşaatı, zemin vb... şeylere verilmesi lazım.

Prekazi montajı bitmek üzere:asd:

Ya herkesde bu kadar endişe var.Çıksa Adnan Polat.Deseki merak etmeyin.Galatasaray büyük camiadır.Çatı yapılacak falan filan dese biz rahatlıyacağız.1 saatini almaz Adnan Polat'ın :)

Ya herkesde bu kadar endişe var.Çıksa Adnan Polat.Deseki merak etmeyin.Galatasaray büyük camiadır.Çatı yapılacak falan filan dese biz rahatlıyacağız.1 saatini almaz Adnan Polat'ın :)

GSfans.org Sitesinden Alıntıdır,

Arkadaşlar çatıyla ilgili az önce facebook'ta taraftar portallarından birinde bir yazı paylaşımı oldu.

Türk Telekom Arena'da açılır Kapanır Kapaklar 2011 Haziran ayında yapılmaya başlanacak.

Yapımı büyük bir hızla devam eden Türk Telekom Arena'da TOKİ tarafından yapılmayacağı açıklanan açılır kapanır kapakların Galatasaray kulübü tarafından 2011 yılı Haziran ayında yaptırılacağı bildirildi.

Toplam değeri 22 milyon doları bulan motorlu kapakların yapımının mali nakit akışında sıkıntı yaşayan Galatasaray kulübü tarafından loca ve diğer çalışmaların aksamaması isteği nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirlendi.

Daha önce Türk Telekom Arena'nın iç tasarımını kendi yapmayı düşünen Galatasaray'ın nakit akışında yaşan aksaklıklar nedeniyle özellikle olası bir stadyum açılışı rötarı durumu göz önünde bulundurularak böyle bir uygulamaya başvurduğu bildirildi.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre AEG şirketi ile yapılan anlaşma gereği Türk Telekom Arena'nın hareketli çatısı Galatasaray kulübü tarafından 2011 yılı Haziran ayında hakediş esasına göre yaptırılacak.

Bilindiği üzere AEG şirketi ile yapılan anlaşma şartlarına göre olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi koşulu ile stadyumun bir çok organizasyona ev sahipliği yapması planlanmıştı.

Öte yandan Türk Telekom Arena'ya yapılması planlanan hareketli kapakların Avrupadaki diğer örneklerin aksine şeffaf ve hafif malzemeden olması planlanırken yeni teknolojik gelişmelerde yakından takip edilecek.

Kaynak: Kulübe yakın bazı kongre üyeleri ve taraftar temsilcileri olduğunu belirttiler.

Stad gün geçtikçe daha güzel bir hal alıyor.

sabrettik yakında kavuşacagız...

Sitad bitmiş arkadaş:asd:

renkdaş demek istedigim bu senenin başında iyiitmeyen olaylar var kadromuzdaki gençler satılıyor yerine transferler yetersiz altyapıdan kimse kalmadı neredeyse yabancıların akibeti belli degil

basketbolda almak istedigimiz yerlileri fener kaptı yada alamadık maddiyatdan dolayı

voleybol ve diger branşlarda adimiz cıkmıyor , yönetimde çatlaklar oluştu adnan sezgin istifa edecegine yetkileri artirildi BUTUN BUNLARA RAGMEN STADİMİZ BİTTİGİNDE DİRİLİŞE GECECEGİZ VE STAD OLMICaK OLSA DURUM KOTU BUDA BİZLERİ TESELLİ EDİYOR O STADIN BİTMİŞ HALİ HERHALDE HERKESİ UYANDIRACAK ONU DEMEK İSTEDİM

tekrar merhaba arkadaşlar, bu kadar cevap döneceğini tahmin etmiyordum açıkçası, dün stada 20 kişilik bir mimar grubu ile gittim, geziyi ayarlayan insan da Galatasaray klubunde yöneticilik yapmış türkiyenin en büyük mimarlarından birisi. bu kadar polemik olunca isim vermiim

neyse hemen sorularınıza açıklık getireyim, yetkili ağız dediğim şahıs proje yöneticisi resimlerde görmüştürsünüz einstein a benzeyen bir adam var o. stad ile ilgili en bilgili kişi. herşeyi o koordine ediyor zaten.

koltukların resmini çekmek için çok aradım hatta numune sordum ama yokmuş, koyu kırmızı ve kaliteli olacak dedi.

kapasite konusunda ondan daha başka kim bilgilidir bilmiyorum, projenin başında olan adamın dediği şey şu arkadaşlar, kapasite 55K olacak.

diğer bir konu da şampiyonlar ligi finali mevzuu, bazı arakadaşarın bahsetttiği minumum seyirci sayıları bilgileri bilmiyorum. o konu konuşulurken aklıma gelmedi. yoksa sorardım, uefa şu anda yıldız vermiyor ama bazı stadlardan elite diye bahsediyor, Galatasarayımızın stadı da elite kategorisinde değerlendirilecektir, sunduğu standartlar kritelerlere en yakın olanı.

uefa yetkilileri geldi ve stadı gezdi dediler, koca adamlar yalan söylemeyeceklerdir diye tahmin ediyorum.. ulaşım problemleri de olaadığı için çok beğenmişler stadı. 2013 şampiyonlar ligi finali için değerlendirildiğini kendileri söylemiş.

hatta kendi aramızda avrupa şampiyonasını bize vermediler şamp. ligi finali ile gönlümüzü alacaklar diye yorum yaptık aramızda.

şampiyonlar ligi finali mevzuunu kendi aramışzda konuştuğumuz bir konu olarak değerlendirin lütfen. umarım doğrudur.

Bu adamlar yaşına oturaklıgına samimiyetine inanırsak çok güzel bilgiler inşallah güzel bir karşılaşma düzenlenir.

Acaba koltuklar ne zaman takılmaya başlar bilgisi olan varmıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt