- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]
Bu soruyu ben sana cok kolay cevapliyim. 2 ay öncesine bak ve simdiki resimlere bak, nasil cabuk ilerlemis görürsün. Stadimiz 29.Ekim'de bize teslim edilecek ama maclar Ocak 2011'den itibaren oynanacagi icin zaten sorun yok.
Ocak 2011'e kadar kapaklar disinda hersey %100 bitmis olacak.
29 ekim'e 3.5 ay kaldı. bu kadar kısa sürede çatıyı yapacaklarına, dış cephe giydirmesini bitirebileceklerine bir de çevre düzenlemesini halledebileceklerine pek ihtimal veremiyorum. çok iyimser geliyor bana. daha çimler var, koltukların montajı var, iç mekan düzenlenmesi, soyunma odaları, localar vs... siz emin misiniz zamanında yetişebileceğine? ilgili arkadaşlar var forumda, sanırım şantiyeye gidip gelen, içli dışlı insanlar. onlar cevap verebilirlerse sevinirim.
çatı derken açılır kapanır panellerden bahsetmiyorum, sabit çatı panelleri yapılacak herhalde di mi?
Bu soruyu ben sana cok kolay cevapliyim. 2 ay öncesine bak ve simdiki resimlere bak, nasil cabuk ilerlemis görürsün. Stadimiz 29.Ekim'de bize teslim edilecek ama maclar Ocak 2011'den itibaren oynanacagi icin zaten sorun yok.
Ocak 2011'e kadar kapaklar disinda hersey %100 bitmis olacak.