Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

önce tamamlansın yeni stadımıza geçelimde bunları sonra düşünürüz

Ilk sezon ortalama 52.647 seyirci ile oynariz.

Herhangi bir macta bos koltuk kalacagini zannetmiyorum.

Arkadaşlar az önce Sayın Çelebi' yi aradım. Kendisi toplantıdaydı. O yüzden kısa cevaplar aldım. Şimdilik merak edilenleri yazıyorum. Daha detayı var ama onlar bende kalsın.

Görüşmeden sonra:

1) Açılır Kapanır kapaklar konusu halen müzakere ediliyor TOKİ ile. Yani bu sene sonunda mı yoksa 1 sene sonra mı olacak daha belli değil. Ama benim aldığım izlenim kesinlikle kapaklar yapılacak, sadece süresi belli değil.

2) Skorbordu sponsorlar yapacak projedekine uygun olarak

3) En çok merak edilen konu: Kapasite meselesi

Dedi ki henüz etüd aşamasında, sadece görüşüyoruz. Daha kesinleşen birşey yok. 5000 değil 3000-3500 arası bir kapasite artımı söz konusu olabilirmiş. Ben de proje mi değişecek dedim. O da hayır sadece 3 sıra eklenecek dedi. Ancak konu etüd ediliyor şu an.

Dediğim gibi bir iki konu daha var görüştüğümüz ama onlar hakkında bilgi vermem doğru olmaz.

sayın çelebi ile görüşen arkadaşın ismi ilkay orhan önemli bir sitenin sahibi isim vermek isterdim ama yasak olduğu için veremem

arkadaşlar msjı dikkatli okuyun ışın çelebi ile konuşan ben değilim IŞIN ÇELEBİ İLE GÖRÜŞEN ARKADAŞ İLKAY ORHAN bir forumda telefon görüşmesi yapmış bende sizinle paylaştım

sayın çelebi ile görüşen arkadaşın ismi ilkay orhan önemli bir sitenin sahibi isim vermek isterdim ama yasak olduğu için veremem

Alıntı yaptığın siteyi kaynak olarak ekleyebilirsin neden yasak olsun.

Derbilerde ve önemli Avrupa maçlarında full dolar. Lig maçlarında 40.000, kupa maçlarında da 20.000'den az olmaz diye tahmin ediyorum...

Derbilerde ve önemli Avrupa maçlarında full dolar. Lig maçlarında 40.000, kupa maçlarında da 20.000'den az olmaz diye tahmin ediyorum...

su saatlerde yaklasik 15 000 - 20 000 GS taraftari bu insaati izliyordur

o kücük kameralardan sitede

yani bu gec saatde bu kadar cok kisi bu insaati takip ediyorsa bence bu stadyum ilk 2-3 senesinde her mac full dolar

isterse köy takimina karsi oynayalim yinede dolar :D

su saatlerde yaklasik 15 000 - 20 000 GS taraftari bu insaati izliyordur

o kücük kameralardan sitede

yani bu gec saatde bu kadar cok kisi bu insaati takip ediyorsa bence bu stadyum ilk 2-3 senesinde her mac full dolar

isterse köy takimina karsi oynayalim yinede dolar :D

evet renkdaş gecenin 3ünde 15 000 izliyorsa birde inşaatı. Yapıldığında full dolucağına inanıyorum. :)

sezon başı 30.000 kombine satmamız lazım ekonomik anlamda takımımızın avrupanın üst düzey kulupleriyle yarışması için

30 bin kombine satsak kasamıza ne kadar girer varmı aramızda kayserili:D

benm hesaplarıma göre 25 m euro yapar hatta daha fazlası yani biz bu staddan bilet gelirleri ve gs store ile birlikte yıllık 70 m euro gibi cebe indiririz

Türk telekom anlasmasıda var 10 sene için 110 milyon dolar..

Stad bittiğinde ve maçlar oynanmaya başlandığında da o kameralar orda kalsında maç izleyelim ordan :asd:

Maddi bakımdan çok getirisi olacak.

-31 Aralık

Picture033.jpg

Picture044.jpg

Picture045.jpg

Picture048.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt