Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Ahahaha Allahın dagı dedigin Leventin,Etilerin hemen arkası laan :D

Öküz gibi otoban geçiyor stadın yanından :D karşıda olanlar bile rahat gelebilirler. (trafik olmazsa :p )

ben daha öncede yazdim bu stat maalesef bir kac mac disinda,yarisi bile dolmicak

bize kazik attilar

mecidiyeköyde kalip fener gibi stati yapacaktik

allahin dagina attilar,birde atmpsfer olusmasina engel bir oturma düzenleri

neymis loca en son model stat filan,bir kac büyük göbekli isadimi icinns banane

vallah biliyorum simdi üzerim cullananlar olacak ama dogrusu bu maalesef

insallah yanilirim

Önce söyleyip sonrada inşallah yanılırım denmesine bitiyorum.

ben daha öncede yazdim bu stat maalesef bir kac mac disinda,yarisi bile dolmicak

bize kazik attilar

insallah yanilirim

Kusura bakma kardeş ama kafan basmıyor. O localar sayesinde o stada kim bilir kaç yıldız gelicek

bize kazik attilar

insallah yanilirim

Senin dediğinin olması imkansız dostum. Yönetim kafadan boş araziye stad felan yapar mı sence ? Yapmaz. Plana göre o yer seçilir de ona göre yapılır stad. Şöyle bakınca yeşillik etrafı birşey yok gibi durabilir ama bir sürü şey yapılır yani boş kalmaz yönetim ona göre planını yapmıştır emin olun siz... Plansız, programsız stad işine mi girilir ? Yani en azından Galatasaray gibi büyük kulübün böyle yapması imkansız.

Hadi onuda geçtim stad bedavaya geldi:D

Ben iki katlı locaların daha güzel bir atmosfer yaratacağını düşünüyorum.

IMG_8426.jpg

Bütün tribünlerde 1. kat locaları birleşti ve tamamlandı.

Stadın altındaki otopark harika görünüyor.

IMG_8452.jpg

Şu anda tribünler ve süper kolonlar bu seviyede.

örnek.jpg

Bu stadın yapılmasından güzel bir kısa film olurdu aslında.

E blok ve A blok çizdiğim seviyede. 1 haftaya diğerleride aynı seviyeye gelir.

bize kazik attilar

insallah yanilirim

komik bir yorum yapmissin renktas, bilemiyorum, ben sadece 4 defa gidebilmissim Ali Samiyene, ve etrafindaki olan yollar binalar, isyerleri, sen orda nasil insaat yapacaksin? yapmasina kalkabilirsin, ama etrafa inanilmaz dert cektirirsin, Yer yok, parcali parcali yapip sadece basit tribun gelirinden faydalanacagina bu sekilde locali, baska organizasyonlara acik olan modern bir statla en az 3 kati gelir cikar senin dedigin yapim tarzindan. Kombinelere bi satilsin (ki Necati kardes benim yanlislarimi duzeltsin)

25.000 koltuk kombine icin ayriliyor, simdi biz 25.000 kombine yeni statta satamiyacagiz mi?

hem Ali Sami Yen de olan ulasim zorluklari olmiyacak, bir iki galatasarayli arkadasla binersin otobuse. Orda en yakin Metro istasyonuna yaklasirken bir anda 3-5 galatasarayli olacak 30-50 galatasarayli, ordan durak durak giderken 30-50 galatasarayli olacak 300-500 galatasarayli ordan son duraga dogru metronun tumu galatasarayli ile dolu oldugunda cikarsin Seyrantepede etrafinda nereye bakarsan bak her yer Sari Kirmizi taraftarlar ile dolmus cogu marslari metroda soylemeye bile baslanmis, butun taraftarlar bir birilerini atesleyip o son kac yuz metre ise yuruyerek devam ederken atmosferin stada girmeden bile ust duzeyinde olmasi ardindan bilet kontrol derken merdivenler derken iceri girdiginde 4 saattir bekleyen yorulmus bir taraftar toplulugu degil tam aksine yolda dert cekmemis rahatca iyi bir morelle stada gelmis enerjisi her hali ile maca hazir olan bir taraftar toplulugunu ile yerini alip artik en fazla 1 saat ile 30 dakika maca kalmis sekilde kendini o statta bulursun.

elbette unsur bulabilirsin istersen, ben de kafadan atabilirim, bilmem Diyarbakirspor macina niye gideyim diye dusunebilirsin, ama boyle de dusunebilirsin, ulan Diyarbakirspor macina gideyim de aslanlarimiz bi bol gollu galibiyet yasasin ben de orada olayim!

Keske Seyrantepe yerine Bakırköy tarafına yapsaydık stadı. İstanbul'da yerleşmiş-oturmus, sosyo-eko. duzeyi yuksek 3 ilçesi vardır. Kadıköy-Beşiktaş-Bakırköy. Ustelik Bakırköy diger iki ilçeye yeterince uzak ve Fb'li Bjk'lı etki alanında degil ve Florya tesisileri ve Ates Unal Erzen gibi bir belediye baskanı vb. sebeblerle G.Saray'a yakın bir ilçedir.

G.Saray'ın istanbul'da zayıf olmasının sebebi, dogal yasam alanın olmamasıdır. Cunku ilçe takımı degil, okul takımdır. Okulun oldugu taksim-beyoglu-şişli ise G.saray'ın dominasyonunda olan bir alan degildir, karmadır. Ama gidin Beşiktaş'a ya da Moda'ya Kadıkoy'e oyle mi? Bakırkoy'u sahiplenebilirdik, kosullar uygundu. Ama bunu dusunmemişlerdir bile :)

Stad yeri sadece emlak degeri demek degildir. Oranın sahiplenilmesi cevre halkının sosyalizasyon sureciyle Galatasaraylılaştırımasıdır.

Keske Seyrantepe yerine Bakırköy tarafına yapsaydık stadı. İstanbul'da yerleşmiş-oturmus, sosyo-eko. duzeyi yuksek 3 ilçesi vardır. Kadıköy-Beşiktaş-Bakırköy. Ustelik Bakırköy diger iki ilçeye yeterince uzak ve Fb'li Bjk'lı etki alanında degil ve Florya tesisileri ve Ates Unal Erzen gibi bir belediye baskanı vb. sebeblerle G.Saray'a yakın bir ilçedir.

G.Saray'ın istanbul'da zayıf olmasının sebebi, dogal yasam alanın olmamasıdır. Cunku ilçe takımı degil, okul takımdır. Okulun oldugu taksim-beyoglu-şişli ise G.saray'ın dominasyonunda olan bir alan degildir, karmadır. Ama gidin Beşiktaş'a ya da Moda'ya Kadıkoy'e oyle mi? Bakırkoy'u sahiplenebilirdik, kosullar uygundu. Ama bunu dusunmemişlerdir bile :)

Stad yeri sadece emlak degeri demek degildir. Oranın sahiplenilmesi cevre halkının sosyalizasyon sureciyle Galatasaraylılaştırımasıdır.

Kadiköy de Sadece Fenerliler Oturmuyor.. GALATASARAY lisi bjklisi da oturuyor. Kadiköy oturup GALATASARAY li Olan Cok kişi Biliyorum..

Kadiköy de Sadece Fenerliler Oturmuyor.. GALATASARAY lisi bjklisi da oturuyor. Kadiköy oturup GALATASARAY li Olan Cok kişi Biliyorum..

evet kadıkoyde sanılandan cok ama cok fazla galatasaraylı var benım bıldğim galatasaray logolu sımgelıde bayraklı cok sokak var.

Genel anlamda istisnalar kaide'yi bozmaz.Galatasaray'imiz Dunya'da oldugu gibi Istanbul'dada en buyuk olmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt