Onur Sayın
Parçalı Üye
- 7 Aralık 2009
- 4.852
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nejo süpersin..
Her soruya muthiş cevaplar, stad uzmanı oldum sayende![]()
Canım sıkıldı 2-3 birşey karaladım Photoshop'ta. Normal resim ile bu stad resimleri arasında biraz uyumsuzluk oldu, onlar da stadın yapım aşamasındaki resminin çekildiği açıdan kaynaklanıyor ;
![]()
Tribün dikliği açısından en çok Alianz-Arena'ya benzeyeceğini söylemişti bi arkadaş.Çok da güzel çizimler yapıp örneklemiş.
Harika yav daha ne olsunseninde ellerine sağlık.Yakında stad işlerine filan girersin heralde
![]()
Yok ya ne stad isi. Normal bir is bulsam yeter bana.![]()
Yok ya ne stad isi. Normal bir is bulsam yeter bana.![]()
sana bir şantiye işi bulmak farz oldu
kapalı basket sahamızın yürütücüsü olman için Adnan başkana mektup atacam![]()
İnşallah o da olur![]()
sana bir şantiye işi bulmak farz oldu
kapalı basket sahamızın yürütücüsü olman için Adnan başkana mektup atacam![]()

Projenin halkla ilişkilerinde kesinlikle çalışabilir. Boş iş yapmıyor çünkü gidip eski dosyaları, resimleri, çizimleri yapıyor, karşılaştırmalı anlatıyor falan. Şaka maka çok rahat halkla ilişkilerinde çalışabilir projenin![]()
Angut.com dan
"Stad zaten bitti gibi.. arabayla geçerken kafamı çevirip bakmak bile istemiyorum sinirden".
Angut.com dan
"Stad zaten bitti gibi.. arabayla geçerken kafamı çevirip bakmak bile istemiyorum sinirden".
Angut.com dan