Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seyrantepe ihalesi "yine" iptal edildi

Bizimkiler Ali Sami Yeni bosuna yenilemiyor, daha en az 2 sene ordayiz....

Yönetim stadın seneye bitmeyeceğini biliyor. Samiyen'i yenilemezlerdi seneye stad biticek olsa.....

Sezon başına yetişmez ve 3 ay sarkarsa anlaşma gereği stadı teslimden 3 ay önce verme zorunluluğu bizi başka bir stada götürmez inşallah.

Eğer ay sonundaki ihaleyi sağsalim geçersek natamam olmakla birlikte yeni stada geçmemize federasyon izin verir.avrupa maçları için problem teşkil edebilir.r.s.oğlu biliyorsunuz hayati tehlike bile sözkonusuyken bir bjk maçında yarım yamalak açılmıştı.çatı ve iç dekarasyon açılıştan sonra devam edilip oynanırken tamamlanabilir.

ihalenin iptal edileceği zaten belliydi ama TOKİ'nin bir an önce bu işi üstlenmesini beklerdim.

bir dahaki ihalede de teklif gelmeyeceği belli, bir ay daha kaybetmeye ne gerek var?

Yahu yeter artık ne bu böyle çocuk oyuncağı gibi. O kadar vip loca sattık 100 milyon dolar gelir elde ettik. O parayı stada yatıralım bu sayede hem Alisamiyen'in yerine yapılacak projelerden pay alırız hemde stadımızı finanse ederek biran önce bitmesini sağlarız.

Beklediğimiz hatta kesin bir şeydi zaten ihalenin iptali. Eren Talu 200 milyon veriyordu. Bunlar 60 milyon dediler. Bir düşünün 60 milyondan Eren Talu stadın yaptığı bölümlerinin parasını da alacak. O zaman Toki'ye para kalmaz. o yüzden toki bu teklifi kabul etmedi.

Bu ihale yabancı şirketlere açılmazsa olacağı buydu zaten.

Duyduğum kadarıyla stadı başka mecidiyeköyü başka şirkete vereceklermiş.

ihalenin iptal edileceği zaten belliydi ama TOKİ'nin bir an önce bu işi üstlenmesini beklerdim.

bir dahaki ihalede de teklif gelmeyeceği belli, bir ay daha kaybetmeye ne gerek var?

2.kez ihale yapilmasi hukuki bir gerekce yuzunden olabilir..2.ihalede kimse girmese de Toki yapsa...Toki`nin disinda kim alirsa alsin benim gozumde bitmez o stad 364 gunde..

Ben bu proje'nin TOKI'ye verilmesine cok karsi cikmistim. Okuduklarimdan sonra TOKI'ye bu projeyi vermek cok yanlis oldugunu dusunmustum ve hakli ciktim ne yazik ki. TOKI'nin icine edeyim. Artik 21indede RAMAZAN var derler yine ertelerler.

Bu stad 2011'e bitmez, anca en erken 2012'de biter. Hele TOKI'ye kalirsa bu is, daha da gecikir cunku tek basina yapilamaz bu proje ...

Şu ana kadar stadın %70'inin bitmesi gerekiyordu ama daha %33'ünde. Çok geç kalındı, çooook...

Haldun Üstünel'i Stad Sorumlusu yapın o halleder.

Cevap: Aslantepe ihalesi "yine" iptal edildi

Yazıklar olsun ya seneye Aslantepe'de maç izleyemessem oturup aglarım.

Yalnız ROKİ'nin stadı kalite olarak, TOKİ'nin evlerine benzeyecekse vay halimize. Yeni bir Ali Sami Yen olur derim.

Cevap: Aslantepe ihalesi "yine" iptal edildi

Başbakan o zaman verdiği sözü tutacak ve TOKİ eliyle yaptırcak. stad full kapasite çalışmalı ve bir an önce başlamalı.

Devletin ASY den 1 milyar TL kar edeceğini düşününce şu stadı bir an önce bitirmeli.

Sayın Tayyip Erdoğan verdiğni sözü tut!! Azize nin baskısı ile bir şeyler döndüğünü açıkcası düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt