Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

nazar-boncugu.jpg

Arkadaşlar rakip takım seyircisi ambulans boşluğu olmayan tarafta mı oturacaklar bilgilendirirseniz sevinirim?

ttarena-033.jpg

Sadece alt yada üst kat mi misafirin olacak belli degil daha belkide iki kat beraber olur.

ttarena-033.jpg

Sadece alt yada üst kat mi misafirin olacak belli degil daha belkide iki kat beraber olur.

Boşluk olmayan tek tribünü özellikle de korner köşesini rakip takım taraftarına vermek saçmalıktır..Kendi shamızda rakip seyircinin tacizlerine mi maruz kalacağız anlamış değilim..

Boşluk olmayan tek tribünü özellikle de korner köşesini rakip takım taraftarına vermek saçmalıktır..Kendi shamızda rakip seyircinin tacizlerine mi maruz kalacağız anlamış değilim..

Locaların güvenliği nedeniyle alt katın misafir tribünü olmasına soğuk bakılıyordu hatırladığım kadarıyla (fotoğrafların alındığı forumda okumuştum sanırım).

Şu koltukların tam olarakta bi resmini göreydik.

Arkadaşlar en son hatırladığıma göre o köşede loca olmayacak büfe tarzı şeyler olacak ve 2 kat deplasman taraftarına verilecek

Burada da köşedeyiz bizimki kadar güzel olmadığı için dikkat çekmiyor ama keşke şöyle olsa süper olurdu

Yukarıya atacaksın ne kamera görüntülesin ne de varlıklarını bilelim ama olmuyor işte herşey istediğimiz gibi

Şu koltukların tam olarakta bi resmini göreydik.

https://www.gscimbom.com/forum/turk-telekom-arena/40688-stadimiza-takilacak-olan-koltuklar.html

Arkadaşlar en son hatırladığıma göre o köşede loca olmayacak büfe tarzı şeyler olacak ve 2 kat deplasman taraftarına verilecek

Burada da köşedeyiz bizimki kadar güzel olmadığı için dikkat çekmiyor ama keşke şöyle olsa süper olurdu

Yukarıya atacaksın ne kamera görüntülesin ne de varlıklarını bilelim ama olmuyor işte herşey istediğimiz gibi

Amsterdam Arena'da ki gibi olursa süper olur.

Saçmalık olur korner köşesini rakibe vermek...Yukarıya yaparsın bi kafes gelirler otururlar..bucasporla maç yaparken 100 kişi gelicek koskocaman yer boş kalacak kamerada kötü bi görüntü fenerle maç yaparken bizim adam kornere gidicek kafasına per şişe yapacak rezillik..Böle saçma şeyler yapmayı bıraksın artık yönetim..

srd7120resize.jpg

açilis maçina gidecegim allah nasip ederse

Beyler benim bildiğim bizim dergiye Işın Çelebi'mi ne açıklama yapmıştı gibi hatırlıyorum sadece üst kat seyirciye verilecekti locaların güvenliği için.

Sadece üst kat misafir tribünü olacaktır.

bu kesinleşti. Önlerine ve yanlarına ağ gerecekler.

2 kat olması zor. Loca var malum.

Çatı kaplaması işi ne oldu,tek kat mı olacak yoksa onun üstüne bir şey kaplanıyor mu şuan.

Tek kat olmayacak, en az 5-6 kat olacak bildiğim kadarıyla.

5-6 kat olmaz en fazla 2-3 kat olur. Ray sistemi yerleştirileceğinden, tek kat olacağını tahmin etmiyorum ben de.

cuma günü yanından geçtim harika görünüyor kesinlikle yakından görmeniz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt