Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Baya baya bitiyor stad yahu. Sanki tüm çalışanlar çekip gitse yine de kendi kendine bitecekmiş gibi duruyor artık.

Umarım bu sezon şu stada layık bir takım kurulur. İkinci yarı o coşkuyla izlenir maçlar.

Haram zıkkım olsun onlara bu stad‚işim ereği her gun onunden geçmek kzorunda kalıyorum ocak ayındaki halini gördugumde 5 senede anca biter diyodum aradan 5-6 ay geçti stad nerdeyse bitme noktasına geldi‚devlet bunlar için seferber oldu 1300 kişi çalışıyomuş içerde varın siz düşünün gerisini..

İnanmaya başladılar uyanıyorlar beyler susun susun :D:D

Simdi bu Stadi Fenerbahce yapsaydi, Medya Reklam yapa yapa, Gündemde sisire sisire bitiremezdi... Galatasaray yaptigi icin acaba nasil bi olanaksizlik, Sok haber cikaririz pesindeler...

Bide Fenerbahce bu Stadi yapsaydi eminim her kösesine, her deligine, Zemin altina MUSKA felan yerlestirirdi Büyücü Takimi :)

Yanlış düşünüyorsun arkadaşım. Yukarda Allah var eğri otur doğru konuş demişler. Arena'ya kamuoyu ilgisi çok büyük. Heryerde TT Arena haberlerine resimlerine rastlamak mümkün. FB Ataşehirde salon yaptırıyor kimsenin haberi yok.

Koltukları utanmasalar pembe yapacaklarmış o ne açık bir kırmız öyle.Kulubün renklerini bilmesek bir şey demeyeceğim.

Ya arkadaşım birz mantıklı hareket edin. Koltuklar jelatinle kaplı elbette açık renk görünecekler. Koltuk renkleri çok güzel jelatinleri çıkarsınlar sende hak vereceksin.

Muhammet bey fotoğraflar için çok teşekkürler.

Allah nazardan saklasın. Çok güzel oluyor. Şu günlerde içimizdeki heyecanın az da olsa devamını sağlayan tek şey yeni mabedimiz olsa gerek.

hayir bu olay olmasa ne yapardik cok merak ediyorum

hayir bu olay olmasa ne yapardik cok merak ediyorum

Neyi merak ediyorsunuz.?

Galatasaray ilk defa başarısız olmadı yada kötü sonuçlar almadı, işler her ters gittiğinde bir Arena yıpılıyor değildi. Gerekli olan bu stadı teselli olarak görmekten vazgeçmeliyiz.

İ Can Football oyununu oynayanlar bilir.O oyunda da bütün maçlar Türk Telekom Arena'da oynanıyor.

[video=vimeo;14222414]https://www.vimeo.com/14222414[/video]

Prekaziler dehşet duruyor, değil mi Barış reis ?

koltuklar okadarda kotu gozukmuyor oyle 5-6 koltuk oldundan goza kotu gelebilir ama stadinin tamamini tamamladingda cok daha guzel gorunacak.

srd8283resize.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt