Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

Yahu arkadaslar niye bazılarınız olumsuz bu konuda anlamıs değilim ???

Bu bir Galatasaraylı olarak bugün aldığım en güzel haber diyebilirim

Düşünsenize özkaynak sıkıntısı olmayan ve Türkiye'nin İnşaat sektörü alanında en ciddi kurumlarından biri olan TOKİ Seyrantepe'ye yapılan yeni stadımız için taahhüt verdi.

Daha önceki planlara uygun ve 1 senede hazır olacak;

bence bugün GS tarihinin en önemli günlerinden birinin başlangıcıdır.

Hayırlısı olsun hakkımızda

Katılıyorum.

Bu iste bir b*k var, ama hayirlisi.

beyler olmazsa imece usulu yapalım:)

çok iyi haber hayırlı olsun

Herşeyini tam yapsınlarda başka bişey istemem.

sonunda yaa zaten şu para krizi ortamında herkes kıvıroyrdu. TOKi nin yapması bizim için çok çok olumlu sonuçta devlet gücü olacak aksama olmaz durma olmaz.

hadi hayırlısı olsun. Bir an önce başlasınlar.

Basında ne gibi komplo teorileri türeyecek merak ediyorum :D

Yahu arkadaslar niye bazılarınız olumsuz bu konuda anlamıs değilim ???

Bu bir Galatasaraylı olarak bugün aldığım en güzel haber diyebilirim

Düşünsenize özkaynak sıkıntısı olmayan ve Türkiye'nin İnşaat sektöründe en ciddi kurumlarından biri olan TOKİ Seyrantepe'ye yapılan yeni stadımız için taahhüt verdi.

Daha önceki planlara uygun ve 1 senede hazır olacak;

bence bugün GS tarihinin en önemli günlerinden birinin başlangıcıdır.

Hayırlısı olsun hakkımızda

Benzer şeyleri yazmak için topice girmişitim.. Adamlar stadı eksiksiz teslim edecekler, 1 yıl içinde de bitirecekler, daha ne istiyoruz :) İnşallah seneye Seyrantepe'deyiz :)

İhaleyi TOKİ yapacak. Bu arada Başkan Adnan Polat, 'keşke stadı bitirmek TOKİ'YE kalsa' demişti. Başkanın bu isteği böylece yerine gelmiş oldu..

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı ve şöyle konuştu:

"Kalan inşaatı TOKİ tamamlayacak. Daha evvelden yaptığımız şekilde Ali Sami Yen Stadyumu'nu da işe dahil etmiştik. Buraya harcamış olduğumuz miktarı da aza indirgemeye çalışmış olacağız.

Bu büyük olimpik stadyumlarda, çatısı açılır kapanır şekilde, dünya standartlarında yapılması şartıyla, belli bir bedel karşımıza çıkmaktadır. Bu her şeyinin yapılması şartıyla bir koltuk 2 bin euro kadardır. Zaten bu işin yüzde 24'lük kısmı tamamlanmış durumdadır, geriye kalan yüzde 64'lük kısmını da TOKİ, bunun gibi birkaç stadyumu daha yapacak güve sahibiz.

Açılır ve kapanır çatıyı da yapacağız. En hızlı şekilde yapacağız ve spor kamuoyunun hizmetine sunacağız."

İnşaat işinde en önemli faktör paradır. Para sıkıntısı çekilmezse inşaat yapılır biter. TOKİ'nin de para sıkıntısı çekecek hali olmadığına göre taahhüt edilen sürede ve tam olarak yapılır diye düşünüyorum. 24 saat çalışılır yine de biter stad.

Benzer şeyleri yazmak için topice girmişitim.. Adamlar stadı eksiksiz teslim edecekler, 1 yıl içinde de bitirecekler, daha ne istiyoruz :) İnşallah seneye Seyrantepe'deyiz :)

Desene duygularına tercüman oldum renktaş :)

İnşallah seneye Seyrantepe'ye geceriz ve tarihi yeniden yazmaya başlarız.

haha angut.com mr.hukukcular:D görüşlerini bildiriolar en gin tecrübelerine dayanarak gülmek isteyen gitsin haha :D

Öyle saçmalık olmaz :D normal şartlarda bile binaların bir süre bekletilmesi gerekiyor hemen felaket senaryoları üretiyolar :D

Haklısın renkdaş

Daha önce bir stadın çöktügünü canlı gördügüm için içimde bir korku ve endişe var

İhaleyi TOKİ yapacak. Bu arada Başkan Adnan Polat, 'keşke stadı bitirmek TOKİ'YE kalsa' demişti. Başkanın bu isteği böylece yerine gelmiş oldu..

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı ve şöyle konuştu:

"Kalan inşaatı TOKİ tamamlayacak. Daha evvelden yaptığımız şekilde Ali Sami Yen Stadyumu'nu da işe dahil etmiştik. Buraya harcamış olduğumuz miktarı da aza indirgemeye çalışmış olacağız.

Bu büyük olimpik stadyumlarda, çatısı açılır kapanır şekilde, dünya standartlarında yapılması şartıyla, belli bir bedel karşımıza çıkmaktadır. Bu her şeyinin yapılması şartıyla bir koltuk 2 bin euro kadardır. Zaten bu işin yüzde 24'lük kısmı tamamlanmış durumdadır, geriye kalan yüzde 64'lük kısmını da TOKİ, bunun gibi birkaç stadyumu daha yapacak güve sahibiz.

Açılır ve kapanır çatıyı da yapacağız. En hızlı şekilde yapacağız ve spor kamuoyunun hizmetine sunacağız."

Açılır ve kapanır çatı konusunda bir yamuk veya gecikme yaşanmaz umarım. Bir yıl sonrasına sarkması bile iyidir hiç yapılmamasından.

haha zeka yaşları 0-7 yaş grubu :D :D:D laflara bak :D

Tokinin çok özenerek yapacağını sanmıyorum stadı.

keşke özel bir kuruluş alsaydı ihaleyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt