Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

Civcivler ve Kargalar deliriyorlar yok onların verigsiymiş yok bilmem neyiymiş?

T.C. Dünya ya tanınmak turist çekmek için yılda tam 1 milyar doalra yakın para harcıyor.

GS sayesinde tam 3 milyar insan UEFA kupası hatta Süoer Kupa sayesinde tam 10 dk değil 3-4 saat GS mizi ve Türkiye mizi ezberledi.

DEvlet başarılı olan ekibe yardım edicen dedi ve etmedi. Bari bizim Ülkeye katkımızın yanında devede kulak kalan şu STADI yapsınlarda en azından diğerlerine de örnek olsun.

Zaten Stad olayında ASY arasından devlet köşeyi yine dönecek.

Civciv ve Kargalara tavsiyem "0" puanlar çekip 8 yiyeceğinize Başarılı olunda sizinde devletten bişi isteme hakkınız olsun. Kaçak Stad yapmayla olmaz!!

Federasyon bu iş ile ilgilenecektir. Sonuçta 2016 için en büyük kozumuzdu bu stad.

haha angut.com mr.hukukcular:D görüşlerini bildiriolar en gin tecrübelerine dayanarak gülmek isteyen gitsin haha :D

Anlamıyorlar, daha dogrusu anlamak istemiyorlar, Olayı örnekleştirelim

ama bizimde yanlışımız varsa düzeltin

Angut: Devlete bedava stad yaptırıyorsunuz hadi gene iyisiniz

Ben: Yahu biz bu Seyrantepe Stadı için İstanbul'un en prestijli yerlerinden biri olan Mecidiyeköy'de ASY'den ve yanındaki devasa boş araziden vazgeçtik. Ne bedavası

Angut: İyi de ASY sizin değil ki !!!

Ben: Evet doğru diyorsun bizim değil hatta hiçbir stad ki buna Şükrü Saraçoğlu'da dahil hiçbir takımın değil. Hepsi İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlıdır.

Angut: Eee olmayan hakkınızdan nasıl vazgeçiyorsunuz o zaman ?

Ben: Şöyle ki angutcum, bu statların 49 yıllık üst kullanım hakları kulüplere aittir. Yani Mecidiyeköy'de ki ASY stadı ile yanındaki o arsanın üst kullanım hakkı GS'a aitti. TOKİ buraya yatırım yapmak istedi, bunun için Gençlik Spor Müdürlüğü ile anlaştı. Ama bu anlaşma tek başına yeterli değildi. Esas oranın 49 yıllık kiracısı olan GS ile anlaşması gerekirdi. Uzatmadan Toki Seyrantepe'de Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait olan yeni bir stad yapacaktı. Bu stad ise aynı ASY gibi 49 yıllığına GS'a kiralanacak. Kısacası olay budur

Angut: Haaa şimdi anladım

Gelirlerimiz açısından müthiş olacak birde şirketler birleştimi,birde Riva satıldımı herşey süper olacak maddi sıkıntılarımız ortadan kalkacak

Konuyla alakası yok ama şu Riva projesi hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Civcivler ve Kargalar deliriyorlar yok onların verigsiymiş yok bilmem neyiymiş?

T.C. Dünya ya tanınmak turist çekmek için yılda tam 1 milyar doalra yakın para harcıyor.

GS sayesinde tam 3 milyar insan UEFA kupası hatta Süoer Kupa sayesinde tam 10 dk değil 3-4 saat GS mizi ve Türkiye mizi ezberledi.

DEvlet başarılı olan ekibe yardım edicen dedi ve etmedi. Bari bizim Ülkeye katkımızın yanında devede kulak kalan şu STADI yapsınlarda en azından diğerlerine de örnek olsun.

Zaten Stad olayında ASY arasından devlet köşeyi yine dönecek.

Civciv ve Kargalara tavsiyem "0" puanlar çekip 8 yiyeceğinize Başarılı olunda sizinde devletten bişi isteme hakkınız olsun. Kaçak Stad yapmayla olmaz!!

TOKİ zarar göreceği hiç bir işe girmez :D bence TOKİ nin çıkardığı çok başarılı işlerde var sonuçta GALATASARAYın stadını yapıyolar artık ihale felanda olmuyacak bence staddı da güzel yapacaklar angutlar kafa yorsun daha :D

Cevap: Aslantepe ihalesi "yine" iptal edildi, stadı TOKİ yapacak...

Nihayeeet....Bu Saayede belkide Cati hemen yapilir 1 sene uzamaz insallah...

Anlamıyorlar, daha dogrusu anlamak istemiyorlar, Olayı örnekleştirelim

ama bizimde yanlışımız varsa düzeltin

Angut: Devlete bedava stad yaptırıyorsunuz hadi gene iyisiniz

Ben: Yahu biz bu Seyrantepe Stadı için İstanbul'un en prestijli yerlerinden biri olan Mecidiyeköy'de ASY'den ve yanındaki devasa boş araziden vazgeçtik. Ne bedavası

Angut: İyi de ASY sizin değil ki !!!

Ben: Evet doğru diyorsun bizim değil hatta hiçbir stad ki buna Şükrü Saraçoğlu'da dahil hiçbir takımın değil. Hepsi İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlıdır.

Angut: Eee olmayan hakkınızdan nasıl vazgeçiyorsunuz o zaman ?

Ben: Şöyle ki angutcum, bu statların 49 yıllık üst kullanım hakları kulüplere aittir. Yani Mecidiyeköy'de ki ASY stadı ile yanındaki o arsanın üst kullanım hakkı GS'a aitti. TOKİ buraya yatırım yapmak istedi, bunun için Gençlik Spor Müdürlüğü ile anlaştı. Ama bu anlaşma tek başına yeterli değildi. Esas oranın 49 yıllık kiracısı olan GS ile anlaşması gerekirdi. Uzatmadan Toki Seyrantepe'de Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait olan yeni bir stad yapacaktı. Bu stad ise aynı ASY gibi 49 yıllığına GS'a kiralanacak. Kısacası olay budur

Angut: Haaa şimdi anladım

haha süperrrrrr :D

Hayirli olsun. Ben sevindim tokinin yapmasina.

Kiyamet tellalisimisiniz arkadas ?

Toki devralmis stadin yapimina baslanacak iste. Tadini cikarin.

Bir gazetede okumuştum hangisi hatırlamıyorum. Stad inşaatı uzun süre durdugu için demirlerin paslandıgı ve inşaata devam edilince pasların temizlenmesi gerektigi yoksa büyük bir felaketin olabilecegini yazıyordu.Ondan dedim

Konular birleştirildi.

Bir gazetede okumuştum hangisi hatırlamıyorum. Stad inşaatı uzun süre durdugu için demirlerin paslandıgı ve inşaata devam edilince pasların temizlenmesi gerektigi yoksa büyük bir felaketin olabilecegini yazıyordu.Ondan dedim

O gazeteler neler yazmiyorki..

Cevap: Aslantepe ihalesi "yine" iptal edildi, stadı TOKİ yapacak...

-AÇILIR KAPANIR TAVAN DAHİL 1 YILDA TAMAMLANACAK-

Seyrantepe'nin yapımının TOKİ'ye ne kadara mal olacağının sorulması üzerine Karabel şöyle konuştu:

''Daha önceki ihalede Ali Sami Yen'den sağlanacak gelir ile Seyrantepe projesinin finansmanının yapılması ayrıca TOKİ ile de gelir payı verilmesi öngörülmüştü. Böylece kamudan bir kaynak çıkmayacaktı. Şu anda inşaatın yüzde 24'lük bölümü yapıldı. Yüzde 76'lık bölümünün hak ediş ödemek suretiyle tamamlanması için ihale yapacağız. Ali Sami Yen artık ayrıca değerlendirilecek. Ali Sami Yen'i daha iyi şartlarda değerlendirerek Seyrantepe'ye aktaracağımız kamu kaynağını en aza indirebiliriz. Dünya standartlarını dikkate aldığımızda açılır kapanır tavanlı 52 bin koltuklu, olimpik nitelikteki bir stadyumun koltuk başına maliyeti 2 bin avro ama ihalede bu bedelin aşağıya düşürülmesi mümkün. TOKİ fazla sıkıntıya girmeden bu stadı ve birkaç stadı yapacak güçte.''

Karabel, ihalenin en kısa sürede yapılacağını vurgularken ''Bu stadyumun maliyeti 104 milyon avro dersek yanlış olur mu?'' sorusuna, ''Bu şimdilik doğru olmaz'' yanıtını verdi.

Karabel ayrıca, iptal edilen ihalede açılır kapanır tavanın 1 yıl sonra yapılmasının öngörüldüğünün hatırlatılması üzerine, TOKİ'nin açılır kapanır tavan dahil stadyumu 1 yıl içinde tamamlamayı öngördüğünü bildirdi.

Tekrar ihale felan diyor burada. Bahsettigi ihale neyin nesi?

Hadi Toki, başla işe çok uzadı bu konu...

Cevap: İhale iptal edilidi!

Benim kafama takılan nokta var stadı sene sonu çatısını yapmadan verip 1 sene sonramı çatısını yapıcaklar:confused:

Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim

Benim anladigima gøre de øyle. Ama catinin acilip kapanmayan yerlerini hemen yapabilirlermi? Yoksa cekecegimiz cok o sene

TOKİ, yaptığı toplu konutlar kalitesinde yaparsa stadı, Ali Sami Yen'den çıkmamanız hayrınıza olabilir! :D :p

Sevgiler...

Mundar etttiniz güzelim projeyi:mad::mad::mad:

Satsaydık ali samiyenin arazisini 1.5milyar dolara,türkiyenin en kral yerine stadı kendimiz yapardık,aziz ve ekibi her yerde taş koyuyor önümüze.

Cevap: İhale iptal edilidi!

Benim anladigima gøre de øyle. Ama catinin acilip kapanmayan yerlerini hemen yapabilirlermi? Yoksa cekecegimiz cok o sene

geç olsun da güç olmasın... nihayet sonunda yapılmaya başlanacak ya önemli olan o...

stad yapılır,

üstüne çatısı yapılır,

şirketler birleşir,

riva arazisi değerlendirilir,

borçlar ödenir,geri kalan para iyi değerlendirilirse her sene paramızın getirisini transfer için kullanabiliriz...:ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli:

Satsaydık ali samiyenin arazisini 1.5milyar dolara,türkiyenin en kral yerine stadı kendimiz yapardık,aziz ve ekibi her yerde taş koyuyor önümüze.

araziyi satmak için oynayacak stad bulmamız gerekirdi. birde Aziz Yıldırım la nasıl bir alaka kurdun anlamıyorum?

Allah'ım, şu mübarek günde şaşırmış kullarına akıl-fikir ihsan eyle!

Yahu, ne alakası var Aziz Yıldırım'ın projenin beceriksizliğiyle? Aziz Yıldırım mı verdi Eren Talu'ya projeyi? Adam "Galatasaraylı'yım, bu işi yaparım" diye ortaya çıktı. Ortak da buldu ama işi kıvıramadı. "Para" dedi, istedi, dilendi! Yapamayacağı işe "yaparım" diyen adama para verilmez haliyle! 1 sene önce çekildi Eren Talu'ya ihtarname! Tüm bunların kabahatlisi Aziz Yıldırım ha? Pes doğrusu!

Fanatizmin gözünü kör ettiği insanlardan olmayın! Yazdıklarınızı "oruç başınıza vurmuş" şeklinde yorumluyorum.

Sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt