Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

Dualarımız kabul oldu Renkdaşlar... Stad yapılcak sene lig başlangıcına hazır olacak inşallah... Hayırlısı olsun...;)

Mundar etttiniz güzelim projeyi:mad::mad::mad:

Satsaydık ali samiyenin arazisini 1.5milyar dolara,türkiyenin en kral yerine stadı kendimiz yapardık,aziz ve ekibi her yerde taş koyuyor önümüze.

bakkaldan sakız mı alıyıyosun

kolay mı o işler

Türkiyede bürokrasi denen bi illetten haberin var mı

onu sat onu yap ne kolay iş ama bizim 20 yıllık şirket yöneticisi yöneticilerimiz bunu düşünemedi sen düşündün bravo

Polat'tan Seyrantepe yorumu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ihaleyi Toplu Konut İdaresi'nin TOKİ'nin 4. ihaleyi iptal edip, Seyrantepe Stadı inşaatının kendileri tarafından üstlenildiğini açıklaması üzerine DHA'ya önemli açıklamada bulundu.

Polat 2 ay önce TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile biraraya geldiğini ve uzun bir görüşme yaptıktan sonra, kendisinin, "Bu işin arkasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu stadın yapımı ihale süreci sonunda bir yüklenici firmaya verilmese bile tarafımızdan gerçekleştirilecek sözünü aldığını" söyledi.

Adnan Polat sözlerine devamla, "Şükürler olsunki Seyrantepe bir devlet güvencesi altında inşaa edilecek ve öyle sanıyorum ki gelecek yıl bu aylarda bizde orada yeni futbol sezonuna merhaba diyeceğiz" dedi.

Polat ile birlikte Estonya'da bulunan yöneticilerden Murat Yalçındağ, Haldun Üstünel ve Genel Koordinatör Adnan Sezgin de Seyrantepe Stadı'nın TOKİ tarafından yapımının gerçekleştirilmesinin kendilerini son drerece mennun ettiğini bildirdi.

27.08.2009

Kaynak : DHA

:boohoo::boohoo::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::f50::f50::f50::f50::f50:

Kıskananlar Çatlasın, Stadımız Yapılıyor....

Beyler demedı demeyınn bu ınsaatı tokının yapacagını acıklaması bı yerde en kısa surede bıtecegı anlamına gelıyorrrr yanı seneye seyrantepedeyız demektırrr buda yonetımın elını bayaaa guclendırır sahsen bu gelısmeden sonra bu hafta ıcınde bır bomba transfer daha yapıcazzzz bekleyın gorunnnn bu arada antu yu zıyaret etmenızı tavsıye ederımmmmm fena kudurmuslarrrr :D:D:kupa:

TOKİ daha hızlı yapar belki.Hayırlı olsun.

Tokinin alması benide cok memnun etti. Bazı arkadaslar toki aldı cok önemsemeden yapar biyerlerden kısar bunlar demiş bu iş cocuk oyuncagı degil koskoca bi devletin basbakanının imzası var ayrıca 2016 ya aday olucaz bu kadar paranoyak olmaya gerek yok keyfini sürün seneye aslantepedeyiz.

Sampiyon olarak gecicez bundan daha guzeli varmı:)

şimdi renktaşlar artık lagaluga, duraksama ihale olayı bitti dimi? toki devletin kaynağıyla bize ÇATIYLA birlikte birdahaki sezon orda oynayabileceğimiz şekilde teslim edecek stadı en hızlı şekilde. bu sayede de seneye yaz sezonunda vip ve localar satabileceğiz aslantepemizden?

artık iyice umutsuzluğa düşmüştümde biri onaylasın beni doğruluğuna inanayım tüm bunların :D

Süper bir haber...Stat hem bitebilecegi en kisa sürede bitirilecek hem de sigirciklar kudum kudum kuduracak:D:D:D Yani körün istedigi bir göz Allah verdi iki göz:D kuduradurun :ciftetelli:

toki güvencesi olması çok iyi gerçekten...

artık işçiler iş bırakma eylemi yaptı paralarını alamadılar gibi haberler görmeyeceğimiz kesin

ayrıca bu kuşlar niye cik cik ötüyoki

biz mecididiyeköyün göbeğindeki kocaman ASY arazimizin üst kullanım hakkından vazgeçerek bu stadın mali durumunu hallettik...

kendi başkanları para kullanmayı yönetmeyi bilmeyip her işe bodoslama para veriyosa bizene

ayrıca Türkiye her dünya kupasına ve avrupa kupasına talip oluyo

böyle stadyumlar yapılmazsa nerede yapılacak bu kupalar...

Galatasarayımıza hayırlı olsun seneye stadyum bitiş olur muhtemelen...

Devlet garantisi vardı zaten başından beri,ben bu haber sitelerini anlamıyorum.Ne zaman ihale iptal olsa allayıp pullayıp sunuyorlar kamuoyuna.Yılan hikayesine döndü falan filan.Paniğe gerek yoktu çünkü bi proje TOKİ garantörlüğünde yapılacaktı ve sonunda yine TOKİ girdi devreye.Bu başından belliydi ve hiç karamsar olmadım açıkçası.haber7'de bu habere bazı arkadaşlar yorum yapmışlar alaycı alaycı.Bende cevap yazdım onlara; dedim ki "orası kuş yuvası değil, aslan yuvası.Elbette kolay olmayacak yapmak" iyi dememiş miyim?

Kimsenin moralini bozmak istemem ama cok guvendigim ve bu konu'da bu gune kadar dediklerinin TAMAMI DOGRU cikan Baris abi moral bozacak cokertecek bilgiler verdi, daha dogrusu 2 kisi arasinda soylenen birsey. Biri Serdar - Baris abi ikilisinden ..

Alıntı sahibi: Admin üzerinde Bugün 14:09:52

Alıntı sahibi: Serdar Beyazkaya üzerinde Bugün 14:03:10

Serdar abi: barış orda mısın duyduklarım çok moralimi bozdu

tokideki yetkiliyle konuştum

ve korkunç bir şey

söyledi söyledigini sen şöylemiştin

moralim sıfır

Baris abi: akıl var mantık var bizde bu piyasanın içindeyiz artık herkesin ayakları yere baszın yok başbakan garantisi falan bunlar türkiyenin gerçeklerinin üzerine çıkamaz ie değeini bulana kadar yani eren talunun teklifine çok yaklaşana yada aynısını bulana kadar devam edicek çağırılacaklarlanda bu pazarlıklar yapılacak saygılarımla

Umarim bir kez olsun yanilirlar ...

Kimsenin moralini bozmak istemem ama cok guvendigim ve bu konu'da bu gune kadar dediklerinin TAMAMI DOGRU cikan Baris abi moral bozacak cokertecek bilgiler verdi, daha dogrusu 2 kisi arasinda soylenen birsey. Biri Serdar - Baris abi ikilisinden ..

Alıntı sahibi: Admin üzerinde Bugün 14:09:52

Alıntı sahibi: Serdar Beyazkaya üzerinde Bugün 14:03:10

Serdar abi: barış orda mısın duyduklarım çok moralimi bozdu

tokideki yetkiliyle konuştum

ve korkunç bir şey

söyledi söyledigini sen şöylemiştin

moralim sıfır

Baris abi: akıl var mantık var bizde bu piyasanın içindeyiz artık herkesin ayakları yere baszın yok başbakan garantisi falan bunlar türkiyenin gerçeklerinin üzerine çıkamaz ie değeini bulana kadar yani eren talunun teklifine çok yaklaşana yada aynısını bulana kadar devam edicek çağırılacaklarlanda bu pazarlıklar yapılacak saygılarımla

Umarim bir kez olsun yanilirlar ...

Toki Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel Kalan %76 lık bölümü kendimiz yapacağız tavanda dahil 1 sene sürecek dedi NTVSpor

Hersey zamanla ortaya cikacak abi, umarim bu sefer yanilirlar ...

Allah'ım, şu mübarek günde şaşırmış kullarına akıl-fikir ihsan eyle!

Yahu, ne alakası var Aziz Yıldırım'ın projenin beceriksizliğiyle? Aziz Yıldırım mı verdi Eren Talu'ya projeyi? Adam "Galatasaraylı'yım, bu işi yaparım" diye ortaya çıktı. Ortak da buldu ama işi kıvıramadı. "Para" dedi, istedi, dilendi! Yapamayacağı işe "yaparım" diyen adama para verilmez haliyle! 1 sene önce çekildi Eren Talu'ya ihtarname! Tüm bunların kabahatlisi Aziz Yıldırım ha? Pes doğrusu!

Fanatizmin gözünü kör ettiği insanlardan olmayın! Yazdıklarınızı "oruç başınıza vurmuş" şeklinde yorumluyorum.

Sevgiler...

Zaten bizim insanımız çok yetenekli bu komplo teorileri üzerine, yani tutup bu işte başkasını suçlamak anlamsız ancan ben Talu nun da çok hatası olduğunu düşünmüyorum. Proje modeli gerçekten devasa firmaların bile kolay altından kalkacağı şekilde değildi, üzerine kriz de patlak verince bu son kaçınılmaz oldu. Bir şekilde desteklenmeliydi, ben açıkçası TOKİ de buluyorum hatayı, böylesine önemli bir projede daha fazla destek vermeliydi. Gene ısrarla aynı konsept üzerinde gitmeye kalkmaları da ayrı bir olay tabiki. Ben beklemeye razıydım, Riva projesi ilk önce halledilse ve kazanılan gelirle + mantıklı bir proje ile altından kendimiz de kalkabilirdik. Tabi 2010 olmazdı 2015 olurdu ama çok daha kazançlı çıkardık.

Zaten Toki' nin yapması için iptal oldu. Yani herkes üzgün ama tam tersi Toki o Stadı çok iyi bir şekilde yapacak zaten rant için o kadar gündem değişti. Şimdi istedikleri oldu. Hea stad bitince şu haberler çıkacak Toki malzemeden çaldı, yetim hakkı yedi vs.. ama alakası yok tam tersi fazla fazla malzeme koyacak ;) Canınızı sıkmayın :)

ya o kadar sevindiydim ama tüm sevincim kursağımda kaldı bea barış cenk akkayanın yazdıklarından sonra, tüm dedikleri çıkmış heralde stad hakkında ve son dedikleride aşağıda. başka böyle bilgisi olanda paylaşabilir mi?

valla yönimin bir bildiği varsa oda benim dediğim piyasa şartları.

şimdi ne olucak toki firmaları çağıracak üstüne son düşenide yapıcak yok bundanda sonuç çıkmazsa kulübe dönüp tamam biz yapıcaz dedik ama işte yok taşeronlarlanda anlaşamıyoruz piyasa şartları oluşana kadar bu ihayi erteleyelim yok siz olmaz diyorsanız bukadar anlaşma yaptık diyorsanız sponsorlarınızla görüşün bu stadın bundan sonrasını siz yapın ilerde stadlar kulüplere devredilirken arazi değeri kadar yatırımlarınız hesaplanır bu araziyi alırsınız yok fazla çıkarsa yatırımınız bunu devletle bir şekilde çözersiniz denecek.

bunu 5 ay öncede ima ettim çok tepki aldım ama gelinen ve gidilen nokta bunu gösteriyor mağlesef yönetimde birleşme konusu yüzünden taşlarını doğru oynayamıyor ve çaresizlik içinde sesiz kalıyor ve topu hep tokiye atıyor herşey ap açık ortada şu geçtiğimiz 5 ayda toki vicdanını rahatlattı ve rahatlatmayada devam ediyor kaybeden ise biz oluyoruz bu saatten sonra dönülmez akşamın ufkundayız bu stadı bir şekilde ya pa caz başka çaremiz yok saygılarımla.

ya o kadar sevindiydim ama tüm sevincim kursağımda kaldı bea barış cenk akkayanın yazdıklarından sonra, tüm dedikleri çıkmış heralde stad hakkında ve son dedikleride aşağıda. başka böyle bilgisi olanda paylaşabilir mi?

valla yönimin bir bildiği varsa oda benim dediğim piyasa şartları.

şimdi ne olucak toki firmaları çağıracak üstüne son düşenide yapıcak yok bundanda sonuç çıkmazsa kulübe dönüp tamam biz yapıcaz dedik ama işte yok taşeronlarlanda anlaşamıyoruz piyasa şartları oluşana kadar bu ihayi erteleyelim yok siz olmaz diyorsanız bukadar anlaşma yaptık diyorsanız sponsorlarınızla görüşün bu stadın bundan sonrasını siz yapın ilerde stadlar kulüplere devredilirken arazi değeri kadar yatırımlarınız hesaplanır bu araziyi alırsınız yok fazla çıkarsa yatırımınız bunu devletle bir şekilde çözersiniz denecek.

bunu 5 ay öncede ima ettim çok tepki aldım ama gelinen ve gidilen nokta bunu gösteriyor mağlesef yönetimde birleşme konusu yüzünden taşlarını doğru oynayamıyor ve çaresizlik içinde sesiz kalıyor ve topu hep tokiye atıyor herşey ap açık ortada şu geçtiğimiz 5 ayda toki vicdanını rahatlattı ve rahatlatmayada devam ediyor kaybeden ise biz oluyoruz bu saatten sonra dönülmez akşamın ufkundayız bu stadı bir şekilde ya pa caz başka çaremiz yok saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt