Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

Ne diyelim umarız bu sefer işler tıkırında gider..

toki o stadı yapacak ama nasıl yapacak ben onu merak ediyorum. Projeye % 100 uyacakmı orası da meçhul

TOKIn yapmasi kötu mu oldu ki ??

Antudaki köpekler güya imza kampanyası topluyacaklarmış ulan hırısız köpekler ateş olsanız ne kadar yer yakacaksınız imza toplasanız elinizden ne gelir hele birisi demzmi ben avukatım inceliyecem die koptum orda...........

Bitsin şu stad artık ya . Açılmadan soğuttular milleti . .

ohhhhh beeeeeee

elano - keita transferinden cok daha guzel bir haber.

o derece yanii

toki yapar 1 yila merak etmeyin

baskan bu konuda Turkiyenin en onde gelen adamlarinda biri

merak etmeyin derim ben

tokinin yapması süper.seneye aslantepe arenada galatasaray-barça şampiyonlar ligi maçını hayal etmekle meşgulüm

Güzel oldu bu çok güzel. Devlet güvencesi herzaman iyidir.

peki proje aynı mı olacak TOKİ'nin de yapması durumunda?

yani çatı 1 sene sora yapılabilir, önemli değil ama TOKİ kendi yapıyor diye ucuza kaçacak mı, bazı detayları atlayacak mı?

yoksa proje en baştan planlanmış şekliyle hayata geçirilecek mi?

bu konuda net bilgisi olan var mı?

Toki'nin yapması stad projesinde bir değişikliğe gitmelerine neden olmaz değil mi?

peki proje aynı mı olacak TOKİ'nin de yapması durumunda?

yani çatı 1 sene sora yapılabilir, önemli değil ama TOKİ kendi yapıyor diye ucuza kaçacak mı, bazı detayları atlayacak mı?

yoksa proje en baştan planlanmış şekliyle hayata geçirilecek mi?

bu konuda net bilgisi olan var mı?

zaten stad daha temeli atıldıgından beri hep proje degişiyor otopark 5200 luk olacaktı 3000 e dusurduler. simdi toki kapanır acılır catıyı degiştirir Bizde kabul ederiz.. yapıyorlarsa projedeki gibi yapsin yapmıyacaksa hic yapmasınlar..

zaten stad daha temeli atıldıgından beri hep proje degişiyor otopark 5200 luk olacaktı 3000 e dusurduler. simdi toki kapanır acılır catıyı degiştirir Bizde kabul ederiz.. yapıyorlarsa projedeki gibi yapsin yapmıyacaksa hic yapmasınlar..

Bencede.. Projede artık değişiklik olmamalı.. Ve çatını açılır kapanır olması çok önemli..

AÇILIR KAPANIR TAVAN DAHİL 1 YILDA TAMAMLANACAK

Seyrantepe'nin yapımının TOKİ'ye ne kadara mal olacağının sorulması üzerine Karabel şöyle konuştu:

“Daha önceki ihalede Ali Sami Yen'den sağlanacak gelir ile Seyrantepe projesinin finansmanının yapılması ayrıca TOKİ ile de gelir payı verilmesi öngörülmüştü. Böylece kamudan bir kaynak çıkmayacaktı. Şu anda inşaatın yüzde 24'lük bölümü yapıldı. Yüzde 76'lık bölümünün hak ediş ödemek suretiyle tamamlanması için ihale yapacağız. Ali Sami Yen artık ayrıca değerlendirilecek. Ali Sami Yen'i daha iyi şartlarda değerlendirerek Seyrantepe'ye aktaracağımız kamu kaynağını en aza indirebiliriz. Dünya standartlarını dikkate aldığımızda açılır kapanır tavanlı 52 bin koltuklu, olimpik nitelikteki bir stadyumun koltuk başına maliyeti 2 bin avro ama ihalede bu bedelin aşağıya düşürülmesi mümkün. TOKİ fazla sıkıntıya girmeden bu stadı ve birkaç stadı yapacak güçte.”

Karabel, ihalenin en kısa sürede yapılacağını vurgularken “Bu stadyumun maliyeti 104 milyon avro dersek yanlış olur mu?” sorusuna, “Bu şimdilik doğru olmaz” yanıtını verdi.

Karabel ayrıca, iptal edilen ihalede açılır kapanır tavanın 1 yıl sonra yapılmasının öngörüldüğünün hatırlatılması üzerine, TOKİ'nin açılır kapanır tavan dahil stadyumu 1 yıl içinde tamamlamayı öngördüğünü bildirdi.

İşte bu habere sevinilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt