Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

ligtvye göre çatıda yapılacak ve hiçbirşey değişmiyecekmiş.

bakalım görürüz devleti.

bjk ve fb ye yaptıklarından sonra bi bize stad için yardım edecekti onunda suyunu çıkarttılar...

çatı sonradan da yapılır farketmez ama sonuçta projeye göre loca alan o kadar insan var, projede değişikli yapılmamalı.

Antuda imza topluyolar statı engelleyeceklermis :D:D:D

Ezikler hahahaha

Güzel oldu güzel

Yanlız 1 senede bitmesi bana hayal gibi geliyo, her projede gecikme oldugu gibi bundada olur sanırım ve en erken herhalde gelecek sene 2. yarıda açarız stadı. Bana öyle geliyor ama keşke sezonun 2.-3. haftasına yetişse.

Şimdi tek merak ettiğim stadda çalışmaların tekrar ne zaman baslayacagı?

Güzel oldu güzel

Yanlız 1 senede bitmesi bana hayal gibi geliyo, her projede gecikme oldugu gibi bundada olur sanırım ve en erken herhalde gelecek sene 2. yarıda açarız stadı. Bana öyle geliyor ama keşke sezonun 2.-3. haftasına yetişse.

Şimdi tek merak ettiğim stadda çalışmaların tekrar ne zaman baslayacagı?

Para sıkıntısı oldugu icin gecikmeler olmustu.Bu sefer olmaz heralde

Ömer Çelik;499098' Alıntı:
Bencede.. Projede artık değişiklik olmamalı.. Ve çatını açılır kapanır olması çok önemli..

projeden disina cikmak yok!Catisis neye benzecek bu stad..........ARENANIN DANISKASI OLACAK!

Stadı onlar yapıyor olabilir. Değişiklik olmıyıcak zaten TOKİ işcilerin parasını ödemedi diye durdu inşaat kendi pisliklerini

temizliyicekler.

Sahanında yarısını vermesinler; gerçi bizim olduğumuz kalede pek top oynanmıyor.:)

Fenerlileri anlamak güç.Bursa'nın yerel gazetesine tek kurum katılarak aldığı arsanın ve Kadıköy Belediye Başkanı'nından bir nevi bedavaya aldığı arsaları konuşsunlar biraz.Kendi tarihlerinde her türlü pislikleri görüceklerdir.Olaya bir tepki olacaksa tepki GS'ye olmamalıdır,Toki sporu destekleyen bir kuruluş icabında.Sivas ve Bursa'ya yapılacak stadlarda da Toki'yle görüşülüyor.Burada tepki neden sadece Galatasaray'a anlamak güç.Boşvermek en iyisi ; neşemize bakalım.;)

En hayırlısı bu sanırım sürekli ihaleyi yenilenerek zaman kaybı yaşanıyordu.

Kendileri yapsın kurtulsun bizde kurtulalım.

Sizi bilmem ama ben bu habere sevindim,

çatıya zaten hep karşıydım..

Çatı olacak, projede değişiklik yok.

Tokinin çok özenerek yapacağını sanmıyorum stadı.

keşke özel bir kuruluş alsaydı ihaleyi..

TOKİ, yaptığı toplu konutlar kalitesinde yaparsa stadı, Ali Sami Yen'den çıkmamanız hayrınıza olabilir! :D :p

Sevgiler...

peki proje aynı mı olacak TOKİ'nin de yapması durumunda?

yani çatı 1 sene sora yapılabilir, önemli değil ama TOKİ kendi yapıyor diye ucuza kaçacak mı, bazı detayları atlayacak mı?

yoksa proje en baştan planlanmış şekliyle hayata geçirilecek mi?

bu konuda net bilgisi olan var mı?

Toki'nin yapması stad projesinde bir değişikliğe gitmelerine neden olmaz değil mi?

TOKI'nin stadin maliyetini azaltmak icin projede herhangi bir degisim yapmasi sözkonusu olamaz. Böyle bir degisiklik yapmaya kalkarlarsa Bütün ruhsatlarin vs. yeniden cikartilmasi gerekir ki, bu da cok uzun sürer. Böyle bir seye girisemezler.

Ek olarak kaba inşaatın büyük bölümü bitti. %76'lık kısıma çevre düzenlemesi, meydan vs. katıldığı için tamamlanmayan yüzde büyük. Toki istesede yapının sağlamlığını değiştiremez artık.

Stadın planının dışına çıkılması söz konusu olamaz. Anlaşmalar belli.

Arkadaşlar açılır kapanır çatıyı bizden çok devlet istiyor , olası İstanbul depreminde kullanılmak üzere .Onun için bu konuya fazla takılmayın.

Toki aldığı işi projeye göre tamamlar. Endişeniz olmasın. Sonunda stat işi de çözüme kavuşmuş oldu.

Antu imzami topluyormus? Onlara giren cikan neymis tövbe tövbe:mad:

Antu imzami topluyormus? Onlara giren cikan neymis tövbe tövbe:mad:

Onlara ne girdiği belli. Bu soruna daha açık cevap vermek isterdim. İftardan sonra konuşalım bu konuları. İnsanın sinirleri geriliyor. Geçenlerde de Arda'nın dopingli olduğunu iddaa edip ceza alması için imza topluyorlardı. Hatta Kewell'ın hastalığı için özen izinle kullandığı ilaçlar için bile topic açmıştı angutlar. Çoluk çocuk bunlar. Böyle bir camianın başına hayırlı olaylar gelmesi beklenemez.

Onlara ne girdiği belli. Bu soruna daha açık cevap vermek isterdim. İftardan sonra konuşalım bu konuları. İnsanın sinirleri geriliyor. Geçenlerde de Arda'nın dopingli olduğunu iddaa edip ceza alması için imza topluyorlardı. Hatta Kewell'ın hastalığı için özen izinle kullandığı ilaçlar için bile topic açmıştı angutlar. Çoluk çocuk bunlar. Böyle bir camianın başına hayırlı olaylar gelmesi beklenemez.

Iftarimi acayim, oruclu agzimla küfür etmeyim.

Madem ortaligi karistiracaklar azcik delikanli olsunlar.

Sanki devlet stadi hayrina yapiyor. Insanin sinirlerini geriyorlar yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt