Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İhale iptal edildi! | Stadı TOKİ Yapacak!

Iftarimi acayim, oruclu agzimla küfür etmeyim.

Madem ortaligi karistiracaklar azcik delikanli olsunlar.

Sanki devlet stadi hayrina yapiyor. Insanin sinirlerini geriyorlar yahu.

Yav hacı bosver :D ben cok gülüyorum bu hallerine :D

ohh iyi yaptık bedava stadı kaptık :D:D ahh ezikler ahhh :D çıldırın lan :D:D

Cevap: Aslantepe ihalesi "yine" iptal edildi, stadı TOKİ yapacak...

Hayırlı olsun. Projede hiçbir değişiklik olmaz ve önümüzdeki yıl herşeyi ile bitmiş olur inşallah.

25agustos2010saat2045.jpg

Tekrar ihale felan diyor burada. Bahsettigi ihale neyin nesi?

Bahsedilen taşeron firma ihalesi.

Yav hacı bosver :D ben cok gülüyorum bu hallerine :D

ohh iyi yaptık bedava stadı kaptık :D:D ahh ezikler ahhh :D çıldırın lan :D:D

Dostum, bilmiyorum diger sitelerde yorumlarini okuyormusun ama acayip bi sekilde hakaret ediyolar. Demin bir sitede küfür etmis birtanesi.

Bende altina senin dedigine benzer bisey yazdim.

Onlari böyle cirpiniyor gördükce ayri bi rahatliyorum ama küfür ettilermi cok sinirlenyorum ya :mad:

Dostum, bilmiyorum diger sitelerde yorumlarini okuyormusun ama acayip bi sekilde hakaret ediyolar. Demin bir sitede küfür etmis birtanesi.

Onlari böyle cirpiniyor gördükce ayri bi rahatliyorum ama küfür ettilermi cok sinirlenyorum ya :mad:

Yav hacı kafana taktığın şeye bak. Bizim bunu yapmamız onlara çok daha büyük bir küfür niteliğinde koymuştur. Ki olanları görüyosun :D

Belkide ben sigarasiz ve ac oldugum iicn sinirleniyorum bu kadar :p

Neyse ben gidimde bi ramazan pidesi alayim. Hadi görüsürüz :D

Sinirlenme kanka...biraz bıraktık senii asabi bişey olmuşsunn:):) seneye stadımız bitince angutlar napacak hayal bie edemiorum sende öle yap :D

herkes vergisini ödesin! stadımız çabuk bitsin

çatlayın ulan...sizin kale arkasına 55 e aldığınız her biletin 10 milyonu bizim statın bi çivisi olacak...haklarını helal etmiyorlarmışmış.çok da tın...silah kaçakçısı başkanınızı paraları sizin üzerinizden aklarken siz ne hakkından hukukundan bahsediyosunuz?:rolleyes: ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN:D vergilerinizi aksatmayın lütfen:p

Cevap: herkes vergisini ödesin! stadımız çabuk bitsin

:D Fenerbahçe Cumhuriyeti(!)'ne ödemiyor muydunuz siz vergilerinizi ? Niçin bu telaş . :D

angutlardan bu konuda duyarlılık bekliyoruz lütfen ödeyin verginizi haha:D

çatlayın ulan...sizin kale arkasına 55 e aldığınız her biletin 10 milyonu bizim statın bi çivisi olacak...haklarını helal etmiyorlarmışmış.çok da tın...silah kaçakçısı başkanınızı paraları sizin üzerinizden aklarken siz ne hakkından hukukundan bahsediyosunuz?:rolleyes: ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN:D vergilerinizi aksatmayın lütfen:p

Vallaha bu herifler bu medya ile birleşip transferi bile Devlete yaptırabilir. O yüzden fazla alay etmemek lazım :)

Ali samiyeni vermesek stadı yapacak mı?

O stadtaki para zaten bizim..

Proje yapımı kolay bir şey değil. Dolayısıyla da değişiklik olması da kolay değil. Kimse kafasına göre değişiklik yapamaz. TOKİ'nin mali gücü bu stadı en güzel şekilde bitirmeye fazlasıyla yetecektir. Böyle olması belki de daha hayırlı oldu. En geç 1.5 sene içinde Aslantepe'de 3'lü çekmeye başlarız. Hepimize hayırlı olsun.

Maça kadar kalsın konu sonrasında kilit vuralım :D

niye biletleriniz o kadar yükseldi sanıyorsunuz ? vergi oranlarını artırıp stada katkı saglamak aferin yola gelin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt