Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

merak etmeyin arkadaslar İnsaatı alan firma varyap çok saglam ilerliyor

stadımız 12 aydan önce bile bitebilir karamsar olmayın calısmalar yenıden basladı :)

Ben KOmbine parası biriktirmeye başladım beyler...

Stadın en zor bölümü Eren Talu tarafından bitirilmişti zaten. Şubat'ta kaba inşaat biter. 8 ayda çatı, iç, dış ve detaylar bitirilir. Stad sıfırdan yapılmıyor yani. Karamsar olmayalım :)

Stadın en zor bölümü Eren Talu tarafından bitirilmişti zaten. Şubat'ta kaba inşaat biter. 8 ayda çatı, iç, dış ve detaylar bitirilir. Stad sıfırdan yapılmıyor yani. Karamsar olmayalım :)

Kaba inşaatın %75'i, stadın %24'ü tamamlanmış durumda, dediğiniz gibi Şubat,Mart ayı gibi kaba inşaatın bitmesini bekliyoruz, yılbaşına kadar loca katları tamamlanmış olacak

dün bir kaç inşaat mühendisi,mimar ve fizik mühendisi arkadaşla birlikte projeye gitiik.

Mevcut durum tahmin edilenden daha iyi çıkmış. Şu ana kadar yapılan bölümün,beklemeden kaynaklı yıpranmasına yönelik yenileme (rejenerasyon) çalışmasına gerek olmadığı bilgisi verildi.

Yarından itibaren günde 3 vardiya olarak çalışılacak,19 Kasım itibarı ile de çalışan sayısı %20 daha arttırılacak.

(alıntıdır)

yalnız stad 52.000 kişilik mi olacak duyduguma göre kapasitesi arttırılmıstı..

Kapasitesi değilde, Eren Talu tibünleri projedekinden daha yakın yapmıştı. Galiba senin aklında o kalmış.

Peki stadımızın olası bir Avrupa Şampiyonası durumunda seyirci kapasitesi arttırılabilir mi?

Yani stad büyütülmeden sadece koltuklar arası mesafe azaltılarak filan..öyle birşey olabilir mi?

Peki stadımızın olası bir Avrupa Şampiyonası durumunda seyirci kapasitesi arttırılabilir mi?

Yani stad büyütülmeden sadece koltuklar arası mesafe azaltılarak filan..öyle birşey olabilir mi?

Zaten güvenlik sebebiyle olduğundan daha aza indiriliyor kapasite. Avrupa Şampiyonasında artmaz aksine azalır. :)

Olabilir 58000 kişiye çıkabiliyo stadın kapastesi konserlerde

bu sabah itibari ile şantiyeye yaklasık 20 tır girdi

bi kaç minübüs girdi-işçi diye tahmin ediyorum

beton mıkserleri girmeye devam ediyor

bu sabah itibari ile şantiyeye yaklasık 20 tır girdi

bi kaç minübüs girdi-işçi diye tahmin ediyorum

beton mıkserleri girmeye devam ediyor

Guzel haberler geliyor arka arkaya stadyum insaati ile ilgili. Bu stad bittikten sonra birileri kacacak delik arayacak.

resin çekebilen varmı ?

Şuraya bir iki resim ekleme imkanımız yok mu ?

DSCN8118.jpg

DSCN8107.jpg

DSCN8110.jpg

1 Kasım Fotolarından örnekler

stadımız bitince çok süper olacak.tam mabed olacak bea.düşünsenize stad bitmiş ışıl ışıl...

Iyi geceler renktaslar,

Benim bir sorum var insaat suan tam kapasiteli olarak devam ediyor mu?

2e sorum iste bu acilir kapanilir cati duyduma gore daha sonra monte edilecekmis dogru mu?

Iyi geceler renktaslar,

Benim bir sorum var insaat suan tam kapasiteli olarak devam ediyor mu?

2e sorum iste bu acilir kapanilir cati duyduma gore daha sonra monte edilecekmis dogru mu?

2. soru evet sonradan monte edilecek

Tam kapasite 10 gün içinde olacak..İkinci duyumun da doğru iyi kulak varmışş..:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt