Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

IMG_7202.jpg

IMG_7207.jpg

IMG_7208.jpg

2 Kasım fotolarından örnekler;

Çalışmalar 100 civarında işçi ile devam ediyor, Demir örme, kalıplama ve beton dökme işlemleri yapılıyor.

Kayank:TTarena.biz

Stadın temelleri bile sarı kırmızı geliyor bana sizede öylemi geliyor yoksa benmi yanlış görüyorum ?

Stad insaati hizlaniyor yavas yavas. Bu stad bittikten sonra ekonomik olarak cok rahatlayacagiz. Kimileri diyor ya bu stadi devlet size peskes cekiyor diye, diyelim ki devlet gercekten peskes cekiyor bu stadi; bize UEFA ve Super Kupa'dan sonra verilmeyen tanitim paralarinin yerine saysinlar. Ekonomik durumun duzelmesinin ardindan once sirketler birlesir ardindan amator branslara yatirim yapilir. Basketbol ve voleybolda eski gunlerimize doneriz.

Stadımıza kurban :D

Ne stat oluyor öğle yaa süper olacak süper inşallah bu stadımızda daha nice devleri TT Arenaya gömücez

Yine taahhüt edilen tarihe yetişmez bence çünkü kabası bile bitmemiş ki ince işçiliği yani iç ve dışı için yapılacak çalışmalar daha teferruatlı, daha uzun zaman ister...

Stad bittiğinde hemen hemen böyle birşey olacak.

i219027_tt-ic8.jpg

asytt.jpg

resimler alıntıdır.

Hadi futbolda neyse de amma inşaattan çok anlayan adam varmış forumda yok yetişmeyecekmiş yetişmezmiş

Hadi futbolda neyse de amma inşaattan çok anlayan adam varmış forumda yok yetişmeyecekmiş yetişmezmiş

İnşaattan anlıyorum doğru ama toplu iğne başı kadar mantığı olan görür bunu kabası bile bitmemiş stadın kolay mı! Daire değil villa değil ucu bucağı yok stad bu! Hem şeklen de görüyoruz kılavuza hacet yok. Benim evim uzakta olsa Aslantepe'yi görüyor, ayda 2-3 kere arabayla yanından geçiyorum bakıyorum aynı duruyor hiçbir gelişme yok!

inşallah bittikten sonra maç başına seyirci saysını ortalaması yüksek tutabiliriz.

Stad bittiğinde hemen hemen böyle birşey olacak.

i219027_tt-ic8.jpg

asytt.jpg

resimler alıntıdır.

Vay be stadda bakin hele insallah en kisa zamanda biter ve ekonomik olarak da artik rahatlariz. Bu stad bitsin Galatasarayimiz icin bir donum noktasi olacak. Adnan Polatin dedigi gibi 2006 da 4 senne lazim dedi Galatasarayimizi bu borclardan kurtarmak icin ve adam dedigini yapiyor. helal olsun:)

bu resimde harika ya

bu resimde harika ya

Bu resimi wallpaper olarak koydum laptopuma muhtesem resim. Renktas bu resimlerden daha var mi?. bi zahmet link yolliya bilirsim aslantepenin sitesinden goremedim:confused:

Bu resimi wallpaper olarak koydum laptopuma muhtesem resim. Renktas bu resimlerden daha var mi?. bi zahmet link yolliya bilirsim aslantepenin sitesinden goremedim:confused:

Bende walpaper olarak koymusum..Renktas bir kac resim var ama bilindik resimler..:(En güzeli bu:)

TTArena tanıtım videosundan;

asc.jpg

Bende walpaper olarak koymusum..Renktas bir kac resim var ama bilindik resimler..:(En güzeli bu:)

Tamam ozaman önemli degil dedigin gibi resim cok guzel. Sanki stad bitmis de acilis maci var:D. Insallah o gunler cok yakin.:p

Bu stadda maç izlemek için sabırsızlanıyorum :)

İnşaattan anlıyorum doğru ama toplu iğne başı kadar mantığı olan görür bunu kabası bile bitmemiş stadın kolay mı! Daire değil villa değil ucu bucağı yok stad bu! Hem şeklen de görüyoruz kılavuza hacet yok. Benim evim uzakta olsa Aslantepe'yi görüyor, ayda 2-3 kere arabayla yanından geçiyorum bakıyorum aynı duruyor hiçbir gelişme yok!

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt