Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Stadımızın tribün yapısı Frankfurt Commerzbank Arenaya cok benziyor..

800pxcommerzbankarena.jpg

Stadımızın tribün yapısı Frankfurt Commerzbank Arenaya cok benziyor..

800pxcommerzbankarena.jpg

asytt.jpg

Üstte koyduğum resmin aynısı bizim stad. Commerzbank'ı andırıyor ama fazla benzemiyor.

şu stat bitse de yıldızlarımızı bu statda izlesek

içim kıpır kıpır oluyor su baslıga girince:D

bizde bu stadda kadıkoydeki gibi bir atmosfer olustururuz inş derbilerde

Kadıköydeki gibimi ? kadıköymü??? orası kocaman bir HİÇBİŞEY..

Sakın orayı gözünüzde büyütmeyin biz o kadar zavallı değiliz ben derbiyi orda izledim ciddi söylüyorum adamların taraftar bildiğin vasat, kocaman bir 0 (yazıyla SIFIR). Anons olmadan kesinlikle tezahurat yapamıyorlar. Biz iki bin kişiyle koca stadı susturduysak bir düşün; Cehennem ihtişamıyla dev bir stad & içini dolduran 55 bin Aslan & Sahada Galactıcos ve bu filmin yönetmeni Frank Rjkaard..

Şuna inanıyorum ki rakip takım stada girerken bu korkuyu ensesinde hissedecek gerçek Cehennem korkusunu bu stadda yaşayacak feneri orda eze eze vura vura yeneceğiz buna inanıyorum. Her rakip Ali Samiyen'i mumla arayacak. Samiyen de büyük başarılar yakaladık ancak istediğimiz baskıyı kurmakta hep zorlandık. Arenada roller değişiyor sen boğmazsan atmosfer kendiliğinden rakibi boğacak orada geçen her dakika onlar için ızdırap olacak. Bunları abartı bulanlar olabilir umrumda değil ama korkunun ecele faydası yok isterse tüm galactıcoslar gelsin be Burası TT Arena BURDA AF YOKK..

Saygılar..

Keske su Eren Talu'yla vakit kaybetmeseydik en bastan. Insaat hizlandi artik. Bu saatten sonra cok buyuk bir aksilik cikmazsa stad onumuzdeki yilin Ekim ayina yetisir. Yani bir sene gecikmeli tamamlanmis olur.

UEFA'nın kale arkası tribün yakınlığıyla ilgili bir mesafe sınırlaması olmasaydı old trafford kadar yakın tribünler yapılabilirdi. İşte o zaman dünyanın en zor deplasmanı olabilirdik.

Şu anki kale arkası yakınlığı 6.2 metre TTArena'da, Şükrü Saraçoğlu 12 mt., Kadir Has 8.2 metre. (Bu bilgileri wowturkey'den öğrenmiştim.)

Bu haliyle bile çok zor deplasman olacağız.

th_Picture008.jpg

th_Picture030.jpg

th_Picture036.jpg

6 Kasım Fotolarından örnekler

Çalışmalar 150 kadar işçiyle hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kaynak:TTarena.biz

p1050050.jpg

p1050046.jpg

p1050041h.jpg

100_7198.jpg

100_7179.jpg

8 Kasım fotoları;

Şantiyede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 9 Kasım yani yarın sabah Toki-Varyap ve Galatasaray Yönetimi basın toplantısı yapacak.

Kaynak:TTarena.biz

Stad güzel ilerliyor,artık gecikeceğini düşünmüyorum.

Son resimler güzel stad inşaatı yükseliyor.Stad bittikden sonra burda çok büyük zaferler kazanacağımızı ümit ediyorum.Özellikle fenere karşı bizimde uzun yıllar bir seri galibiyet zinciri yakalama şansımız olacak.

Pek iyi gözükmüyör, ama daha cok isci ile birazcik gecikir.

UEFA'nın kale arkası tribün yakınlığıyla ilgili bir mesafe sınırlaması olmasaydı old trafford kadar yakın tribünler yapılabilirdi. İşte o zaman dünyanın en zor deplasmanı olabilirdik.

Şu anki kale arkası yakınlığı 6.2 metre TTArena'da, Şükrü Saraçoğlu 12 mt., Kadir Has 8.2 metre. (Bu bilgileri wowturkey'den öğrenmiştim.)

Bu haliyle bile çok zor deplasman olacağız.

Verdiğin rakam çok iyi yine de. İyice sabırsızlandım şimdi:)

güzel haberler var anladığımız kadarıyla açılır-kapanır kısım yapılacak

ben açıklamayı dinlemedim ama telefon açıp ne anlattığını söylediler çatının projesini bir firma yapmaya başladı imalatı yapılan parçalar vardemiş zaten v kolonların büyük kısmı yapılmıştı yapılan parçalar diye ondan bahsediyordur eren talunun bazı projeleri başlattığını duymuştm büyük ihtimalle o doğrultuda çalışmalar başladı hafta sonu bazı önemli görüşmelerde buluna biliriz oradan gelecek habere göre daha net konuşa biliriz.

Yanlız şu varki ışın beyin açıklaması ve varyapın bugün yaptığı açıklama bizim yazdıklarımızın konuştuklarımızın bazı yerlerde bunu dillendirmemiz etkisini gösterdi.

Bugün çim konusunda somut bilgileri aldım çim öncelikle çok büyük bir para değil diğer kalemlere bakıldığında ve çatının açılır kapanır olmasıda bir engel değil ve varyap bu konuda bilgilendikten sonra sanırım işleri hızlandırdı umarım bu işi benim bildiğim firma alır saygılarımla

aslanyürekliler den barış abimizin açıklması

sevgiyle kalın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt