Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Koca stadı nasıl yapıyorlar ya hiç aklım ermez bu işlere.

Lig radyodan Galatasaray'ın stat projesinden sorumlu yöneticisi Işın Çelebi nin açıklamalarını dinledim, 29 ekim e 2010 a stadın yetişeceğini söyledi ancak açılır kapanır çatının yapım kararını önümüzdeki hafta bir toplantı yaparak tekrar görüşeceklermiş bunun için çok özel materyaller ve özel kaynakçılar gerekiyormuş zannedildiği kadar kolay olmadığını anlatmaya çalıştı. Riva projesinde de kilit isim olan koyu Galatasaraylı Işın Çelebiye bu mesaileri için koyu bir GS taraftarı olarak teşekkür ederim..

Elalem stat görsün ;)

fft1mm774041.jpg

getfile.aspx

29 Ekim 2010'da açılışının yapılması planlanan Türk Telekom Arena Stadı'nı FIFA ve UEFA'dan yetkililerin incelediği öğrenildi.

İki kurumun da inşaat aşamasındaki çalışmalara ve projeye 10 üzerinden 10 puan verdiği, yetkililerin stadın tam olarak uluslararası standartlarda olduğunu söylediği bildirildi. Bu arada stadın üstünün kapatılıp kapatılmayacağına henüz karar verilmediği belirlendi.

Stada FIFA'dan 10 puan geldi - www.fanatik.com.tr

metro calismalari bitmis :f50:

4080589520_7977d046b6_o.jpg

4080578242_28bb2c84c6_o.jpg

4079819457_99119f0f7c_o.jpg

4079829287_9a708f7214_o.jpg

Los Angeles patentli AEG firmayla işletme üzerine anlaşılmış ki bu cok güzel haber:)

AEG PRESS RELEASE

Metro Stadın altından falan geçecek mi? ya da ne kadar yakınından?

nasıl ya.metro bitti öylemi.Allah ım:):)tabelada stadyum yazıyo:):):)süper bir haber bu.sadece 1 yıl sabretmek kaldı bize

p1050050.jpg

p1050046.jpg

p1050041h.jpg

100_7198.jpg

100_7179.jpg

8 Kasım fotoları;

Şantiyede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 9 Kasım yani yarın sabah Toki-Varyap ve Galatasaray Yönetimi basın toplantısı yapacak.

Kaynak:TTarena.biz

Hele sukur... Yahu, adamlarin on calismasindaki isci sayisi Eren Talu'nun bir onceki yaptigi calismasindaki isci sayisindan fazla... Zaten Talu'ye is verilince icin kotu olmustu... Problem cikacagini hisstmistim... Ama, simdi Insallah her sey iyi gidecek...

Hele sukur... Yahu, adamlarin on calismasindaki isci sayisi Eren Talu'nun bir onceki yaptigi calismasindaki isci sayisindan fazla... Zaten Talu'ye is verilince icin kotu olmustu... Problem cikacagini hisstmistim... Ama, simdi Insallah her sey iyi gidecek...

maşallah stad inşaatken bile süper gösterişli,görkemli duruyor.bunu hissetiriyor.otobandan atla staddasın resmen:D mükemmel olcak inşallah.helede üstü kapanır olursa tadından yenmez.GS miz bu stadla fenerin yapamadığı atılımları yapcak inşallah.bizi bu kadar borcumuz varken onlardan daha çok yıldız alıyorsak,bu stad bitince ben düşünemiyorum GS mizi.

Los Angeles patentli AEG firmayla işletme üzerine anlaşılmış ki bu cok güzel haber:)

AEG PRESS RELEASE

Türk Telekom Arena’da Türk futbol tarihinde bir ilk olarak alanlarında dünyanın en ünlü firmaları olan ISG ve AEG ile işbirliği yapılıyor.

Bir IMG ve Bastion Stadiums LLP ortak girişimi olan ISG, yüksek standartlardaki araştırmalar sonucu elde edilen veriler ile stadyum ve arenalardaki koltuk gelirlerini en üst düzeye çıkartmak ve izleyicilere unutulmaz bir maç günü tecrübesi yaşatacak alanların oluşturulmasını sağlamak için çalışan pazar lideri bir kuruluştur.

IMG dünyanın ilk ve en fazla dalda hizmet veren spor, eğlence ve medya şirketidir. Dünya çapındaki pazar lideri şirket ve medya ağları ile sürdürdükleri iş ortaklıklarında sponsorluk danışmanlığı ve satışı, marka tescili, etkinlik dizaynı ve medya prodüksiyonu alanlarında hizmetler vererek sportif büyümelere katkıda bulunmaktadır.

AEG spor ve eğlence alanında faaliyet gösteren dünyanın önde gelen organizasyonlarından biridir. AEG, Los Angeles Lakers ve L.A. Galaxy gibi takımların sahibi olmanın yanısıra Los Angeles STAPLES Center, Pekin Olimpik Basketbol Arenası, Londra ve Berlin’deki O2 Arena gibi dünyanın önde gelen eğlence arenalarının da sahibi ve işletmecisidir.

AEG’nin eğlence bölümü AEG LIVE dünya genelindeki 15 ofisi ile uluslararası turne ve konser organizasyonları düzenleyen pazar lideri şirketlerden biridir. Prince, Usher, Rod Stewart, Paul McCartney, Yanni, The Eagles, Justin Timberlake ve Christina Aguilera gibi dünyaca ünlü yıldızların uluslararası turneleri AEG tarafından düzenlenmiştir. AEG LIVE, 12 yıldan beri canlı konserlerine ara veren Michael Jackson ile 2009 yılı içerisinde Londra O2 Arena’da yapmaya hazırlandığı bir canlı performans serisi ile dünya basını tarafından takip edilen son yılların en büyük konser projesine imza atmıştır.

zaten en cok ben bu olaya sevindim

stadimiz cok büyük gelirler elde edecek bu anlasma sayesinde

hafta ici konserler ve bircok eglence organizasyonlari yapilacak :2_thumbs_up_-_anima

Bizim stadın çatısının benzeri Amsterdam Arena'da bulunuyor. Çatının görüntüsü böyle olacak büyük ihtimal.

amsterdam-arena.jpg

3526802070_0208f8dc92.jpg

Amsterdam_Arena_Stadyumu_Ajax.jpg

Arkadaşlar çok merak ediyorum bu stada ulaşım nasıl acaba ??

Bi zorluk çekermiyiz otobüsle felan gidiş varmı

Arkadaşlar çok merak ediyorum bu stada ulaşım nasıl acaba ??

Bi zorluk çekermiyiz otobüsle felan gidiş varmı

Hem otoyol üzerinden otobüs, hemde metro üzerinden ulaşım olacak. Metro 35 bin kişiyi taşıyabiliyormuş. Stad zaten 52 bin kişilik. Ekstra yollarda yapılacakmış stad çevresine araçlar için. Bu açıdan sıkıntı olmaz heralde.

Hem otoyol üzerinden otobüs, hemde metro üzerinden ulaşım olacak. Metro 35 bin kişiyi taşıyabiliyormuş. Stad zaten 52 bin kişilik. Ekstra yollarda yapılacakmış stad çevresine araçlar için. Bu açıdan sıkıntı olmaz heralde.

Sağol :)

O zaman bu stada gideriz heralde :D

Ne meşale şov olur burada :rolleyes:

yerlesim.jpg

Heyecanlı bekleyiş :D

Yalan olmaz inş. karşı taraf yol hastane bitti bi stad bitmedi ::/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt