Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Yahu bende sadece 1 kamera aciliyor, diger 3 acilmiyor. Sorun benim pc demi yoksa genel mi...?

Benim bir korkum var. Geçen gün stadın yanından geçtim. Etrafında hiçbir yapı yok. Yolun arka tarafında orman falan var. Tam bilmiyorum oraları ama Olimpiyat Stadı gibi rüzgar sorunu omaz dimi Aslantepe de?

Benim bir korkum var. Geçen gün stadın yanından geçtim. Etrafında hiçbir yapı yok. Yolun arka tarafında orman falan var. Tam bilmiyorum oraları ama Olimpiyat Stadı gibi rüzgar sorunu omaz dimi Aslantepe de?

stadımız olimpiyat gibi olmuyacak merak etme.. stadımızda orda tek basına olmuyacak merak etme yanlarına gokdelen ve site gelecek.. bir yandan sehir ortası gibi olcak..

Şimdilik stadın üstü kapanmasa bile etrafı ve bütün tribünlerin üstü kapalı olacağı için rüzgar sorunu olacağını sanmıyorum.

stadımız olimpiyat gibi olmuyacak merak etme.. stadımızda orda tek basına olmuyacak merak etme yanlarına gokdelen ve site gelecek.. bir yandan sehir ortası gibi olcak..

Şimdilik stadın üstü kapanmasa bile etrafı ve bütün tribünlerin üstü kapalı olacağı için rüzgar sorunu olacağını sanmıyorum.

Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için. Zaten yönetimin böyle bir şeyi yapacağını hiç zannetmiyordum şimdi daha da İçim rahatladı :)

Sanmiyorum. Olimpiyat stadindaki ruzgar probleminin sebebi stadin sacma sapan mimarisi.

stad11kk0.jpg

Gordugunuz gibi kale arkalarindan ruzgar girmesini engelleyecek hicbir sey yok. Yeni stadimizin her tarafi kapali olacak, ruzgar sorunu olmaz.

Sanmiyorum. Olimpiyat stadindaki ruzgar probleminin sebebi stadin sacma sapan mimarisi.

stad11kk0.jpg

Gordugunuz gibi kale arkalarindan ruzgar girmesini engelleyecek hicbir sey yok. Yeni stadimizin her tarafi kapali olacak, ruzgar sorunu olmaz.

Su Stat´in cevresine söyle Kis aylarinda Aluminium Yüksek Duvar yapilsa Rüzgar Müzgar etkilemez...

Cok Zor bi is olmasa gerek....

olimpiyat stadı ne kadar boş bir görüntüsü var adamın içini karartıyor oysaki aslantepe cıvıl cıvıl bir stad olacak

Fenere versinler orayı.. Değerli yetkili kardeşlerim beleşe verin orayı fenerin olsun nolur antrenman falan yapsın sosyete takımı incileri dökülmesin eskiyide arada yad ederler :evilsmile::evilsmile::evilsmile:

ezikfb319.jpg

Su Stat´in cevresine söyle Kis aylarinda Aluminium Yüksek Duvar yapilsa Rüzgar Müzgar etkilemez...

Paneller yapıldı zaten.Galatasaray kulübü yaptırdı.UEFA kaldırılmasını istemişti ve o günden beri stadın deposunda duruyor herhalde...

2hrlch4.jpg

rüzgar sorunu hic olmaz bu stadyumda

sadece su ortadaki kisim yapilmayacak

orasi sonradan yapilacak iste ;)

2hrlch4.jpg

rüzgar sorunu hic olmaz bu stadyumda

sadece su ortadaki kisim yapilmayacak

orasi sonradan yapilacak iste ;)

Ne alaka? :)

Stadın üstündeki açılır-kapanır kapaklar sonraki sene takılcak.

Kapaklar bunlar: (Resimde açık vaziyette)

Başlıksız%202.jpg

yada tiribünler yeniden elden geçse açık olan yerler kapatılsa olur stad havalandırma deliği gibi her yerden hava alıyo :D

merak ettigim bir konu var o ingiliz tribünleri gibi sahaya yakın olucakmı tribünlerimiz

Harika bir stad olacak, surekli resimleri açip bakasim geliyor..

Picture002.jpg

Picture011.jpg

Picture014.jpg

Picture016.jpg

19 Kasım Fotolarından örnekler,

Fotolar bugün öğle saatlerinde çekildi, yemek saati olduğu için işçileri göremeyebilirsiniz.

Kaynak: TTarena.biz

umarım artık sorun çıkmaz şu stadımız biter

4-5 gündür bakmıyordum baya gelişme olmuş sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt