Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Suan Stadı Sis Basmıs durumda... :(

Çalışmaların başlaması çok güzel ancak yine de temelin 2007'de atıldığını düşünüp şu stadın haline bakınca lanet ediyorum bu işi yüzüne gözüne bulaştıranlara (Eren Talu/toki)

Çalışmaların başlaması çok güzel ancak yine de temelin 2007'de atıldığını düşünüp şu stadın haline bakınca lanet ediyorum bu işi yüzüne gözüne bulaştıranlara (Eren Talu/toki)

Ş.Saraçoğlu stadı 2000 yılında yapılmaya başlanıp, 2007 yılında yani 7 sene sonra tam haliyle açılabildi. Üstelik bizim stad'dan çok daha alt seviye bir stad olmasına rağmen. Aynı şekilde Allianz Arena'da 6 senede tamamlanabildi. Endişelencek bir durum yok yani.

Ş.Saraçoğlu stadı 2000 yılında yapılmaya başlanıp, 2007 yılında yani 7 sene sonra tam haliyle açılabildi. Üstelik bizim stad'dan çok daha alt seviye bir stad olmasına rağmen. Aynı şekilde Allianz Arena'da 6 senede tamamlanabildi. Endişelencek bir durum yok yani.

Olay endişe değil inşaatın hala kaba kısmı geçmemiş olması. 1 yıl sonra elbette bitecektir ama işler gereksiz uzadı

stad.jpg

Solda siyah ile çizdiğim bölümü ok ile gösterdiğim tribünler gibi yapmaya başlamışlar. İlerleyen haftalarda kırmızı ok ile çizdiğim yeri de çıkmaya başlayacaklardır.

TTarena.biz den alıntıdır. Varyap & Uzunlar Ortak girişimiyle çekilmiş onlarada teşekkürler. Fotoğraflar inşattın içinden görünümüdür :)

21/11/2009

20091121102535.jpg

20091121102754.jpg

20091121102825.jpg

20091121102917.jpg

Tribünlerin yakınlığına bak amanın :D sahanın içinde oturacaz

harika olacak harika..

Yükseliyor ciddi ciddi. İnanamıyorum hala :D

Stadımızın çatısı Amsterdam Arena'dan alınmış diye duymuştum. Görünüşte çok da benziyor. Sanırım böyle olacak bittiğinde. (Sonraki sene takılacak raylarda açık bir biçimde gözüküyor.)

2407585556_1c9d7a69d4_b.jpg

2010 2011 sezonunda ordamıydık biz yoksa samiyendemi

8-10 maç Sami Yen'de oluruz herhalde.

tam 1 yıl var ozaman.ama bu 1 yıl da bitebilcekmi

açılışı keşke barcelona veya real madridle oynasak çok güzel olur hem stadımız tüm dünya tarafından tanınmış olur. sizin bir bilginiz var mı açılış maçımız kimle olaacak

açılışı keşke barcelona veya real madridle oynasak çok güzel olur hem stadımız tüm dünya tarafından tanınmış olur. sizin bir bilginiz var mı açılış maçımız kimle olaacak

Aslında bildiğim kadarıyla Adnan Polat'ın böyle büyük bir organizasyon fikri var. Ama Stad'ın bitiş tarihi sezon içine denk geldiği için çok küçük bir ihtimal bu bana göre.

real madrid le zaten yapacagız..

arkadaşlar tribünler sahaya inanılmaz yakın.çok zaferler kazanacağız yeni mabedde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt