Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

Bildiğin yapılıyor stad :D. Bakalım Allah bizlere bu stadda maç seyretmeyi de nasip eder inşallah.

Bu çatı olayı çok abartıldı çatının olup olmaması çok önemli bir sorun değil(ki olcak)

İnsanlar maç oynanırken çatı kapatılcak zannediyor.Eğer maç öncesi olağanüstü havakoşulları olmaz ise o çatı kapatılmıcak zaten.

Maç oynanırken yağmur yağdı diye hoop çatıyı kapatalım olmıcak yani o çatıyı biz çok az kullanıcaz

Zaten o çatının kapanma süreside 1-2 dk değil en az 10-15 belki daha fazla sürücek yani he diyince çatı kapanmıcak :)

Hayır siz yanlış açıdan bakıyorsunuz. Çatının açılması kapanması önemli değil o açıdan.

Önemli olduğu açı şu;

TT Arena'nın yapılış amacı sadece futbol oynamak değil ; futbol dışında stadın sürekli açık olacak olması buna bağlıdır.

-Eğer ki çatı kapanmazsa ; İstanbul'a mevsimi yüzünden gelmeyen dünyaca ünlü sanatçılar konserlere aktivitelere gelmez.

-Eğer ki çatı vaktinde kapatılmazsa;2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul zamanı yapılacak bütün etkinlikler başka yerlere kayar ve bu bizim için hem reklam,hem prestij,hem maddi açıdan büyük bir kayıptır.

-Eğer ki çatı kapanmazsa konserleri aktiviteleri özel şovları yapamazsınız.

-Eğer ki çatı kapanmazsa herhangi bir doğal afet olduğunda bizim stadımız seçilmez afet merkezi olarak

-Eğer ki çatı kapanmazsa stadın ekstra gelir getirmesi için anlaştığımız dünyaca ünlü AEG firması ile yaptığımız anlaşma şartlarına ters düşeriz Hatta bu sözleşmenin iptaline bile gidebilir.Ya da sadece kapalı alanlarda düzenlecek aktiviteler iptal olur ki buda büyük bir gelir kaybıdır. (Bildiğiniz gibi bazı aktiviteler sadece Doom diye tabir edilen kapalı spor salonlarında, salonlarda yapılmaktadır)

-Eğer ki çatı kapanmazsa ; stadın içi istanbul'un en sisli zamanında sis dolar. (seyrantepe kısmı çok sisli ve ayrıca evyap fabrikasından bırakılan buharla esmeyen rüzgarla oradaki sisten göz gözü görmez özellikle kış aylarında)

-Eğer ki çatı kapatılmazsa; bu bir prestij kaybıdır.Yönetim bu stadın projesini yaparken reklamlarını yaparken Sürekli Üstü açılır kapanır ifade ile yaptı. Şartnamede de bu vardı=Stad üstü açılır kapanır vs vs olcak. Şıuan bu çatı yapılmazsa AntiGalatasaray medyasının kuracağı baskıyı yapacağı asparagas haberler ile klübü nasıl yıpratacağını bir düşünün. Demezler mi başkan hani üstü açılır kapanır olcaktı ne oldu? Şöyle düşünülmez mi ;Toki istediğini yapar Galatasaray'ın lobi gücü yok biz ne istersek onu yaptırırız?Yönetim zayıf kaldı yumruğunu masaya vuramadı demezler mi? Sonra bu nifak tohumu ekildikten sonra divan kurulu ya da taraftar yönetimin ipini çekmez mi?

Aklıma ilk gelen maddeler bunlar.Ve bunun gibi daha birkaç madde daha var..

O yüzden Çatı konusu gerçekten bir problem.Çatı konusu Gerçekten üzerine düşülmesi gereken bir konu.

Çatı kapatılmazsa kaçıracağımız gelir kaynağı,aktiviteler,prestij ve reklamın biraz daha somutlaşması için ;

vipseatbrosur0005.jpg

Eğlenceyi tüm yıl

boyunca yaşamanın

zamanı geldi!

Türk Telekom Arena, sadece Galatasaray maçlarına değil, birbirinden ünlü

sanatçıların konserleri, özel şovlar ve bunun gibi daha birçok etkinliğe ev

sahipliği yapacak. Deniz Club üyesi olarak, tüm yıla yayılmış bu etkinliklerde

özel fırsatlara sahip olacaksınız.

// Tanıtım Broşürü

Biathlon_AufSchalke_2005.jpg

20080220163155!Arena_AufSchalke_Innen_bei_Konzert.jpg

veranstalter_sport_handball.jpg

bs7.jpg

Yani kısacası Çatılı bir AliSamiYen Spor Kompleksi'ndeki TT Arena İstanbul'un Merkezi haline gelir.10 küsür milyonluk bir kentte kapalı alanlarda yapılması gereken bütün büyük etkinlikler bu mekana taşınır. Bu stadyumun olmazsa olmazıdır.

Yukarıdaki güzellikler büyük takımın büyük taraftarına layık değil mi?

Hayır siz yanlış açıdan bakıyorsunuz. Çatının açılması kapanması önemli değil o açıdan.

Önemli olduğu açı şu;

TT Arena'nın yapılış amacı sadece futbol oynamak değil ; futbol dışında stadın sürekli açık olacak olması buna bağlıdır.

-Eğer ki çatı kapanmazsa ; İstanbul'a mevsimi yüzünden gelmeyen dünyaca ünlü sanatçılar konserlere aktivitelere gelmez.

-Eğer ki çatı vaktinde kapatılmazsa;2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul zamanı yapılacak bütün etkinlikler başka yerlere kayar ve bu bizim için hem reklam,hem prestij,hem maddi açıdan büyük bir kayıptır.

-Eğer ki çatı kapanmazsa konserleri aktiviteleri özel şovları yapamazsınız.

-Eğer ki çatı kapanmazsa herhangi bir doğal afet olduğunda bizim stadımız seçilmez afet merkezi olarak

-Eğer ki çatı kapanmazsa stadın ekstra gelir getirmesi için anlaştığımız dünyaca ünlü AEG firması ile yaptığımız anlaşma şartlarına ters düşeriz Hatta bu sözleşmenin iptaline bile gidebilir.Ya da sadece kapalı alanlarda düzenlecek aktiviteler iptal olur ki buda büyük bir gelir kaybıdır. (Bildiğiniz gibi bazı aktiviteler sadece Doom diye tabir edilen kapalı spor salonlarında, salonlarda yapılmaktadır)

-Eğer ki çatı kapanmazsa ; stadın içi istanbul'un en sisli zamanında sis dolar. (seyrantepe kısmı çok sisli ve ayrıca evyap fabrikasından bırakılan buharla esmeyen rüzgarla oradaki sisten göz gözü görmez özellikle kış aylarında)

-Eğer ki çatı kapatılmazsa; bu bir prestij kaybıdır.Yönetim bu stadın projesini yaparken reklamlarını yaparken Sürekli Üstü açılır kapanır ifade ile yaptı. Şartnamede de bu vardı=Stad üstü açılır kapanır vs vs olcak. Şıuan bu çatı yapılmazsa AntiGalatasaray medyasının kuracağı baskıyı yapacağı asparagas haberler ile klübü nasıl yıpratacağını bir düşünün. Demezler mi başkan hani üstü açılır kapanır olcaktı ne oldu? Şöyle düşünülmez mi ;Toki istediğini yapar Galatasaray'ın lobi gücü yok biz ne istersek onu yaptırırız?Yönetim zayıf kaldı yumruğunu masaya vuramadı demezler mi? Sonra bu nifak tohumu ekildikten sonra divan kurulu ya da taraftar yönetimin ipini çekmez mi?

Aklıma ilk gelen maddeler bunlar.Ve bunun gibi daha birkaç madde daha var..

O yüzden Çatı konusu gerçekten bir problem.Çatı konusu Gerçekten üzerine düşülmesi gereken bir konu.

Hayır sen haklısın ben de bu konuda böyle düşünüyorum yani çatı yapılmasın gibi bir düşüncem söz konusu olamaz.Tek dediğim şey bazı insanlar bizim maçlarda bizim keyfimize göre çatı kapatılıcak zannediyor onu söyledim sadece yoksa bende biliyorum çatı konusu çok önemli bir konu ve diğer organizasyonlar için çok önemli

Cati olmasa da olur diyenler vizyonsuz taraftarlardir. O cati yapilmaz ise, simdiden stad´in insaati dursun. Bu proje´nin en onemli ayagidir bu. Ekonomik olarak cagi atlamak isteyen kulubumuz, high-tech ve acilip-kapanabilen bir stada sahip olmasi farzdir. Aslinda bu tartismayi bosuna surduruyoruz, oyle ya da boyle stadimiz butun opsiyonlara sahip olacaktir.

Hayalimdeki tablo: Istanbul´da stadimizin ev sahipligi yaptigi Sensation White

2763256554_1ffdd7c92a_b.jpg

sensationwhite.jpg

sensation%20white.jpg

YouTube - Sensation White 2008 Amsterdam - Megamix - TV Rip - Part 1

O zemine çizilen çizgiler normal ölçülermi.Yoksa tribünler gerçekten çok yakın çok sevdim ben bu işi :evilsmile:

Rakip takım seyircisi tv yayınından her daim görülecek diye bir olay var arkadaşlar bilgisi olan var mı?? D blokta olucaklarmış 1. katta...Bu da Tv ekranında sağ tarafta olmuş oluyor...

Çatı mutlaka olmalı tabiki.Çatı olmazsa stad dünyada pek ses getirmez.Hedeflere ulaşmak için farklılık yaratmak şart.

Çatı mutlaka olmalı tabiki.Çatı olmazsa stad dünyada pek ses getirmez.Hedeflere ulaşmak için farklılık yaratmak şart.

Çatı olacak tabikide. Çatının üstündeki açılır-kapanır kapaklar olmayacak ilk sene.

Cok guzel ya, baya yuksliyor stad... Artik rahatim nedense. Eren Talu'da hic rahat degildim problem olacagini dusunuyordm... Bu fikrimi defalarca bildirmistim...

Cok guzel ya, baya yuksliyor stad... Artik rahatim nedense. Eren Talu'da hic rahat degildim problem olacagini dusunuyordm... Bu fikrimi defalarca bildirmistim...

Ne de olsa Canaydın döneminin icraatıydı o zaman,Sahip Som'dan kazık yedik ya onun döneminde güven olmadı hiç tabi.

Arkadaslar su çati konusu ne oldu? Biri bana açiklayabilirmi. Baska forumlara bakiyorum orada herkes endiseli bu durumda. Bildigime göre çati ilk asamada açilip-kapanir seklinde olmayacak. Ama okuduklarima göre bazi kisiler TOKI'nin bu çatiyi hiç yapmayacagi yönünde.

Diyorlarki: 'TOKI stadi yaptim bittim'e getirecek. Net bir açiklama yapmiyorlar, Mecidiyeköy'un devredilmesini bekliyorlar.'

Yani alistira alistira çatinin hiç bir zaman açilir kapanir olmayacagini anlatacaklarmis. Baska düsündüren olayda yönetimimizin hiç bir açiklama yapmamasi bu konuda.

Bir bilgisi olan varmi? Çünkü diger forumda çok karamsarlar bu konuda..

Arkadaslar su çati konusu ne oldu? Biri bana açiklayabilirmi. Baska forumlara bakiyorum orada herkes endiseli bu durumda. Bildigime göre çati ilk asamada açilip-kapanir seklinde olmayacak. Ama okuduklarima göre bazi kisiler TOKI'nin bu çatiyi hiç yapmayacagi yönünde.

Diyorlarki: 'TOKI stadi yaptim bittim'e getirecek. Net bir açiklama yapmiyorlar, Mecidiyeköy'un devredilmesini bekliyorlar.'

Yani alistira alistira çatinin hiç bir zaman açilir kapanir olmayacagini anlatacaklarmis. Baska düsündüren olayda yönetimimizin hiç bir açiklama yapmamasi bu konuda.

Bir bilgisi olan varmi? Çünkü diger forumda çok karamsarlar bu konuda..

Yahu yönetim sana ne açıklaması yapsın niye yapsın? Baştan söylenmiş sana çatı olacak diye zırt pırt açıklama mı olur? milyon dolarlık anlaşmalar bunlar yok yavaş yavaş alıştıracakmış toki neyi alıştırıyor

Yahu yönetim sana ne açıklaması yapsın niye yapsın? Baştan söylenmiş sana çatı olacak diye zırt pırt açıklama mı olur? milyon dolarlık anlaşmalar bunlar yok yavaş yavaş alıştıracakmış toki neyi alıştırıyor

Ustadim ben sadece birinin bu olaydan bir haberi varmi diye soruyorum? O yönetimden açiklama gelmemeside alistirarak soylenmeside dikkat edersen öbür forum tarafindan söylenilmis.. Bende bal gibi biliyorum yönetimin bu konuyu bu halde birakmayacagini..

Allah Allah ya, daha detayli bilgisi olan varmi diye sorduk agzimizdan burnumuzdan getiriyorsun..

Bir bilgin yoksa neden bu sekilde cevap yaziyorsun sorabilirmiyim?

Ustadim ben sadece birinin bu olaydan bir haberi varmi diye soruyorum? O yönetimden açiklama yapmamasida zaten diger forumdan birisi endise olarak söylemis.. Bende bal gibi anliyorum yönetimin bu konuyu bu halde birakmayacagini.. Allah Allah ya, birsey sorduk agzimizdan burnumuzdan getiriyorsun..

Senle alakası yok şöyle 20 sayfa geriye git yine aynı muhabbet çatı muhabbeti bitse rahatlıyacaz hepimiz :D

Senle alakası yok şöyle 20 sayfa geriye git yine aynı muhabbet çatı muhabbeti bitse rahatlıyacaz hepimiz :D

Keske bitse iste, bizde bilsek ne olup ne olmayacagini, hepimiz bir heyecan içinde bekliyoruz bu stadi. Süper bir stad olacagi kesinde, böyle detaylar bazen hayal kirikigina ugratabiliyor. :)

acaba stadın hangi bölümleri kombine olcak eğer açıklarda kombine olursa tezahurat olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt