Türk Telekom Arena İnşaat Fotoğrafları [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aslantepe Stadı İnşaat Fotoğrafları [ Güncel ]

kale arkaları demek istedim dil sürtüşmesi naparsın alıştık ali samiyene:D

çok merak ediyorum acaba kaç binkişilik konbine çıkarcaklar stad fuul çekicek kesin:D

30.000 olur en fazla bana göre.Doğrusuda bu olması lazım.

30.000 olur en fazla bana göre.Doğrusuda bu olması lazım.

bnm tahminimde bu yöndeydi ama 50 bin kişilik stadda 25 bin biletli seyircinin olmasını isterim daha iyi tezahurat olur hemde biletli seyirciler gs storeden daha çok alış veriş yapar çünkü hep yeni yüzler olucak

Kombine rekoru kıracağız ..xD

forma gelirlerimizde 2 katına çıkar mesala mabedimiz şuan 23 binkişi geliyor yeni stadımıza 50 binkişi gelicek doğal olarak harcamalar artıcak

keşke stadın yanına basket sahası yapılsa futbol maçından önce basket maçımız oynansa salon dolar böylece baskette gelirimiz artar yıldız oyuncuları bünyemizde görebiliriz

forma gelirlerimizde 2 katına çıkar mesala mabedimiz şuan 23 binkişi geliyor yeni stadımıza 50 binkişi gelicek doğal olarak harcamalar artıcak

keşke stadın yanına basket sahası yapılsa futbol maçından önce basket maçımız oynansa salon dolar böylece baskette gelirimiz artar yıldız oyuncuları bünyemizde görebiliriz

zaten yapılcak ama öncelikle ilk eziklerin ülker arenası bitsin bekleniyor bizde ona göre çok daha modern ve daha şık bir basketbol salonunu yapıcaz

zaten yapılcak ama öncelikle ilk eziklerin ülker arenası bitsin bekleniyor bizde ona göre çok daha modern ve daha şık bir basketbol salonunu yapıcaz

bu haber sevindirici 6 binkişilik salon yapılması yeterli biletlerin tanesini 5 milyondan bile yapsalar ciddi bir rakam kalıyor

basketboldada artık yüzümüz güler:)

bu haber sevindirici 6 binkişilik salon yapılması yeterli biletlerin tanesini 5 milyondan bile yapsalar ciddi bir rakam kalıyor

basketboldada artık yüzümüz güler:)

en az 12+ bin bir proje düşünülüyor ama stad biter bitmez bu projeye ağırlık verirler hatta yanında avm felan bize ekstra gelir sağlıcak projelerde söz konusu ama işte hayırlısıyla bitse şu stad ta bizde hemen o işlere ağırlık versek.

Aslında hayalimde Galatasaray köyü kurulması var :) Olimpiyat köyü gibi

Futbol Stadı,Basketbol Stadı,Tesisler,Yönetim binası.... gibi Galatasaray ile ilgili şeyler tek bir yerde :) güzel olurdu bence :p

Stadın Seyrantepe'ye yapılması çok güzel oldu.Galatasaray istediği şeyleri kurabilir oralara.Ama şehrin ortasında yapılsaydı stad istediği çoğu şeyi yapamazdı Galatasaray.

Aslında hayalimde Galatasaray kötü kurulması var :) Olimpiyat köyü gibi

Futbol Stadı,Basketbol Stadı,Tesisler,Yönetim binası.... gibi Galatasaray ile ilgili şeyler tek bir yerde :) güzel olurdu bence :p

süpersin yaa renkdaş belkide yönetimin böle bir planı vardır ztn basket salonu projesi var

Stadın Seyrantepe'ye yapılması çok güzel oldu.Galatasaray istediği şeyleri kurabilir oralara.Ama şehrin ortasında yapılsaydı stad istediği çoğu şeyi yapamazdı Galatasaray.

mecidiyeköyden arabamı 1.5 saaten önce çıkaramıyorum bencee süper oldu

stad hakkında çok az yorum var

8-10 yla oralarda merkezi olur

fotoları burada paylaşabilirmisiniz

Picture031.jpg

Picture030.jpg

Picture011.jpg

Picture024.jpg

index.php

en az 12+ bin bir proje düşünülüyor ama stad biter bitmez bu projeye ağırlık verirler hatta yanında avm felan bize ekstra gelir sağlıcak projelerde söz konusu ama işte hayırlısıyla bitse şu stad ta bizde hemen o işlere ağırlık versek.

Zaten bu yüzden oranın adı Seyrantepe Spor Kompleksi..

tribün sahaya çok yakın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt